Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hogyan válasszunk lisztet a különféle életmódokhoz? Segítünk!

Blikk
-
 Ma 09:26Bulvár

Nem minden fajta liszttel érhetjük el ugyanazt az eredményét, ezért annak függvényében válasszunk liszt fajtát, hogy mi a célunk. Egészségesebben szeretnénk étkezni, fogyni szeretnénk, gluténmentes fajtát keresünk vagy csökkenteni szeretnénk a szénhidrát bevitelünket? Mutatjuk, melyiket válasszuk!

Hogyan sminkeljenek a szemüvegesek?

A szemüvegesek problémája többnyire nem a kerettel van. A baj onnan származik, hogy mikor felveszik a szemüveget, a szemük nem úgy mutat a lencsék mögül, mint amilyen valójában. Ezen segíthet egy tuti smink, amit kifejezetten a szemüvegeseknek ajánlunk!

Többé nem szenvednek a borzok, hogy borotvapamacs készüljön a szőrükből

Jöjjön egy pozitív hír, amiért már megérte átcsorognunk 2021-be. Zöldek, állatbolondok, mizantrópok, fel lehet lélegezni kicsit!

Azzal védekezett a tanárnő a bíróság előtt, hogy nem szexelhetett a 15 éves diákkal, mert túl alacsony hozzá, a válláig s…

Furcsa érveléssel állt elő a 35 éves, egyébként házas Kandice Barber. A nő azt állítja, hogy nem szexelhetett az egyik 15 éves diákkal, bármivel is vádolják őt, mert egyszerűen túl alacsony hozzá.

Gabe Newell megerősítette, hogy több új játékot is fejleszt a Valve

Bár sajnálatos módon ismét csak üres ígéretekkel szolgált, ellenben Gabe Newell, a Valve vezérigazgatója nemrégiben újra megerősítette, hogy a csapat berkein belül több új videojáték is készülődik a háttérben. Nyilván most következne a lényeg, azonban Newell a 1 News magazinnak adott interjúban semmi egyéb részletet nem vol...

Beelőzött az orosz vakcina - vajon hogyan reagál az Európai Unió?

MFor
-
 Ma 08:56Gazdaság

Meglepetésre úgy tűnik, hogy a napokban sokat emlegetett kínai Sinopharm vakcinát egy váratlan fordulattal megelőzte az orosz Szputnyik V oltóanyag, amely az Astra Zenecával együtt tegnap este megkapta a magyar hatóságok ideiglenes engedélyét.

Zidane a vereség után: „Meg kell kérdezni a játékosokat, hogy támogatnak-e””

Goal
-
 Ma 08:54Foci

Az edző szerint a játékosai mindent beleadtak, de abban nem biztos, hogy mögötte állnak

Rubint Réka édesanyja is elkapta a koronavírust: "Kétséges volt, hogy valaha még átölelhetem"

Life
-
 Ma 08:46Életmód

Rubint Réka még édesapja halálát is képtelen volt felfogni, éppen ezért nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy édesanyja elkapta a koronavírust és kétoldali tüdőgyulladás miatt kórházba kell szállítani. 

Nemes Balázs: A tapasztalat azt mutatja, hogy bármit is ígér a hatalom, amit az EHÖK akar, nem fog megvalósulni

Nem kevesen voltak azok a hallgatók, oktatók és a Pécsi Tudományegyetemért aggódok, akik kíváncsiak voltak arra, vajoon hogyan szavaznak majd a modellváltásról a karok és a jelentős szavazatszámmal bíró hallgatói érdekképviselet, az EHÖK. Ők tegnap este elmondták feltételeiket, de a véleményét már szintén kifejtő Nemes Balázs…

Armando arra buzdítja az embereket, hogy jelentkezzenek A Konyhafőnökbe

Ugyanígy tesz Sárközi Ákos is, aki végigkísérte Armandót a győzelemig.

Nem igaz, hogy csak a lockdown és a kötelező oltás között választhatunk

Már most van valamekkora természetes immunitás, kérdéses, hogy a vakcinák tényleg 95 százalékban hatékonyak-e, és vannak ígéretes olcsó gyógymódok is a COVID ellen. Szóval semmiképp nem kellene most az oltást kötelezővé tenni.

Varga Anikó: Várjuk, hogy újra élettel teljen meg az intézményünk – interjú nehézségekről és lehetőségekről

A koronavírus miatt a kulturális intézmények is nehéz helyzetbe kerültek. Sajnos a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ is bezárta kapuit, ám az intézmény munkatársai azon fáradoznak, hogy így is mosolyt csaljanak a lakosok arcára és elvigyék az otthonokba a kultúrát. Az elmúlt időszakról és a jövőre vonatkozó tervekről…

11 őrült történet arról, hogy a színészek hogyan kapták meg szerepüket

Filmezzünk!
-
 Ma 08:10Film

Őrült történetek arról, hogy a színészek hogyan kapták meg szerepüket A meghallgatások nagyon fontosak, mert a színészek megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú a film sikeréhez. Néha ez a folyamat hosszú hónapokat vehet igénybe. Más esetekben a forgatókönyvírók olyan karaktereket alkotnak, amelyeket direkt egy kiválasztott színészre…

Tizenöt kilót fogyott a műsorvezető, hogy ő legyen a magyar James Bond!

Ripost
-
 Ma 08:00Bulvár

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.