Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Nem viselkedhet úgy egy konyhafőnök, mint egy hisztériás gyerek” – Rácz Jenő nem finomkodott, csúnyán odapirítot…

Blikk
-
 Ma 09:39Bulvár

A Konyhafőnök VIP-ben elkezdődött a középdöntő: a piros és a kék csapattagok minden erejüket bevetve versenyeznek egymás ellen. A két séf, Rácz Jenő és Sárközi Ákos mentorként vannak jelen, és próbálják segíteni a csapatok munkáját, ám néha előfordul, hogy összetűzésbe keverednek egy-egy versenyzővel.

Uniós biztos: folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen

Mivel az Európai Unió értékeit továbbra is fenyegetik, folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen mindaddig, amíg a jogállamisági problémák a két országban fennállnak – jelentette ki Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa Brüsszelben, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és ig

Bejelentette egyik jövő évi pilótáját a Haas-istálló

A Forma-2 mezőnyéből érkező újonc lesz az amerikai csapat egyik versenyzője 2021-ben.

PS5: Egy kiszivárgott prezentáció megmutatja, hogy miért fontosak a Sony számára az aktivitás-kártyák

IGN
-
 Ma 09:33Gaming

A te érdeked, az ő érdekük. Felszínre került egy dokumentum, mely alapján a Sony úgy gondolja: mindenki jól jár, ha az egyszemélyes játékok felhasználói segítséget kapnak.

Hűha, ilyen most egy tökéletes esküvő: Csodás boldogság az ifjú párra

Ripost
-
 Ma 09:30Életmód

A koronavírus fájdalmasan érintette azokat is, akik idén tervezték összekötni az életüket. Hiszen nem lehet lagzit tartani hatalmas vendégsereggel. Egy új esküvő-trend szerint azonban ettől még lehet szép a menyegző...

„Mintha egy jégtáblán sodródnék!” – mondja a Borsnak az egymilliárdos csalással vádolt Sándor, akinek mindkét lábát …

Már több mint hat éve történt a baleset, de a Cs. Sándor ellen indított büntetőper még mindig nem zárult le. Sőt, a csütörtöki ülésen egy újabb bírócsere miatt kis túlzással minden kezdődhet elölről.

Szakértő: Kiszámíthatatlan következményekkel járhat, ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lép ki az EU-ból

Kiszámíthatatlan következményeket okozhat, ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból, és így elhagyná a világ legnagyobb egységes piacát - közölte a Budapesti Corvinus Egyetem docense kedden az M1 aktuális csatornán.

Árokban kötött ki egy autó Szalánta közelében

Letért az úttestről és az árokban a tetejére borult egy személyautó Szalánta térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a siklósi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Képek és kiemelt képünk: Bamosz KFT.

Rejtélyes fémoszlopot találtak egy hegy tetején a Kárpátok lábánál, pancser UFO-k állhatnak a háttérben

A háromszögalakú fémmonstrum egy hegy tetején mered. Nagyon fura látvány.

Egyszerű, nem is túl drága - Édes és sós partifalatok

Blikk
-
 Ma 09:24Recept

November jelentős névnapos hónap. Ha csak a klasszikus neveket nézzük a Márton mellett ott a Károly, az Imre, az Erzsébet, a Katalin, a Jolán, az András. És persze vannak divatosabb mai nevek is: a Vanda, a Virág, vagy az Andrea. Persze senkit nem akarunk kihagyni a felsorolásból, csupán jelezzük: mennyi alkalom van még ebben az évben is…

Árokba csúszott egy gépkocsi Farmosnál

Letért az úttestről és félig az árokba csúszott egy személyautó a 311-es úton, Farmos térségében. A balesethez a nagykátai hivatásos és a farmosi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Sopron Basket mutatja meg a világnak, hogyan kell biztonságosan Euroliga-meccseket rendezni

Totálisan izolált körülmények között, három csapat részvételével kedden kezdődik az EL-csoportkör a Novomatic Arénában.

Már egy éve tudták Baby Yoda valódi nevét

Dave Filoni, a Mandalorian egyik írója és rendezője mesélt a Star Wars-sorozat kis szereplőjéről.

A népi kultúra ismerete hozzájárul egy fenntarthatóbb világhoz

NLC
-
 Ma 09:20Kultúra

Elődeink szervesen együtt éltek az őket körülvevő természettel, és szoros kötelék fűzte őket saját közösségükhöz. Ahogy ezek a szálak lazulni kezdtek, úgy lett a 21. század embere egyre magányosabb és elveszettebb. De vajon visszaszerezhetők-e a népi kultúra értékei? Erről beszélgettünk Hont Angélával, a Hagyományok Háza szervezési és…

Minden, amit a vétóról szóló tárgyalásokról tudni kell

Már Angela Merkel is arról beszél, hogy engedni kell a magyar és lengyel igényeknek az uniós viták során.