Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 192 hír

Tolatás közben gázoltak halálra egy gyalogost

Halálra gázolt egy gyalogost autójával egy férfi tolatás közben vasárnap, Mosonmagyaróváron – közölte a rendőrség a honlapján.

Szabadnapos rendőr szúrta ki az illegális migránsokat Hajdú-Biharban

Debrecen - Hat illegális migránssal szemben intézkedtek a rendőrök a megyében.

ITM: több mint tízezer tonna illegális hulladékot számoltak fel eddig a Tisztítsuk meg az országot! programban

A kormány 2020 februárjában hirdette meg a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervet, melynek egyik fontos célja Magyarország megtisztítása az évek alatt felhalmozódott illegális hulladéktól.

Hatvan köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai

Nógrád és Pest megyei erdőkből 60 köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek és szállíttattak el az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai decemberben, a munka ebben az évben is folytatódik - közölte az MTI-vel a balassagyarmati székhelyű társaság.

Parkolás közben gázoltak halálra egy gyalogost Mosonmagyaróváron

Halálra gázolt egy gyalogost autójával egy férfi tolatás közben vasárnap, Mosonmagyaróváron - közölte a rendőrség a honlapján.

Tolatás közben halálra gázoltak egy gyalogost Mosonmagyaróváron

A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholteszt pozitív értéket mutatott.

Ittas sofőr tolatva gázolt halálra egy embert Mosonmagyaróváron

Halálos baleset történt Mosonmagyaróváron, a Flesch Károly utcában vasárnap reggel. A rendőrség információi szerint egy 46 éves helybéli férfi – egy parkolóhelyre történő beállás során – hátramenet közben személygépkocsijával elsodorta az út szélén közlekedő gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A…

Ittasan, tolatás közben gázolt halálra egy gyalogost egy autós Mosonmagyaróváron

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a mentők sem tudtak rajta segíteni.

Ittas autós gázolt halálra egy gyalogost Mosonmagyaróváron

Halálra gázolt egy gyalogost autójával egy férfi tolatás közben vasárnap, Mosonmagyaróváron - közölte a rendőrség a honlapján.

Ittas sofőr gázolt halálra egy gyalogost Mosonmagyaróváron

Halálra gázolt egy gyalogost autójával egy férfi tolatás közben vasárnap, Mosonmagyaróváron - közölte a rendőrség a honlapján

A vasútállomáson hat illegális migránst találtak a rendőrök

A kőbányai járőrök 2021. január 15-én 10 óra 50 perckor igazoltattak hat férfit Kőbánya-Kispest vasútállomáson - írja a police.hu.A hat külföldi magát afgánnak vallotta, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök elfogták és a BRFK X. Kerületi…

Ittasan tolatva gázoltak halálra egy gyalogost Mosonmagyaróváron

A 46 éves férfi egy parkolóhelyre beállva sodort el egy gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni.