Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Így gondozd a magyarodat": állami diaszpórapolitika és a magyar kivándorlás

Miközben zajlik a Fidesz kárpát-medencei nemzetegyesítése, kisebb figyelem jut a diaszpórára, vagyis azokra a magyarokra, akik alatt nem a határok vándoroltak ide-oda, hanem ők maguk indultak világgá. Vajon azok, akik az elmúlt években költöztek ki, mennyire tekinthetők a diaszpóra részének?

25 éve nem nézték olyan kevesen a Golden Globe-díjátadót, mint idén

Promotions
-
 Ma 07:37Film

Idén nem sok embert érdekelt a Golden Globe-gála.

Koronavírus: így vezethet hirtelen szívhalálhoz

A Covid-19 nem csak légúti panaszok révén követeli halálesetek százezreit. Európai és USA-beli statisztikák alapján körülbelül kétszeresére nőtt a SARS-CoV-2 első hulláma alatt a hirtelen szívhalál előfordulási gyakorisága is.

Izrael gőzerővel oltott, így most nyithat

A lakosság csaknem fele már mindkét adagot megkapta a koronavírus elleni védőoltásból. Aki felmutatja az oltási igazolást, már akár étterembe is mehet.

Mától élnek a szigorított intézkedések, nézzük a pontos infókat!

A kormány döntése értelmében hétfőn életbe léptek a március 22-ig tartó szigorított védelmi intézkedések, amelyeket a koronavírus-járvány harmadik hullámában a fertőzésszámok csökkentése érdekében hozott meg a kabinet. A nőnapra tekintettel a virágboltok hétfőn még nyitva maradhatnak, de utána nekik is be kell zárniuk.

Koronavírus: így csökkenthető a kórházba kerülés esélye

Egy nemzetközi kutatócsoport azt állítja, lényegesen csökken a súlyos lefolyású, kórházi kezelést igénylő COVID-19 kialakulásának esélye azoknál az 50 év feletti felnőtteknél, akik rendszeresen sportolnak.

Így áll most a forint

Napi.hu
-
 Ma 07:28Pénzügy

Minimálisan erősödött a forint hétfő reggel a vezető devizákkal szemben a bankközi devizapiacon a péntek esti szintekkel összevetve.

Így tette pokollá a királyi család Meghan Markle életét - már az öngyilkosságot fontolgatta

A sussexi hercegné sosem tudott tökéletesen beilleszkedni a brit királyi családba. Mindig is páriának számított: rengeteg rosszmájú megjegyzést kapott, folyamatos ellenőrzés alatt állt, és pokoli magány jutott osztályrészéül. Meghan Markle emiatt az öngyilkosságot is fontolóra vette - vallotta be egy friss interjúban.

A vadvilág világnapja alkalmából a kereskedelem veszélyeire hívta fel a figyelmet az Agrárminisztérium

A vadon élő állatok, növények és a belőlük készült különféle termékek nemzetközi kereskedelmének éves világpiaci forgalma napjainkban eléri a 160 milliárd amerikai dollárt, és évente több száz millió egyedet érint a világon – hívta fel a figyelmet az Agrárminisztérium.

Bezárt boltok, utcán csak maszkban - így élünk mától

Hétfőtől léptek életbe a kéthetes lezárás rendelkezései. A 444 foglalta össze hétfő reggeli cikkében, hogy a mától március 22-ig érvényes kéthetes lezárás alatt milyen szabályokat kell betartani, milyen boltok lehetnek nyitva, és melyek azok, amelyeknek be kell zárnia. 

Hatalmas siker: Liu Shaoang világbajnok lett!

Joy
-
 Ma 07:07Bulvár

A 22 éves gyorskorcsolyázó Hollandiában győzedelmeskedett.

Miként vészelhetjük át a világjárvánnyal járó mentális terheket?

A koronavírus világjárvány harmadik hullámába lépett hazánk is, ami hatalmas lelki, mentális terhet ró az emberek millióira. A családok, az egyedül élők, az idős emberek, a fiatalok, a diákok megszokott életritmusa, életminősége, léte, a munkavégzés és a tanulás módja, lehetősége teljességgel megváltozott az elmúlt egy esztendő alatt.

Így fest belülről a Redmi K40

A Xiaomi LiquidCool Technology hűtési rendszere is látható a Redmi K40 boncolása során.  A Xiaomi továbbra is előszeretettel kavarja a különböző márkáit, vagyis a Xiaomi Mi 11, a Redmi K40 széria és a közelgő Poco F3 sorozat között nem sok különbség van, azonban a különböző régiókban mégis újra és újra megőrülnek az emberek…

Így változik mától az életünk, a bértámogatás az egész hónapra szól

Forbes
-
 Ma 07:01Gazdaság

A virágboltosok napjával indul a hét. A legtöbb üzlet két hétre bezár, de egy hónapra igényelhet bértámogatást.

Drágább lett a cigi, de nézzük mennyi dohányt termel Magyarország! (egy ábrán)

Dohánytermelés Magyarországon, 1997-2019 Termelt mennyiség, tonna