Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

10 film a 90-es évekből, amiket sosem fogunk megunni

Filmezzünk!
-
 Ma 08:16Film

A legjobb filmek a 90-es évekből Hamarosan itt a tél, ami miatt készülhetünk a hosszú estékre. Ilyenkor a legjobb bevackolni magunkat és megnézni pár jó filmet, akár másodszorra is. Összegyűjtöttünk néhány olyan alkotást a 90-es évekből, amikért a mai napig odavagyunk és még mindig szívesen nézzük őket. Nektek melyik a…

A hatvanas évek sztárzeneszerzőjének eladták végre a házát

A hatvanas évek egyik legismertebb zeneszerzőjének, producerének, Phil Spectornak elhíresült ingatlana végül új gazdára talált. Két éven keresztül volt már eladóként a piacon, de most jelzésértékű lépésként ex-felesége kiköltözött a kaliforniai házból. A 9 hálószobás, 10 fürdőszobás “kastély” nevet is viselő alhambrai házat még 1998-ban vásárolta…

A hatvanas, hetvenes éveket idézi vissza majd a táncszínház

Duol
-
 21.01.19 20:00Kultúra

Bár még nem tudni pontosan, mikor lesz a bemutatója, pláne azt nem, hogy már közönség előtt, vagy az online térben, de azért elkezdődtek egy új, táncszínházi bemutató előkészületei Budapesten.

Kialudt a hatvanas évek forradalmi lángja, vagy csak erőt gyűjt a folytatáshoz?

Nyugat
-
 21.01.17 14:17Kultúra

A tavalyi év talán legmegosztóbb filmjében Sting és Leia hercegnő is mesél drogos élményeiről. Üdv a tudatmódosítók világában.

Zseniális reklám az 1930-as évekből az autók áramvonalasságáról

HVG
-
 21.01.17 06:41Autó-motor

Egyetlen egyszerű ábra, melynek láttán 90 éve és ma is mindenki egyből megérti az aerodinamika lényegét.

Elképesztő illemszabályok az 1800-as évekből

marie claire
-
 21.01.15 19:07Életmód

Egy igazi úrihölgy otthon is épp oly csinosan van felöltözve, mint társaságban, az utcára csak földig érő ruhában teszi ki a lábát, esténként pedig sosem felejt el friss pongyolát húzni. Ez utóbbi már csak a házassága miatt is elengedhetetlen, hiszen köztudott, hogy a férjek szerelmének tartóssága a feleségek tesztetős pongyoláinak függvénye……

Egy tárgy, egy történet: éjjeliszekrények a ’80-as évekből

Magyar Nemzet
-
 21.01.15 18:25Otthon

Egy pár barokk stílusú éjjeliszekrény, a romantikus nyolcvanas évekből.

Egyre több a hatvanas az elhunytak között

Index
-
 21.01.15 13:12Belföld

Az elmúlt 24 órában elhunytak több mint felénke volt magasvérnyomás betegsége. Mintegy 30 elhunyt volt 60-70 év közötti.

Gyász: elhunyt a hatvanas-hetvenes évek ikonikus basszusgitárosa

Blikk
-
 21.01.14 09:36Zene

Elhunyt Tom Bogert amerikai basszusgitáros, a hatvanas-hetvenes évek rockszínterének egyik fontos szereplője, aki a Vanilla Fudge-ban, a Cactusban, valamint a Beck, Bogert & Appice-ben is játszott. A zenész 76 évesen rákbetegségben halt meg szerdán.