Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„A drog tette állattá a fiamat!” – Megtörten nyilatkozott a Deák téren két fiút meggyilkoló Cs. Krisztián anyja

Először a közösségi oldalán olvasott a Deák téri kettős gyilkosságról Nagy Szonja (42), de csak este szembesült azzal, hogy az ő fia, Cs. Krisztián (18) a gyilkos.

Európa megerősítését sürgeti David Sassoli

Német elnökség és újjáépítés

Megállíthatatlan a korábban egyeduralkodó angolszász bankvilág térvesztése

Növekedés
-
  Ma 03:33 Gazdaság

Legújabban a koronavírus formálta át a globális banki mezőnyt, de ha megnézzük az utóbbi negyedszázadot, szinte ötévente teljesen átalakult, hogy melyek a legnagyobb bankok. Domináltak már a japán, majd az amerikai, később az európai intézmények, újabban a négy legnagyobb bank mindegyike kínai. Ami azonban állandó: a 2008-as…

Deák téri késelés – Lányok védelmére keltek, ezért haltak meg a barátok

A társaságukban tartózkodó lányok védelmére kelt a Deák téren meggyilkolt Gergely és László, ez a mozzanat volt a végzetes verekedés kiváltó oka – tudta meg a Bors. Lapunk információi szerint Cs. Krisztián és két bűntársa kinézte maguknak a lányokat, majd megjegyzéseket tettek rájuk.

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópályán, Abda térségében

Police
-
  Ma 00:44 Baleset-bűnügy

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópályán, Abda térségében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 27., sze - 00:44 A baleset helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Két héten belül dönthet az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszüntetéséről

Két héten belül megszavazhatja az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és különleges jogrendi állapot megszüntetését – jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Orbán Balázs közölte: a kabinet a hétfői kormányülésén döntött arról, hogy…

Oshan márkanéven forgalmazzák majd a Suzukikat, így az átalakított megjelenésű Vitarát is Kínában

Az S betű helyére nonfiguratív logó kerül az autók orrán és farán.

Megújult a Gaál Imre Galéria belső kertje

„Húsz évvel ezelőtt, a galéria felújításakor született meg egy eldugott belső udvarban az a kis kert, amely mostantól Pesterzsébet egyik gyöngyszemeként várja a látogatókat.Két évtized után a Szociális Foglalkoztató munkatársai tervezték és újították meg a lakóházakkal ölelt teret, amelyben Medgyessy Ferenc és Meszlényi János alkotásai láthatók” –

Washington ismét figyelmeztette Kínát: Hongkong elveszítheti nemzetközi pénzügyi szerepét

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:23 Külföld

Hongkong elveszítheti nemzetközi pénzügyi szerepét – figyelmeztette Kayleigh McEnany, a Fehér Ház szóvivője Kínát a kedden tartott sajtókonferenciáján. McEnany kifejtette: az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump “elégedetlen” azzal, hogy – szerinte – Kína meg akarja fosztani Hongkongot az autonómiájától. “Nehéz elképzelni, hogyan…

Így még tutira nem látta a falióráját

Hódpress
-
  Tegnap 22:40 Színes

Igazán meglepő videó terjed az interneten.

Engedélyezik a mesterséges megterményekítést az egyedülállóknak

A norvég parlamenti ellenzéknek kedden sikerült elfogadtatnia a biotechnológiai törvény módosítását.

Predator Hunting Grounds: Megérkezett Arnold Schwarzenegger karaktere, aki egy tökös monológgal köszön be

IGN
-
  Tegnap 22:09 Gaming

Még nem haltam meg! Megérkezett a Predator: Hunting Grounds első nagyobb DLC-je, amelyben Arnold Schwarzenegger Dutcha tért vissza, és egy tesztoszteront árasztó előzetesben köszön be.

Megszűnt a forgalomkorlátozás Nagyvenyim térségében

Police
-
  Tegnap 22:08 Baleset-bűnügy

Megszűnt a forgalomkorlátozás Nagyvenyim térségében Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 26., k - 22:08 A 6219-es számú út, balesettel érintett szakasza újra teljes szélességében járható.