Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 452 hír

Bepillantás a kínai illegális szervkereskedelem világába

Rakéta
-
 Ma 15:00Tudomány

Hat embert, köztük több orvost is letartóztattak Kínában, mert illegálisan emeltek ki szerveket balesetek áldozataiból. Ezzel némi rápillantás nyílt egy sötét, de jól jövedelmező üzletágra az ázsiai országban.

Dobozba zárt szeretet – Nógrád megyében öt helyen várják az adományokat

A karácsony közeledtével a Nógrádi Ifjúságért Informális Csoport úgy érezte, hogy tennie kell valamit a Szécsényi és a Salgótarjáni járás községeiben élő, hátrányos helyzetű gyermekekért.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Mórahalomnál

Illegális migránsokat tartóztattak fel Mórahalomnál Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 14:31 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

249 új fertőzött és négy elhunyt személy egy nap alatt Maros megyében

Maros megyében az utóbbi 24 órában 249 új fertőzött személyt vettek nyilvántartásba, négyen pedig életüket vesztették a vírusfertőzés okozta szövődmények következtében.

Ugyanannyi gyógyult, mint új eset Hargita megyében

Csökkent a napi esetszám pénteken Hargita megyében, ahol 48 új fertőzést azonosítottak, és ugyanennyi személyt nyilvánítottak gyógyultnak. Több haláleset is történt az elmúlt 24 órában a térségben. 

Illegális bevándorlók segítőjét tartóztatták le Kárpátalján

A rendőrség és a határőrség sikeresen megakadályozta illegális bevándorlók határon keresztül történő átjuttatását. Az eset a beregszászi járási Jánosiban történt, amikor is egy Mercedes Vito típusú mikrobuszban több migránst is találtak.

Beteg kislánynak gyűjt egy csongrádi városrész

Tanévkezdéskor került ki egy nagy, szív alakú gyűjtődoboz a Piroskavárosi Általános Iskola elé. A piros fémtárgy nemcsak mutatós dísze az iskolának, de egyben jótékonysági célt is segít: a bedobott kupakokat összegyűjtik, hogy az azok árából befolyt összeggel egy beteg kislány gyógyulását támogassák.

Rendőrnek álcázták magukat, majd kiraboltak egy illegális pénzváltót

Vádat emeltek három férfi ellen, akik rendőrnek kiadva rabolt ki Nagykanizsán egy illegális pénzváltással foglalkozó férfit.

Kigyulladt egy épület Heves megyében, és egy ember meghalt

Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített melléképület hajnalban Szajlán, a tűzben egy ember meghalt - tájékoztatta a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő pénteken az MTI-t.

Rendőrnek kiadva magát rabolt ki három férfi egy illegális pénzváltót Nagykanizsán

Csoportosan elkövetett rablás miatt emelt vádat a Zala Megyei Főügyészség három férfi ellen, akik fegyverrel – magukat rendőrnek kiadva – raboltak ki Nagykanizsán egy illegális pénzváltással foglalkozó férfit – tájékoztatta a főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

Kéményből csaptak ki a lángok Besnyőn

Családi ház kéménye gyulladt ki november 27-én kora reggel Besnyőn.

Kiraboltak egy illegális pénzváltót Nagykanizsán

A szerzett pénzzel azonnal nagy költekezésbe kezdtek az elkövetők.

Koronavírus – 13 ezer fő felett a fertőzöttek száma Győr-Moson-Sopron megyében

12823-ról 13065-re emelkedett az igazolt koronavírus fertőzöttek száma Győr-Moson-Sopron megyében.

Ismét háromszáz felett az új fertőzöttek száma Veszprém megyében

Veol
-
 Ma 10:36Megyei

Péntek reggelre 352 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a csütörtöki helyzethez képest.

5118 koronavírus-fertőzött van Heves megyében

209 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.