Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Oszlopnak hajtott egy autó a XII. kerületben

Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Budapest XII. kerületében, a Kútvölgyi úton, a Virányos út találkozásának közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, s a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit és a mentőket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Két autó karambolozott a X. kerületben, a villamossíneken

A baleset a Szállás utca és Bihari utca kereszteződésében történt.

Brutális baleset a II. kerületben, dominóként tarolta le a kocsikat a teherautó

Cserbenhagyást követhetett el az a kerékpáros, aki hatalmas anyagi kárt okozott. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

Pályaautózás és márkahűség a maximumon: Így csinálja ezt a Porsche

A német márka egy nagyon különleges programsorozattal készül már évek óta az elkötelezett rajongóknak és tulajoknak.

Azt mondta a szerdahelyi tolvaj, hogy a lopott pénzt szétosztotta a szegények között

Korábban szerkesztőségünk is hírt adott arról, hogy ismeretlen elkövetők sorra törik fel az autókat Dunaszerdahelyen. Múlt hét pénteken a rendőröknek sikerült elfogniuk egy tolvajt, aki beismert egy ilyen bűntettet. A 24 éves visszaeső bűnöző múlt pénteken egy kővel törte be egy Škoda Octavia típusú gépkocsi ablakát Dunaszerdahelyen, és az…

Két autó ütközött a 10. kerületben, a Bihari út – Szállás utca sarkán

A baleset 1 óra körül történt. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset a villamosforgalmat hosszú ideig akadályozta. A járművekben…

Azonosították a nőt, aki megszülte, majd a mosdóban hagyta gyermekét a dohai reptéren

A dohai repülőtéren egy nő a mosdóban szülte meg a babáját, de utána ott is hagyta őt. A csecsemő még élt akkor, amikor rátaláltak, most pedig az 'anyát' is azonosítani tudták.

A kimaradt alvást így pótolhatjuk be

Egy-egy átmulatott éjszaka még nem jelent problémát, súlyosan károsíthatja azonban az egészséget, ha valamilyen okból kifolyólag hosszú távon is alváshiánnyal küzdünk. Lássuk, mit tehetünk a megelőzés érdekében!

Így táplálkozz koronavírus idején

Jelenleg nincs olyan csodás nyersanyag vagy étel, ami megvéd a Covid-19-től, de az egészséges táplálkozás, az immunrendszer támogatása, a higiénés szabályok betartása segít a megelőzésben és az egészség fenntartásában. Táplálkozási ajánló a dietetikusoktól.

Így készíthetsz ajtódíszt tobozokból

Nem kell karácsonyi dekorációt vásárolni műanyagból, mert sokkal jobbakat tudtok készíteni egy erdei kiránduláson gyűjtött terményekből. 

Így segít a Tesco

A Tesco idén szeptemberben már nyolcadik alkalommal hirdette meg „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi pályázati programját. Az áruházlánc felhívására rekordszámú jelentkezés érkezett, ami jól mutatja, mekkora szükség van a támogatásra. A szokásos menetrend szerint a Tesco a vásárlók bevonásával választaná ki, melyik…

Üveghomlokzatok átalakítás: így válnak fenntarthatóvá a régi épületek

Véleményformáló szakértők hívták fel a figyelmet az 1970-80-as években épült üveg felhőkarcolók fűtéséhez és/vagy hűtéséhez szükséges energiafogyasztás pazarló mértékére – és vontak kíméletlenül párhuzamot az energiahatékonyságra vonatkozó jelenlegi elvárásokkal. Vajon igazságos-e ez az összehasonlítás? Hogyan lehetne összevetni egy…