Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Áder János: A Magyar Jogi Könyvszalon hozzájárulhat közös tudásunk gyarapításához

Francia mintára jött létre a jogi könyvek ünnepe - Varga Judit: A jog célja az értekek védelme.

A magyarok ismerik a közösségi média sötét oldalát

HVG
-
 Ma 20:03Infotech

A Kaspersky kutatásából az derült ki, hogy a magyarok 40 százaléka többet használta a közösségi hálózatokat a helyi és az országos lezárások alatt, mint a világjárvány előtt. Miután azonban sokan napi több órát töltünk a közösségi oldalakon, különösen oda kell figyelnünk arra, hogy ne éljenek vissza a személyes adatainkkal – hívja fel a figyelmet…

Ezt látnia kel: így rugdos Berki Mazsi kislánya édesanyja pocakjában

Nem hagyta aludni anyukáját Berki Mazsi születendő kislánya, a büszke kismama pedig egy videón dicsekedett el követőnek, mennyire eleven pocakjában a babája. Úgy tűnik Berki Krisztián és Mazsi születendő kislánya igencsak elemében volt a múltéjjel, olyannyira, hogy anyukáját sem hagyta aludni. A kislány édesanyja hasában rugdosott,…

Sokkot kapott Amerika! Lemészárolta a családját, lefotózta, majd feltöltötte a közösségi hálóra a borzalmas képeket a 15…

Metropol
-
 Ma 19:35Bulvár

Apját, anyját, húgát és a két kutyájukat is meggyilkolta egy 15 éves fiú, majd a halottak képeit feltöltötte a Discordra.

Túl gyakran fagy, vagy lassul be a PC? Így tudsz segíteni rajta!

PCWorld
-
 Ma 19:02Infotech

Az elégtelen hűtést a számítógéped lassulással, leállással jelzi, szélsőséges esetben pedig még tönkre is mehet. Cikkünkben bemutatjuk, mi kell ahhoz, hogy ez ne történhessen meg.

Több száz Balatonba esett jegygyűrűt megtalált már Bárányos Bence

A nyakába ugranak a legtöbbször és hálálkodnak a házasok, ha megtalálja Balatonba esett jegygyűrűjüket Bárányos Bence. Az is előfordult néhányszor, hogy nem akarták visszakapni, mert már elváltak. Detektorjának hangját kell jól ismernie, jól kell fülelnie annak, aki eredményes akar lenni a fémkereső szakmában – állítja a balatonszárszói…

Friss részletek a 2023 utáni Közös Agrárpolitikára vonatkozó magyar tervekről

A Közös Agrárpolitika (Kap) következő hét évében alapvető feltételként megjelenő fenntarthatósági és zöld elvárások betarthatóságáról, azok realitásáról is volt szó a Pápai Agrárexpó és Agrárpiknik „A mezőgazdasági támogatások célja és jövője” című fórumbeszélgetésén.

Ha így fáj a fejed, akkor azonnal fordulj orvoshoz!

Metropol
-
 Ma 18:30Bulvár

Az orvostudomány jelenleg mintegy 120-féle fejfájást különböztet meg. A többségük kellemetlen, de nem jelez komoly betegséget. Vannak azonban kivételek.

Szórakozás a hagyomány jegyében – így telt a Dalköri találkozó Vásárhelyen

A Napraforgó Népdalkör szervezésében rendezték meg a népdalköri találkozót, amelynek a Csúcsi Olvasókör adott otthont.

A Jogi Könyvszalon gyarapíthatja közös tudásunkat

A francia mintára létrejött Magyar Jogi Könyvszalon hozzájárulhat közös tudásunk gyarapításához és a közéleti vitakultúra színvonalának emeléséhez - mondta köszöntőjében az államfő a hagyományteremtő szándékkal megszervezett, jogi könyveket bemutató első ilyen rendezvényen.

Lindsay Lohant tinisztárként ismerte meg a világ: így néz ki 35 évesen friss fotóin

Femina
-
 Ma 18:06Bulvár

Lindsay Lohan először Disney-üdvöskeként, majd botrányhősként került a címlapokra.

Simon Mártonnal tanulható költészetről, önmagáról, valamint a közös alkotásról

Nemrégiben jelent meg Éjszaka a konyhában veled akartam beszélgetni című negyedik verseskötete három évvel a Rókák esküvője és nyolc évvel a ma is elképesztő népszerűségnek örvendő Polaroidok után. Néhány nappal a könyv boltokba kerülése után kérdeztük Simon Márton költőt.

Így lehet olyan tricepszed, mint Benzemának!

FourFourTwo
-
 Ma 17:23Foci

Meglestük kedvenc játékosaitok Instagramját, hogy ellessük edzés- és táplálkozási titkaikat.