Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A portál a Somogy Temetkezési Kft. által közzétett listák felhasználásával megpróbált képet alkotni a jelenlegi helyzetről

Két és félszer több temetés volt Somogyban Habár a Covid-19 terjedése mérséklődni látszik, Somogy megyében az igazoltan fertőzött személyek száma meghaladja a 27 ezret. Ennek ellenére továbbra is csak közvetett forrásokra hagyatkozva lehet megbecsülni, hány somogyi hunyt el a koronavírus szövődményeiben. A portál azonban a Somogy…

Három embert agyonlőtt, két másikat pedig megsebesített egy fegyveres férfi Wisconsinban

Három embert agyonlőtt, két másikat pedig megsebesített egy fegyveres férfi Wisconsin államban, az Egyesült Államokban, a helyi seriff vasárnap segítséget kért a szökésben lévő gyanúsított elfogásához.

Még a sztárkluboknak is túlárazhatja magát Erling Haaland?

Liner
-
 Ma 17:19Sport

A La Liga két óriáscsapata, a Real Madrid és az FC Barcelona is szeretné magához csábítani Erling Haalandot, viszont akkora fizetési igényei lehetnek a norvég támadónak, amire még ők is nemet mondanak.

Orosz diplomata: nem hagyják meghalni a börtönben Navalnijt

Az orosz ellenzéki politikus egyik orvosa szerint Navalnij akár a közeli napokban meghalhat, mivel rendkívül rossz a vérképe, és a leletek szerint szív- és veseleállás fenyegeti.

A Puskás Akadémia kiütötte az MTK-t, még mindig nem bajnok a Fradi

A felcsútiak nagy lépést tettek az ezüstérem felé, míg az FTC az Újpest elleni rangadón szerezheti meg az aranyat.

Verstappen nyert Imolában, megtörte azt olasz átkot!

Az Emilia Romagna Nagydíj kezdete előtt leszakadt az ég Imolában. Azonban oly módon, hogy míg a pálya egyes részei eléggé elázott, más területek szárazak maradtak. Alonso már a pályára való kivezető körön lekoccolta a gumifalat intermediate gumikon. Az első szárny sérült meg az Alpine-on. További gondok is adódtak, már a rajt előtt. Bottas…

Németh Judit ne prolisítsa el a kolléga szót – az diplomások egymásközti megszólítása, nem illik a reklámterjesztő fogd…

A lépcsőház magánterület. A lakók döntik el, hogy kit engednek be, nem egy marketingmaca, meg a szardugdosói. Volt már balhé Miskolcon abból, hogy senkiházi reklámterjesztők teleszemetelik a postaládákat. Tessék letenni ezt a rendkívül fontos tájékoztatót a többi reklám közé, mert ez sem különb dolog, mint amikor a Tesco a szar…

Fájdalmas emlékezés: így gyászolja szeretett férjét Ii. Erzsébet

Fájdalmas a gyász a megözvegyült II. Erzsébet királynő számára, hiszen több mint hét évtizednyi házasság után vesztette el szeretett férjét, Fülöp edinburghi herceget (†99).

Felfoghatatlan fájdalom: Ilyen volt Fülöp herceg és Meghan Markle kapcsolata

Meghan Markle-t megviselte, hogy nem tudott részt venni Fülöp herceg temetésén. Harry herceg felesége és nagyapja közel álltak egymáshoz.

Természetgyógyász: a vírushelyzet megfelelő a lelki és fizikai nagytakarításra

A mostani nehéz időszakban sokan fordulnak lelki problémákkal a Mátraszőlősön élő Tupi Éva Ágneshez. A koronavírus által okozott helyzet sokakat megvisel. A szakember azt tanácsolja, érdemes most olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek örömet okoznak és hálásak lehetünk értük - írta meg a nool.hu.

Justin Lin megválaszolta a nagy kérdést: Él-e még Brian a Halálos iramban 9. idején?

IGN
-
 Ma 16:51Film

Paul Walker 2013-ban eltávozott az élők sorából, de mi a helyzet az általa játszott karakterrel a Halálos iramban-filmekben?

Felment a kapus is a szöglethez, így egyenlített a 97. percben az Arsenal

Sima hazai győzelemre számított mindenki a londoni derbin, ám a Fulham meglepte az Arsenalt.