Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 375 hír

Gőzerővel oltanak a magyarok, az eddig regisztrált idősek 90%-a már oltott

Liner
-
 Ma 09:48Életmód

Magyarország kormánya egy nagyon fontos információt osztott meg az oldalán, mivel kiderült, hogy az eddig regisztrált idősek 90 százaléka már megkapta az oltását.

Online beavató színházi sorozatot indít a Szegedi Kortárs Balett

A színpadi produkciók születését és a társulat történetét bemutató online beavató színházi sorozatot indít a Szegedi Kortárs Balett.

Védelem a virágzás időszakában is

Technológiai csomag: gombaölő lombtrágyával együtt.

Fának csapódott egy idős autós Nagykeresztúr közelében

Az elmúlt négy napon egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felmérik a sztrájkhajlandóságot a BKV dolgozói közt

Nem sikerült megállapodni a béremelésekről, a buszvezetőket tömörítő szakszervezet elnöke azt mondta, semmilyen érdekérvényesítési formát nem vetettek el, de még nem tartanak a sztrájkbejelentésnél.

Csalást kiáltanak az Amazon legyőzött dolgozói

A levélszavazás ugyan elutasította a szakszervezeti csatlakozást, ám a vesztes fél nem adja fel a harcot.

Gulyás: Legkésőbb májusban minden 18 évesnél idősebb ember megkaphatja az első oltást

A kancelláriaminiszter a Figyelőnek adott interjújában elmondta, hogy az újraindítás folyamatos és fokozatos lesz, valamint szerinte május végére, június elejére már vissza tudunk térni a megszokott életünkhöz.

A sztrájkot sem vetik el a BKV dolgozói

A BKV-s dolgozók mindenképpen fizetésemelést szeretnének, miközben a főváros forráshiányra hivatkozva nem akar többet fizetni, áll a Népszava cikkében. A tömegközlekedésben dolgozók attól tartanak, hogy egy politikai játszma áldozatai lesznek.

Időseknek segítenek eljutni a oltópontra Letenyén

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A határ menti város önkormányzata segít az idős lakóknak eljutni a nagykanizsai oltópontra.

Az idősödés sokaknak nem lesz sikertörténet

Kemény, de alacsonyabb hozzáadott értékű munka után, rosszabb egészségi állapottal tudják majd csak elérni a nyugdíjkorhatárt.

Hiányzik az időszak, amikor úgy éreztem, a csillagokat is lehoznád értem

She
-
 Ma 05:10Életmód

A kapcsolatunk elején annyira lelkesedtem érted, hogy egy leopárd mintás füzetbe írtam az első smseid. Nyolc év után most, költözéskor akadt a kezembe, és a soraidat olvasva visszarepültem a megismerkedésünk időszakába...

Az idősödés nem egy armageddon

Telex
-
 Tegnap 22:39Belföld

Erőforrás vagy teher az idősödő társadalom? Megengedhetjük-e magunknak egyáltalán a társadalom idősödését? És vajon hogyan hat az idősödés az egészségügyi és idősgondozási kiadásokra? Ezekről beszélt szerdán az Eötvös Csoport.

Pályaorientációs rendezvénnyel segítenek az iskolaválasztásban

Székelyhon
-
 Tegnap 21:24Határtalan

Első alkalommal szervez úgynevezett szakmaéjszakát főként a nyolcadik osztályos tanulók számára a Hargita Megyei Tanfelügyelőség a megye szakközépiskoláival együttműködve. A szakképzést népszerűsítő program célja, hogy az iskolaválasztás előtt álló fiatalok minél több szakmát megismerhessenek.

Fábián Juli nevével segítenek a zenei háttérmunkásoknak

Blikk
-
 Tegnap 21:23Bulvár

A zenei ipar háttérmunkásainak segít a közel három és fél éve elhunyt Fábián Juli (†37) énekesnő emlékére létrehozott alapítvány.