Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ezeréves csoda részese

A Magyar Állami Népi Együttes megalakulásának hetvenedik évfordulóját ünnepli. Sorozatunkban felelevenítjük a nagy múltú társulat történetének legemlékezetesebb momentumait, s bemutatjuk azokat a meghatározó egyéniségeket, akik az elmúlt évtizedekben elért sikereinek kovácsai voltak. Az első írásban Mihályi Gábor Harangozó…

Magabiztosság mesterfokon: így érvelj, ha az életben érvényesülni szeretnél

ContextUs
-
 Tegnap 23:34Életmód

Az önérvényesítést kihívásként megélők sokféle problémával küzdenek meg nap mint nap.

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma szerdára – 1.27.

Továbbra sem csillapodott a COVID-19 járvány hazánkban, a pandémia második hulláma következtében ugyanis a kórokozó még mindig intenzíven terjed.

Férfi kézi-vb - A negyeddöntőben búcsúzott és ötödik lett a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott hosszabbítás után 35-32-re kikapott a hatszoros aranyérmes Franciaországtól az egyiptomi világbajnokság szerdai negyeddöntőjében, Gízában, így minden idők harmadik legjobb vb-szereplését produkálva az ötödik helyen zárja a tornát.

A negyeddöntőben búcsúzott és ötödik lett a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott minden idők harmadik legjobb vb-szereplését produkálva az ötödik helyen zárja a tornát.

Férfi kézilabda-vb: A negyeddöntőben búcsúzott és ötödik lett a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott hosszabbítás után 35-32-re kikapott a hatszoros aranyérmes Franciaországtól az egyiptomi világbajnokság szerdai negyeddöntőjében, Gízában, így minden idők harmadik legjobb vb-szereplését produkálva az ötödik helyen zárja a tornát.

Újabb rendőr lett öngyilkos a Capitolium ostromával összefüggésben

Már a második rendőr vet véget a saját életének azon egyenruhások közül, akik védték a Capitolium épületét január 6-án, amikor a Trump által felhergelt hívők megrohamozták a törvényhozás házát.

Így is jelentheti a háztartási munkát a NAV-nak

Új szolgáltatással bővült az adóhatóság webes alkalmazása, az ONYA.

Vadai Orbánékra mutogat, amiért Hiesz György soron kívül oltatta be magát

Eközben a Momentum elítélte a városvezetőt. Fekete-Győr András szerint vállalhatatlan, hogy Gyöngyös polgármestere jogosulatlanul kapott vakcinát.

Megható videó az SMA-s Zentéről: így sétál most a kisfiú

Zente, aki 15 hónappal ezelőtt kapta meg a több mint 700 millió forintba kerülő Zolgensma-génterápiát, egyre ügyesebben használja a lábait.

Tagadja a HM, hogy ösztöndíjat adott volna Orbán Gáspárnak

A hadügyminisztérium azt viszont megerősítette, hogy a miniszterelnök fia valóban Sandhurst Királyi Katonai Akadémián tanult.

Tagadja a HM, hogy ösztöndíjat adott volna Orbán Gáspárnak

A hadügyminisztérium azt viszont megerősítette, hogy a miniszterelnök fia valóban Sandhurst Királyi Katonai Akadémián tanul. Megerősítette a Honvédelmi Minisztérium az a januári sajtóértesülést, mely szerint Orbán Viktor miniszterelnök fia a brit katonai elitiskolában, a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián volt ösztöndíjas. Orbán Gáspár külföldi…

Így áll a végítélet képzeletbeli órája 2020 után - Bejelentést tettek az atomtudósok

Még mindig száz másodperccel áll éjfél előtt a végítélet képzeletbeli órája 2020 után, amelyet tönkretett a koronavírus-járvány, valamint a nukleáris háború kockázatától és a klímaváltozástól való félelem - közölte szerdán az Atomtudósok Bulletinje (BAS) online sajtótájékoztatón.

Új módszerekkel igyekszik elejét venni a holokauszttagadásnak a Facebook

Liner
-
 Tegnap 21:10Külföld

A Facebook ezentúl a holokauszttagadással kapcsolatba hozható témákra keresőknek egy, a Holokauszttal kapcsolatos információs weboldalt fog ajánlani.

Lényeg: Addig tartott a tesztelés, amíg a Dunaszerdahelyi járásból koronavírus-gócpont lett

Parameter
-
 Tegnap 21:09Határtalan

Kedden még úgy nézett ki, hogy vírusos szempontból van rosszabb helyzetű régió a dunaszerdahelyinél. Sajnos szerdára bebizonyosodott, hogy a Csallóköz központjához tartozó járás a gócpont. De a lényegen ez alig változtat, jön még egy tesztelés. Tegnap véget ért a 9 napig tartó országos szűrés, és eddig a napról napra változó…