Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 282 hír

Pert nyert a főváros a krízisszálló ügyében

24.hu
-
 Ma 17:18Belföld

A kormányhivatalnak új eljárást kell indítania – így döntött a bíróság.

Megszólat Deutsch Tamás Szájer József és a néppárti kizárás ügyében

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő az ATV Híradójának adott interjújában elmondta, hogy szerinte Szájer József az egyetlen helyes döntést hozta a mandátumáról való lemondással, a kizárásával kapcsolatban pedig megjegyezte, hogy akkor senki nem gyűjtött aláírást a Néppártban, amikor a párt elnöke nácizta Orbán Viktort.

Debreceni Fidesz-KDNP: Varga Zoltán arcátlan

Cívishír
-
 Ma 15:56Megyei

Megalázónak tartják azt, amit a DK-politikus a repülőtérnek nyújtandó kormányzati támogatásról mondott.

Megint romlik a járványhelyzet az amerikai idősotthonokban

Az Egyesült Államokban ismét aggasztó mértékben emelkedik a koronavírus-fertőzöttek és a halálesetek száma az idősotthonok, illetve egyéb, hosszú távú gondozásra berendezkedett létesítmények lakói körében.

Lily Collins már megint beégett az Emily Párizsban miatt

Most mondjuk azt, hogy kezdjük tőle megszokni?

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt csaptak le megint a fehérvári rendőrök, hárman kerültek őrizetbe

Több zacskónyi fehér port és szintén műanyag tasakokba csomagolt zöld növényi törmeléket, továbbá készpénzt, mobiltelefonokat találtak, és foglaltak le.

Mi látszik nappal a brüsszeli éjszakából? Újra csúcson a halálozási adatok; Megint baj van az orosz gyártású metróval; …

A szerda délután megjelenő számunkból ajánljuk: – December 29-én tárgyal az Európai Gyógyszerügynökség a Pfizer és a BioNTech közös fejlesztésű oltóanyagáról. – Újra csúcson a halálozási adatok. – Véres kézzel-lábbal, hátizsákjában egy rakás extasy tablettával, az ereszcsatornán keresztül menekült egy meleg szexpartiról Szájer József, de…

Valaki hazudik a BKV buszbérlési ügyében!

A BKV már megkötötte a kamu (offshore) céggel a buszbérlési szerződést, derül ki egy a Magyar Nemzethez eljutott dokumentumból.

Szabó-Bakos Zoltánné: Közel szeretnék maradni az ápolói szakmához

Nyugdíjba vonulása után is a szakma közelében szeretne maradni Szabó-Bakos Zoltánné, a Fejér Megyei Szent György Kórház ápolási igazgatója. December 1-jével továbbadta tisztségét, de a hivatástudata megmaradt: több szakmai szervezetben is képviseli a szakdolgozók érdekeit.

Simon Zoltán kezdeményezte: vonják vissza Szájer József díszpolgári címét

A DK soproni önkormányzati képviselője kezdeményezte, hogy vonják vissza az illegális, csoportos szexorgián lebukott Szájer József díszpolgári címét.

Lučanskýt is meggyanúsították a Bödör-féle rendőrségi maffia ügyében!

A Tisztítótűz nevű akció során korábban már őrizetbe vették Tibor Gašpar korábbi rendőrfőkapitányt, Peter Hraško korábbi NAKA-igazgatót és Róbert Krajmert, a NAKA korrupcióellenes részlegének vezetőjét is. A szerda reggeli akció során Daniel Čechet, a Pénzügyi Hatóság volt igazgatóhelyettesét, Jozef Rehákot, a belügyminisztérium…

Maruzsa Zoltán: Minden pedagógus vegyen részt a tesztelésen

122 általános iskola van, ahol rendkívüli szünetet hirdettek a fertőzöttek miatt – mondta Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős államtitkár az operatív törzs szerdai online tájékoztatóján. Az államtitkár arra kérte a pedagógusokat, hogy aki még nem tette meg az vegyen részt a tesztelésen.

Maruzsa Zoltán: "a célunk továbbra is az, hogy működjön az oktatás"

Eduline
-
 Ma 12:12Karrier

A köznevelési államtitkár a mai sajtótájékoztatón a középiskolai felvételiről is beszélt.