Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 316 hír

Olaszország: 12 emberrel játszott a csapat, de megóvnák a meccset

Az olasz másodosztályban szereplő Cosenza labdarúgócsapata óvást nyújt be a Salernitanával szembeni, 1–0-ra elveszített vasárnapi mérkőzése miatt, amelyen tévedésből néhány percig 12 játékossal szerepelt, majd az együttes létszáma 10 főre csökkent.

Újra tisztábbak az erdők – 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze

Az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze az általuk kezelt erdőterületen.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:35 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Tizenkét emberrel játszott, mégis óv az olasz focicsapat

A Cosenza a 75. percben cserélte el magát, majd 10 főre fogyatkozott.

1100 köbméter illegális hulladékot szállítottak el ősszel az erdőkből

Az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze az általuk kezelt erdőterületen a Tisztítsuk meg az országot! program keretében. A munka azonban még korántsem ért véget, az Agrárminisztérium irányítása alá tartozó erdőgazdaságok és nemzeti parkok területén év végéig…

Így készül az olaszok kedvenc desszertje, a cannoli: a rudakat előző nap is kisütheted

Só&Bors
-
 Ma 09:44Recept

A híres desszert roppant egyszerűen készül; szülőföldjén, Olaszországban készen is beszerezhető a ropogós tésztaroló, amit ricottás krémmel szokás megtölteni.

A match analyst és a scout szerepe az olasz futballképzés rendszerében – I. rész

Az ezredfordulót követően az Olasz Labdarúgó Szövetség Európában (FIGC) elsőként ismerte fel, hogy mekkora súlya van a jövő szakmai sikereiben az ellenfelek és a jövőbeli tehetséges labdarúgók tudományos alapú feltérképezésének. 2005 óta munkám során számos játékosmegfigyelővel beszélgettem az egyes olasz klubok eltérő kiválasztási…

Olaszországban 10 millió eurós büntetést kapott az Apple a félrevezető iPhone reklámok miatt

Nem tűrik el az olasz hatóságok az Apple "agresszív és félrevezető" marketingjét, amiért most a bíróság egy 10 millió eurós büntetést rótt ki az amerikai gigavállalatra, hátha a jövőben átgondolják majd stratégiájukat. Az olaszoknál egyébiránt az iPhone okostelefonok vízállósága verte ki a

Négy illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök

Négy illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:14 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Két illegális migráns Szőregnél

Két illegális migráns Szőregnél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:07 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

10 millió euróra bünteti az Apple-t az olasz versenyügyi hatóság

A hatóság egyes iPhone modellek vízállósága kapcsán találta félrevezetőnek az Apple kommunikációját.

Újabb idilli olasz falu kínál egyeurós házakat, de nem akárkiknek

Roadster
-
 Ma 09:00Kultúra

Természetesen az érdeklődők bizonyos feltételek mellett juthatnak csak hozzá az ingatlanokhoz.

Vízálló iPhone? 10 millió euróra büntették az Apple-t az olaszok

Az olasz versenyhatóságok szerint egyes iPhone mobilok nem olyan vízállóak, mint az Apple hirdeti.

29 illegális migránst szállító embercsempészt fogtak az M7-esen

A magyar állampolgárságú sofőr huszonkilenc illegális migránst szállított teherautója rakterében.