Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

NAV: online is lehet kérni a keresetkimutatást

Mínuszos
-
  Ma 06:33 Infotech

Februártól online is lehet igényelni a banki hitelfelvételhez elengedhetetlen adóhivatali keresetigazolást – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Mint írják, a keresetkimutatás pár kattintással beszerezhető, és ha az igénylő az adatokat rendben találja, a NAV elküldi azt a KHR-t (központi hitelinformációs rendszert) kezelő pénzügyi…

Jövő héten már 20 fok is lehet, de előtte még ezen túl kell esnünk

Ripost
-
  Ma 06:20 Belföld

A hétvégén még nem lesz annyira meleg az idő és esőre is kell számítani.

Két különböző genetikai változata is lehet a koronavírusnak

ATV
-
  Ma 06:20 Időjárás

A legújabb kutatások szerint: két különböző genetikai változata is lehet a koronavírusnak. Az egyik sokkal könnyebben terjed a másiknál - ezt mondja a pécsi egyetem virológusa. Jakab Ferenc szerint: sokan várják az enyhébb időt, de lehet, hogy hiába, ugyanis egyelőre nem lehet tudni, hogy az időjárás mennyiben befolyásolja a vírus terjedését.

Így lehet megelőzni a kínos hüvelygomba-panaszokat

Videoklinika
-
  Ma 06:04 Egészség

Egy nő élete során általában csak néhányszor találkozik hüvelygomba-fertőzéssel, de vannak, akik gyakrabban küzdenek vele.

Derdák András: Ezek a fiúk már ’93-ban is így gondolkodtak.

Ez a lényeg
-
  Ma 04:33 Belföld

Derdák András beszélt arról az időszakról, amikor még valóban fiatalok és demokraták alkották a Fidesz tagságát. Bár akkor is voltak már kivételek, és láthatólag kitúrták a többieket.

Így lehet zero waste konyhád!

marie claire
-
  Ma 04:03 Divat

A hétvégén megrendezett Konyhakiállítás ezernyi példát hoz arra, hogy a környezettudatosság oltárán egy pillanatra sem kell feláldozunk az elegáns megjelenést, az esztétikai vagy a kényelmi szempontokat.

Nem hagyja magát a móri mészárosok lebuktatója: így szerezne magának igazságot

Blikk
-
  Ma 03:30 Belföld

Tizenhárom éve harcol a móri mészárlás utáni nyomozás egyik kulcsfigurája, hogy a bíróság kimondja: nélküle nem találták volna meg a nyolc emberéletet követelő vérengzés valódi elkövetőit, ezért jár neki a nyomravezetői díj! Szebenyi István az az amatőr hadtörténész, aki fémdetektorával megtalálta a Tatabánya melletti erdőben azokat a tárgyakat,…

Így készült Lana Condor és Anthony De La Torre közös klipje

Starity
-
  Tegnap 23:06 Zene

A színésznő megmutatta, milyen belülről egy klipforgatás, pasijával közös számot csináltak.

Fut az egész lakás? Így tarts rendet otthon, ha kisgyerekes anyuka vagy

Nosalty
-
  Tegnap 22:27 Életmód

Ha pici gyereked van, a takarítás és a higiénia még fontosabb, mint azelőtt volt, miközben az erre maradó idő a töredékére csökken. Így tehetsz rendet gyorsan!

Pár hét múlva lehet koronavírus-oltás – ígérik izraeli kutatók

Magyar Hang
-
  Tegnap 22:13 Vélemény

Ha elkészülnek, még hátra van a vakcina engedélyeztetése és a piacra lépés. Izrael illetékes minisztere már most áttörésről beszél.

Így terjednek Magyarországon a koronavírusos álhírek

UrbanLegends
-
  Tegnap 21:50 Tudomány

A Political Capital elemzése a magyar nyilvánosságban megjelenő, szándékosan félrevezető tartalmakat térképezte fel. Becslésük szerint ezek a narratívák akár több százezer állampolgárhoz is eljuthattak.

Így repülnek a katonák és az állami vezetők: bemutatták a honvédség nemrégiben vásárolt légiflottáját

Blikk
-
  Tegnap 21:26 Belföld

Bármely polgári légitársaságnál megállná a helyét a honvédség nemrégiben vásárolt légiflottája.

11 mondat, amit ne így mondj a gyereknek

Pszichotrafik
-
  Tegnap 21:21 Életmód

Kétségtelen, hogy a szerető és tudatos szülő mindig jót akar a gyerekének. Ennek érdekében ellenőrzi minden lépését, tanítja, utasítja és motiválja. A felnőttek bizonyos kifejezései, amelyek első pillantásra teljesen ártalmatlannak tűnnek, súlyos károkat okozhatnak a gyermek pszichéjében. Gyakran mondjuk ki ezeket a szavakat gondolkodás…