Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem sokon múlt, hogy az 1838-as árvíz négy évtizeddel később megismétlődjék

Az 1838-as pesti árvíz után mindenki számára evidens volt, hogy a város vízvédelme nem tűr halasztást. A költségek és a tervek vitája, majd az 1848-as forradalom és szabadságharc, valamint annak leverése az 1870-es évek elejéig halasztotta a munkálatok megkezdését. Éppen akkorra lettek készen, mikor a Dunán ismét veszélyes…

Történelmi pillanat: tényleg szárnyra kelt a budai vár turulmadara – Így vették le a talapzatáról – fotók, videó

Blikk
-
 Ma 17:07Belföld

Egy óriásdaruval emelték le a helyéről a szakemberek a 10 és fél méter magas, ikonikus turulszobrot a budai Várban. Donáth Gyula szobrász mára már leromlott állapotú alkotását a Savoyai teraszon kialakított szabadtéri restaurátorműhelybe szállították át. A munkálatokat a Várba látogatók is nyomon követhetik a következő hónapokban.

A szártalan kankalin – Így gondozzuk!

Régebben kulcsvirágnak is hívták, mert egy régi hiedelem szerint minden zárat kinyit.

Így néz ki most Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott lánya

Life
-
 Ma 17:00Életmód

Nicole Kidman és Tom Cruise tíz évig élt együtt házasságban. Ugyan a közös gyermekük nem született, de együtt örökbe fogadtak egy fiút és egy lányt. Isabella Kidman Cruise ma már felnőtt nő, aki művészettel foglalkozik.

Így "ütötte el" Hadházy Bede Zsoltot – az ügyészség álláspontja

Még tavaly áprilisban történt a Clark Ádám téri tüntetésen, hogy Bede Zsolt kormánypárti provokátor felmászott Hadházy Ákos autójára, és egy doboz Xanaxot próbált elhelyezni a motorháztetőn. Ezt Hadházy igyekezett megakadályozni: bekapcsolta az ablaktörlőt és vizet spriccelt a szélvédőre, Bede szerint viszont a politikus el is ütötte őt. A…

Hihetetlen videó: így szerezte vissza táskáját a tolvajtól az ausztrál szupernagyi

ma.hu
-
 Ma 16:56Külföld

Nem hagyta annyiban a néni, utolérte, leteperte a bűnözőt.

Bécsben megkezdik a pedagógusok oltását

Ugytudjuk
-
 Ma 16:52Megyei

A főváros lesz az első szövetségi tartomány, amely a jövő héten megkezdi az iskolák és óvodák személyzetének immunizálását. Az AstraZeneca vakcinát kapják meg az Austria Center oltási utcájában azok, akik ezt igénylik.

így vágta meg Ó. Bence az SZFE-maszkos nő arcát

Nuus
-
 Ma 16:48Belföld

A rendőrség osztotta meg a videót.

Az Alien tényleg a Fortnite-ba megy gyerekeket terrorizálni, Ellen Ripley pedig elkíséri

IGN
-
 Ma 16:48Gaming

A korábbi szellőztetésnek megfelelően, tényleg megérkezett a battle royale játékba a félelmetes idegen lény. Meg is nézhetjük, hogyan nézni ki a játékbeli változata.

Fontos! Így lehet felismerni a brit mutáns-vírus tüneteit: mutatjuk, mire kell figyelni

Nuus
-
 Ma 16:46Egészség

A vírus gyors terjedéséért felelős brit variánst sokkal nehezebb teszt nélkül felismerni, mutatjuk hogyan lehet mégis.

Így sportoljunk járvány idején

Ajánlást adott ki a világ egyik legnagyobb sporttudományi szervezete, az American College of Sports Medicine arról, mire kell odafigyelni mozgással kapcsolatban a COVID19 járvány idején. Az ajánlásban kiemelik többek között: Továbbra is ajánlott a heti 150-300 perc közepes intenzitású mozgás Mozogjunk lehetőleg otthon vagy a szabadban…

Kassa megye nagy kapacitású oltóközpontot nyit szombaton

A Kassa Megyei Önkormányzat az Egészségügyi Minisztérium megbízásából Kassán szombaton megnyitja az első nagy kapacitású oltóközpontját az Osztrovszkij utca 1. szám alatt található szakközépiskola épületében.

Rájöttek, hogy válság van, így mégsem lesz új vásár a Cserepes soron

Szegeder
-
 Ma 16:23Belföld

Gácsér Béla vállalkozó meglehetősen érdekes indokkal állt el azon szándékától, hogy az ő területén legyen az új városi kirakodóvásár: azt mondja, olyan előre nem látható körülmények merültek fel, minthogy koronavírus-járvány és annak harmadik hulláma, valamint gazdasági válság van. Gácsér februárban vállalta el a feladatot.