Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

"Felsejlik az igazság" - Interjú Hevér Gáborral

Tracy Letts A jegyzőkönyv című komédiáját november 1-én mutatja be az Átrium. Hevér Gáborral a készülő előadásról, a történelemről és az SZFE ügyről is beszélgetett Szentgyörgyi Rita.

A fajdbogyó (Gaultheria) gondozása – 2 fajdbogyó faj bemutatása képekkel

CityGreen
-
  Tegnap 22:24 Otthon

Ebben a bejegyzésben 2 fajdbogyó (Gaultheria) fajt gyűjtöttünk össze, és mutatunk be képekkel és a legfontosabb gondozási tudnivalóikkal együtt. 1. Kúszó fajdbogyó (Gaultheria procumbens) bemutatása, gondozása A kúszó fajdbogyó (Gaultheria procumbens) alacsony termetű, rizómákkal terjedő, gömbölyded formájú, heverő szárú…

Troll: Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

HírTV
-
  Tegnap 21:50 Vélemény

A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel újságíró, Baczkó Norbert politológus voltak.

Harcban az idővel – Hosszú István mesél lányáról, Hosszú Katinkáról

nőklapja.hu
-
  Tegnap 20:00 Életmód

Úszás előtt, közben és… A Nők Lapja 2020/44. számának interjúja.

Kellemes idővel búcsúzik az október

Éjszaka sem lesz 6 foknál hidegebb sehol. Európában délnyugat felől anticiklon nyúlik be a kontinensünk fölé, így az Ibériai-félszigeten jellemzően napos, csapadékmentes az idő, Andalúziában pedig 29, 30 fokos maximumok is előfordulnak. Eközben Skócia fölött található annak a ciklonnak a középpontja, amelynek meleg- és hidegfrontja hatására…

Szép idővel búcsúzik az október

Európában délnyugat felől anticiklon nyúlik be a kontinensünk fölé, így az Ibériai-félszigeten jellemzően napos, csapadékmentes az idő, Andalúziában pedig 29, 30 fokos maximumok is előfordulnak. Eközben Skócia fölött található annak a ciklonnak a középpontja, amelynek meleg- és hidegfrontja hatására a kontinens északnyugati és…

Rendkívüli méretű budapesti építkezést kezdenek el tervezni

Infostart
-
  Tegnap 16:25 Belföld

A cél, hogy az elővárosi vonatok itt a jelenleginél háromszor sűrűbben, tízpercenként járhassanak majd. Íme a tervek.

Az elnökválasztás miatt átmenetileg eltűnnek a hashtagek legutóbbi posztjai az amerikai Instagramról

Telex
-
  Tegnap 15:49 Infotech

A platformot birtokló Facebook ezzel szabna gátat az álhírek valós idejű terjedésének.

Magyar képek: Aranylemez lett Leslie Mandoki albuma

– Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy a szülőhazám közönsége megbecsül az elismerésével és figyelmével – mondta a zenész-dalszerző.

SZÍVFACSARÓ KÉPEK: nagyon rossz bőrben van a zenészlegenda

TWN
-
  Tegnap 14:44 Zene

Durva dolgokat állít a neje róla

2020Q3 - okostelefon piaci részesedés képekben

HUP
-
  Tegnap 14:16 InfotechOkostelefonApple

2020Q3 - okostelefon piaci részesedés képekben PDA, Mobil, Tablet trey 2020. 10. 30., p - 15:16 */ /*-->*/ a vártnál jobb eredménnyel a Samsung az első Xiaomi feljött a harmadik helyre Apple lecsúszott a negyedik helyre (YoY change: -10,6%) Adatok:

Egmont-nyitány tízezer tüntető előtt – interjú Juhász Bence karmesterrel

Fidelio
-
  Tegnap 13:55 Zene

Október 23-án hatalmas tömeg állt ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem mellett. A Független Zeneakadémisták Szimfonikus Zenekara pedig egy olyan zeneművet vitt utcára, amellyel történelmi időket idézett: Beethoven forradalmi Egmont-nyitányát. Juhász Bence karmester beszélgetésünkben felelevenítette a különleges előadást.

Jelentkezzen, ha felismeri a képeken látható kerékpárokat!

Egy kiskunhalasi férfi több kerékpárt is ellopott, a rendőrök a lakosság segítségét kérik a sértettek megtalálása érdekében.

Tervezzünk az idővel!

Építészfórum
-
  Tegnap 13:00 Cégvilág

Az építőipari gyártó és kivitelező cégek számára mindig komoly kihívást jelent a szerteágazó projektelemek folyamatba rendezése és azok egyben tartása. A projektmenedzsment számára kínál egy idő hatékony és jól átlátható irányítási rendszert a SmartProject applikáció.

Interjú: Absolut Vodka és Fluor Tomi új közös kampánya

BDPST24
-
  Tegnap 12:52 Életmód

Mikor mondasz igent egy kollabra?  Jellemző, hogy többször mondok nemet, mint igent, és csak akkor vállalok közreműködést egy márkával, ha tetszik és tudok vele azonosulni. Az Absoluttal már túl vagyunk rengeteg fesztivál, koncert és buli élményen, így nem is volt kérdés számomra, hogy ez működhet együtt. Örülök, hogy…