Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több hónapos szünetre vonul A mi kis falunk 6. évada az RTL Klubon

SorozatWiki
-
 Ma 22:35Film

Szeptember 4-én dupla résszel debütált A mi kis falunk 6. évada az RTL Klubon. Eddig 4 epizód került belőle képernyőre, most szombaton pedig az 5. része is látható lesz. Az RTL Magyarország az elmúlt három szezonban mindig két részletben vetítette a produkciót, ősszel 5, a következő év első felében pedig további 11-13 epizóddal. Így most

EU-felmérés: a tudományos felfedezéseket vizsgálva az uniót megelőzi Kína, az Egyesült Államok és Japán

Az európaiak pozitívan vélekedtek a tudósokról és meghatározó jellemzőiknek az intelligenciát, a megbízhatóságot és az együttműködést tartják.

Napi horoszkóp: új utak nyílhatnak meg előtted a hétvége előtt

Igyekezz felszabadult lenni, még akkor is, ha nem megy minden úgy, ahogy szeretnéd. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Így tangózott Péterffy Attila Pécs főterén

Voltak a polgármesternél jobb táncosok is a Széchenyi téren, például a DK-s Zag Gábor alpolgármester is biztosabbnak tűnt a parketten téren, de ez most mellékes is, a lényeg sokkal inkább az, hogy Argentínát és a tangót ünnepelték. Tangó Ünnepet tartottak szeptember 23-án Pécsett, csak két nappal azt követően, hogy egy szimbolikus gesztussal…

Aranyér: így fedezhetjük fel

Aki először találkozik az aranyér tüneteivel, megijedhet a vérzéstől vagy a fájdalomtól. Összegyűjtöttük azokat a jeleket, amelyeket figyelni kell magunkon.

Joe Biden megint elaludt tárgyalás közben

Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házban fogadta Boris Johnson brit miniszterelnököt, hogy a brit–amerikai kereskedelmi megállapodás ügyében tárgyaljanak. A sajtónyilvános esemény azonban kínossá vált, Biden ugyanis ismét elszunyókált – írja a hirado.hu

Katy Perry új hajszínét sosem fogjuk tudni megszokni

Rajongóit is meglepte vele az énekesnő. Egyelőre sokak szerint ez csak átverés lehet. Fekete sörénnyel lett híres, majd platinaszőke hajra váltott. De most mindkét korszakát elfelejthetjük, hiszen Katy Perry egy olyan hajszínnel lepte meg a rajongóit, hogy azóta is azt találgatja a világ, hogy ez vajon igaz lehet-e!? A legtöbben azt feltételezik, á

Kalandos életű magyar bárónő volt az első szuperhős megalkotója

Femcafe
-
 Ma 21:50Bulvár

Őt tartják a világszerte legismertebb magyar írónőnek, ma mégis csak kevesen ismerik a nevét. Orczy Emma a Vörös Pimpernel című regény írója.

A párizsi esküdtszék megerősítette Carlos, a Sakál életfogytiglani börtönbüntetését

„Büszke a forradalmi múltjára”, ami során „legalább 83 embert ölt meg”, de az ún. Drugstore-ügyet, amiért most bíróság elé állították, „hatalmas manipulációnak” nevezte, és nem ismerte el a bűnösségét.

Chorus: Megjelenési dátumot és látványos előzetest kapott a grandiózus űrhajós akciójáték

IGN
-
 Ma 21:45Gaming

Jön a Chorus, a nextgen űrhajós akciójáték, amelynek végre megkaptuk konkrét megjelenési dátumát egy igen látványos előzetes kíséretében.

Rács mögött hal meg a világ egyik legismertebb terroristája, a Sakál

Megerősítette a párizsi esküdtszék Carlos életfogytiglani börtönbüntetését, aki az ítélethirdetés után csak annyit mondott: nagyon köszönöm.

Kisfiának rendelt pókemberes lámpát, sokkot kapott, amikor meglátta, mit hozott a futár - 18+

Talán túl nagy meglepetés lett volna a hároméves kisfiúnak az, amit a futár végül kihozott.

Megköszönte az életfogytiglant Carlos, a Sakál

Megerősítette a legutóbbi ítéletet a párizsi esküdtszék.

21 elfogatóparancs volt kiadva Lászlóval szemben, így fogták el

Többéves bujkálást követően 2021. szeptember 20-án fogták el P. Lászlót. A naphire információi szerint többéves bujkálást követően fogták el a férfit, aki egy nemzetközi rendőri együttműködés nyomán Nagy-Britanniában, Londonban került rendőrkézre. “A szökevény 21 elfogatóparanccsal – amelyben a lopás mellett testi sértés is szerepelt – , több…

Szőr és idomok: így meztelenkedtek a nők az 1900-as évek elején

NLC
-
 Ma 21:34Szex

Milyen jó lehetett úgy nőként élni, hogy nem kellett szégyellni a természet adta telt idomokat. Meztelen képek az 1900-as évekből.