Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sikeres volt az élelmiszer-pazarlás elleni kampány

Februárban lezárult a tavaly augusztusban indított „Élj maradéktalanul!” elnevezésű országos társadalmi célú kampány, amely célja az élelmiszer-pazarlással kapcsolatos szemléletformálás, hosszú távon pedig a pazarlás csökkentése volt. Az elmúlt hónapokban az élelmiszer-pazarlás kérdésével több mint félezer cikk és interjú foglalkozott, a…

Sört ivott a munkásokat szállító busz vezetője, eljárás indult ellene

Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy autóbusz-vezető ellen Szeghalmon. A férfi munkásokat szállított, utas is volt a buszon, mikor a rendőrök leállították. A légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Varga Mihály: ellenállóbbak vagyunk az uniós átlagnál

Varga Mihály a tavalyi negyedik negyedév gazdasági adataira reagált a bejegyzésében. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden közölte, hogy 2020 utolsó 3 hónapjában 1,4 százalékkal nőtt a GDP az előző negyedévhez képest, 0,3 százalékponttal gyorsabban, mint az első becslés alapján. A miniszter megjegyezte, hogy a magyar GDP éves…

Férfi vízi BL: kiélezett meccset nyert meg az Ftc a Barceloneta ellen

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének tavaszi folytatásán az FTC-Telekom 11–10-re legyőzte a CN Barcelonetát Budapesten egy rendkívül fordulatos mérkőzésen.

Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy autóbusz-vezető ellen Szeghalmon

A férfi munkásokat szállított, utas is volt a buszon, mikor a rendőrök leállították. A légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Az ügy vizsgálata befejeződött. Egy autóbusz-vezető ellen indított ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást a Szeghalmi Rendőrkapitányság. A férfi 2021. február 18-án egy cég autóbuszával munkásokat…

Ellenzék: 2022-ben az új kormány vissza fogja adni az egészségügyi dolgozók korábbi státuszát

Ugytudjuk
-
 Ma 15:10Megyei

Az együttműködő ellenzék szerint a frontvonal harcosait is becsapja a jelenlegi kormánypárt.

Nincs ellenfele az Exatlonnak: februárban is uralta a saját idősávját

Februárban a TV2 Csoport csatornáit választotta a legtöbb néző mindhárom fontos célcsoportban. A TV2 piacvezető a 18-49 évesek között és a teljes lakosság körében is, és az Exatlon Hungary minden kiemelt korcsoportban az idősávja legnézettebb műsora volt.

Tavaszi Fesztivál „ellenszélben”

Húsvét után, április 9-18. között rendezi meg a Budapest Brand Zrt. a 40. Budapesti Tavaszi Fesztivált

Hamarosan kezdődik a szentesi Péter Pál Polgárház fűtéskorszerűsítése

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma finanszírozása által, a muzeális intézmények szakmai támogatásának (Kubinyi Ágoston Program) keretében a szentesi Koszta József Múzeum 2.000.000 Ft vissza nem térítendő költségvetési támogatást nyert a Péter Pál Polgárház fűtési rendszerének korszerűsítésére.

Legózással is melegít a nagy meccsekre az Adelaide-ben tornát nyerő Iga Swiatek

A lengyel teniszező sikeresen teljesített érettségi miatt matekházival ezentúl nem kell foglalkoznia, új agytorna módszert kellett keresni.

Koronavírus miatt elmarad a római sztárcsapat meccse a Serie A-ban

Origo
-
 Ma 14:58Foci

A Torino játékosai kedd éjfélig elszigetelve otthonukban tartózkodnak, így nem tudnak elutazni a fővárosba.

Varga Mihály: a magyar gazdaság ellenállóbb az átlagnál

A magyar gazdaság ellenállóbb az uniós átlagnál, és hamarabb magára talált, mint a 2008-as válság után – írta a pénzügyminiszter kedden a közösségi oldalán.

Támad a brit mutáns, meccset halasztanak Németországban

Index
-
 Ma 14:46Foci

Karanténba került az egész csapat.

Mikor védekezzünk a szárormányosok ellen?

Ilyenkor, tavasz kezdetén szinte menetrend szerűen megjelennek az őszi káposztarepcék állományaiban a különböző állati károsítók, amelyek közismerten komoly gondokat okozhatnak a repcetermesztőknek. E károsítók első csoportját a repce szárát támadó ormányos bogarak képezik, de gyors kitavaszodás és nagyon meleg tavaszi időjárás…