Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így válassz jó sonkát – A híres Sonkás tanácsai

egy.hu
-
  Ma 06:32 Életmód

A főváros egyik legjobb sonkásának tippjei a jó sonkáról.

Szigorú szabályok, így zajlanak az edzések a Ferencvárosnál

Ripost
-
  Ma 06:20 Sport

A koronavírus-járvány miatt a labdarúgó NB I is fel van függesztve március 16-a óta, a listavezető Ferencvárosnál azonban igyekeznek formában tartani a játékosokat az esetleges folytatásra. Heti három edzést tartanak a címvédőnél.

Így kezeljük a száradt, repedezett kezet

HáziPatika
-
  Ma 06:08 Egészség

Rengeteg embert érint a száradt, repedezett kéz problémája. Bár állandó odafigyelést igényel, nem lehetetlen enyhíteni a zavaró tüneteken. Mutatjuk, mit tehetünk.

Így csillapítsd a fogfájásod, ha egyébként is szedsz gyógyszert

Videoklinika
-
  Ma 06:04 Egészség

Amikor fogfájás csillapítására, gyógyszeres fogászati kezelésre van szükség, tudni kell, mit szed még a páciens.

Elindult az ingyenes parkolás országszerte - így telt az első nap

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

Nagyobb volt a forgalom az utakon, de nem volt káosz - mától ingyenes a parkolás az egész országban. Budapesten csaknem 700-ezer autótulajdonos közlekedési költségeit csökkentenék a rendelettel. A döntés ellenzői viszont úgy látják: ezzel azok kerülnek hátrányos helyzetbe, akik egyébként is díjmentes övezetben élnek. A miniszterelnök szerint…

Harry Potter így menti meg a karantént

J.K. Rowling olyan weboldalt mutatott be, amelyen a mágikus feladatokkal és tevékenységekkel szórakoztathatja magát minden karanténban rekedt Harry Potter-rajongó.

Így írathatjátok be a gyerekeket az általános iskolákba

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 45.§ (1) bekezdése értelmében Magyarországon minden gyermek köteles az intézményes nevelés-oktatásban részt venni, tankötelezettségét teljesíteni.A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik. A tankötelezettség teljesítése a tanév…

Változik a budapesti és a Pest megyei kormányablakok szerdai nyitvatartása

Módosul a főváros és Pest megye valamennyi kormányablakának szerdai nyitvatartása: a korábbi 12-től 20 óráig tartó idősáv helyett 8-tól 16 óráig várják az ügyfeleket. A változás az új koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet időszakára vonatkozik – írja a kormanyhivatal.hu.Ügyintézésre továbbra is csak előzetes időpontfoglalással van lehetőség.

Így épült fel a kiskunhalasi járványkórház

HVG
-
  Tegnap 22:07 Belföld

A létesítményben 150 ember gyógyulhat.

Így változtathatja meg a járvány a munkavégzés kereteit – majd a válság után

A koronavírus-járvány okozta válságot követően jelentősen megváltozik a foglalkoztatás szerkezete, felerősödnek az alternatív foglalkoztatási módok és a munkaerő-kölcsönzés, a home office pedig sokkal kidolgozottabbá és elfogadottabbá válik – erre számít a munkavállalók jelentős része egy magyarországi felmérés szerint.   A főleg a pénzügyi…

Koronavírus-járvány: Így döntöttek a felelőtlen brit prostik +18

Ripost
-
  Tegnap 21:50 Belföld

Úgy vannak vele, hogy aki fél a betegségtől, az nyugodtan viselhet maszkot a légyott közben.

És így lettünk boldogok…

OLKT
-
  Tegnap 21:40 Vélemény

Rita Müller Lassan mondjuk, hogy a nagygéci Bözsi néni is megértse: nem mostanra, és nem egyhavi, hanem a jövő év elejére ígért egyheti nyugdíjat nekik a miniszterelnök. Ha majd újra dübörgünk lehet ebből még 14.havi is, persze csak ha nem a népnyúzó Gyurcsányra szavaztok. דניאל פטר Szánalmas, demagóg fideszes porhintés a 13.…

Döntött a parlament: így változnak a magyar személyi igazolványok

Blikk
-
  Tegnap 21:31 Belföld

– Az országgyűlés kormánypárti javaslatra lehetővé tette, hogy a jövőben – a születés helye mellett – az a település is feltüntethető legyen a személyi igazolványokon, ahonnan az állampolgárok származnak.