Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Melyik országnak mi a fővárosa? Teszteld tudásod! - II. rész

UniLife
-
 Ma 06:27Színes

Mutasd meg, mennyire vagy képben az országok fővárosával! Vigyázz, van köztük olyan is, amit jól át kell gondolni!

Így hatott a Covid a megélhetésre

Napi.hu
-
 Ma 06:20Külföld

Az amerikai kontinens, Afrika és Kelet-Európa városai olcsóbbak lettek a tavalyi évhez képest, míg a nyugat-európai városokban drágult az élet, ami részben az euró dollárral szembeni erősödésének tudható be - állapítja meg az Economist Intelligence Unit (EIU) megélhetési költségeket mustráló éves kiadványa.

Bőr, fa vagy rattan? Így ápold a különböző anyagú bútoraidat

A téli nagytakarítás egyik opcionális, de annál fontosabb eleme a bútorok ápolása. A különböző anyagok különböző felületkezelést és karbantartást igényelnek. Hogy melyikhez hogyan érdemes hozzáfogni, azt elárulja Boncz Péter, a Praktiker szakértője.

Bámulatos time-lapse videó: így mozognak a szobanövények

otthon.hu
-
 Ma 06:10Otthon

Bár lehet, hogy nekünk szinte fel sem tűnik, a szobanövények is mozognak. Ha megnézed a következő videókat, magad is meglepődsz!

Így védheted meg a magzatot a stressz ártalmas hatásától

A koronavírus-járvány mindannyiunk életét fenekestül felforgatta, a második hullám felerősödésével pedig szinte alig van már olyan ember az országban, akinek az ismerősi körében ne lenne legalább egy fertőzött.

Japán-láz – 10 kihagyhatatlan film a felkelő nap országából

EctoPolis
-
 Ma 06:08Film

Utánozhatatlan távol-keleti hangulatok egy helyen.

Továbbra is ködbe burkolózik az ország

Szerdán folytatódik az elmúlt napok ködös időjárása, és a hőmérséklet is tartósan 0 fok körül marad, éjjel azonban több helyen fagyhat is.

Változnak a sebességhatárok országszerte

Összesen 23 útszakaszon csökkent a megengedett maximális sebesség idén, eközben mindössze 4 helyen növekedett, de további változások várhatók az év végéig. A Magyar Közút napi szinten vizsgálja a hazai utakat, a balesetek száma és a gyatra útminőség miatt is lassíthatja a forgalmat, ugyanakkor arra is találtunk példát, hogy a rendőrség…

A koalák védelmét szolgáló országos stratégiát hirdetett az ausztrál kormány

A koalák kulcsfontosságú élőhelyeinek azonosítása és megóvása érdekében első lépésként felmérik az erszényesek populációit.

A szigorítások sem segítenek, nem lassul Szlovéniában a járvány terjedése

Aggodalomra ad okot, hogy nő a kórházi kezelésre szoruló betegek és az elhunytak száma Szlovéniában.

Szívmelengető gesztus: rászorulóknak gyűjtenek egy debreceni polgárőr egyesület tagjai

ATV
-
 Ma 05:40Belföld

Rászorulóknak gyűjtenek élelmiszert egy debreceni polgárőr egyesület tagjai. Az akció olyan áruházakban zajlik, ahol a polgárőrök járőrszolgálatot látnak el, cserébe pedig engedélyt kaptak az adománygyűjtésre.

Így védd ki a vírus terjedését az otthonodban

Nem sokkal bonyolultabb, mint egy hétköznapi takarítás, csak kicsit nagyobb odafigyelést és több fertőtlenítőszert jelent.

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák az Innomed és az NMHH segítségével, Vodafone 5G-n kereszt…

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat…

Sűrű köd borul az egész országra

Ónos szitálás is előfordulhat, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul.