Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A járvány alatt valósul meg a szegedi egyetem Biobankjának felépítése és kialakítása

Megérkezett a Szegedi Tudományegyetem új Biobankjának 12 tonna súlyú, világszínvonalú mintatároló berendezése. A több mint 3 milliárd forint értékű, országosan is egyedülálló automatizált rendszer több millió biológiai minta tárolására lesz alkalmas

Így lesz könnyebb a bölcsődeválasztás

A bölcsődeválasztás óriási dilemma, hiszen arról dönt a szülő, hogy hol és kik neveljék a gyermekét.  Hogy mi alapján válasszuk ki a megfelelő helyet és hogyan lehet megnyerni az Év Bölcsődéje szavazást, arról Vida Ági gyermekpszichológussal és Kollányi Zsuzsi, most már háromszoros anyukával beszélgettünk. A videó megtekintéséhez…

Így nem lesz rossz emlék a fekete pénteki vásárlás

Ha webáruházból vásárol, ezeket nem árt figyelembe venni.

Bajor Lili 20 kilót fogyott: így megváltozott Bajor Imre 25 éves lánya

Bajor Lili számára 2020 a külső és belső megújulás éve volt.

Így kerül a The Mandalorian főszereplője a Star Wars Jedi: Fallen Orderbe

GameStar
-
 Ma 09:40Gaming

Akik szeretnének csillogó beskar páncélban rohamosztagosokat szeletelni a Star Wars Jedi: Fallen Orderben, azok számára most minden lehetőség adott.

Így erősítsük az immunrendszerünket otthon

Megérkezett az év talán legkellemetlenebb időszaka: nyirkos hideg, hosszú esték, ráadásul a járványhelyzet miatt a szokásosnál is többet vagyunk a négy fal között, nem ritkán azon aggódva, hogy mit hoz a jövő. Ebben a helyzetben még inkább oda kell figyelnünk a testi-lelki egészségünkre. Bakk Brigitta, az Upfield dietetikusa most megosztott…

Nemsokára elkészül az SZTE új biobankja

Megérkezett a 3 milliárd forintot érő mintatároló berendezés.

Már tesztelik a biokoktélt, ami képes lebontani az egyszer használatos műanyagot

VJM
-
 Ma 09:34Utazás

Két magyar lány állította elő azt a baktériumkoktélt, amely hét hét alatt bármilyen egyszer használatos műanyagot képes lebontani. Most kezdenek ipari tesztelésbe.

Otthonteremtési támogatás – A legkisebb csavarnak is őrizze meg a számláját!

Az otthonteremtési támogatás hatalmas segítség a családoknak. Egyik legnépszerűbb eleme várhatóan a lakásfelújítás 50 százalékos visszatérítése lesz. Ehhez azonban önerő szükséges, amit sok család egy okosan kiválasztott személyi kölcsönnel tud majd megoldani.

Így változott a forint árfolyama reggelre

Vegyesen alakult a forint árfolyama péntek reggel a főbb devizákkal szemben. Az euró jegyzése kissé emelkedett forintban, a dolláré és a svájci franké pedig csökkent.

Társasházat építettek a fóti asszony otthonára

NLC
-
 Ma 09:01Otthon

Teljesen összeér egy újonnan épített társasház és egy idős nő háza Fóton, emiatt az asszony fala vizesedik. A társasház tervezője szerint nem követtek el szabálysértést.

Társasházat építettek a fóti asszony otthonára

Teljesen összeér egy újonnan épített társasház és egy idős nő háza Fóton, emiatt az asszony fala vizesedik. A társasház tervezője szerint nem követtek el szabálysértést.

Megszólalt Pataky Attila és Gömöry Zsolt felesége: mindketten elkapták a koronavírust – Így élték meg

Blikk
-
 Ma 08:55Bulvár

Az Edda két oszlopos tagja, Pataky Attila és Gömöry Zsolt is megküzdött a koronavírussal, kórházba kerültek. A zenekar minden tagja megbetegedett, ám kettejük állapota volt a legsúlyosabb.