Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Vért, verejtéket sem kímélve, könnyekkel a szemedben küzdöttél érte" - Maradona legjobb barátja fogja védeni az embe…

Blikk
-
 Ma 15:55Foci

Maradona négy nővére is kérte az igazságszolgáltatást, hogy vizsgálják ki a volt futballista halálának körülményeit. A sajtótájékoztatón megjelent Matias Morla, az egykori sztár jó barátja és ügyvédje is, majd egy meglepő bejelentést tett.

A szeméthegyek elkerülése és a közterületek rendjének, a lakók nyugalmának megőrzése miatt fontos, hogy senki se te…

obkf.hu
-
 Ma 15:51Belföld

Tegnap kezdődött el kerületünkben a lomtalanítás, az 1. körzetben, ami a Békásmegyeri lakótelep hegy felőli oldala.

Visszatáncol a GM, mégsem száll be a Nikolába

Az elektromos teherautó szegmensben tevékenykedő Nikola hétfőn bejelentette, hogy a GM nem fog részesedést szerezni a cégben, és a két társaság nem fog együtt dolgozni a Nikola pickupján, a Badgeren.

Magyar startuppal oldja meg a házhozszállítást az ALDI

Saját webshop fejlesztése helyett egy haza startuppal, a Roksh-sal állapodott meg az Aldi Magyarország, és így mintegy 3 ezer, zömében saját márkás élelmiszerterméke online megvásárolható és házhoz rendelhető lesz Budapesten - elsőként a régióban.  

VV Digó a villában csalta meg a barátnőjét

NLC
-
 Ma 15:49Bulvár

VV Digo Ginával szűrte össze a levet, ami nyilván azonnali szakítást eredményezett.

Koponyatörést szenvedett az angol bajnokin, már meg is operálták

Index
-
 Ma 15:49Foci

Klubja hétfői közlése szerint a játékos a körülményekhez képest jól van.

Tanuld meg tőlük kezelni a stresszt

Mindenkinek tele van az élete kisebb-nagyobb stresszforrásokkal, konfliktusokkal. Abban viszont eléggé különbözünk, hogyan kezeljük a feszültséget a mindennapok során.

Megrázó részletek: Paul Walker túlélhette volna a balesetet

Hét évvel Paul Walker halála után újabb részletek derültek ki a tragikus autóbalesetről. A színész az ütközést követően nem halt meg azonnal, sőt akár még ma is élhetne.

Nagyon megható! Az ő megmentésére sietett Cher

Metropol
-
 Ma 15:45Bulvár

A popcsillag kitartó erőfeszítéseinek köszönhetően nemcsak a szerencsétlen sorsú elefánt menekült meg, hanem az állatkert többi lakója is.

A kormánypártok ismét nem tudnak megegyezni

A kormánypártok továbbra sem egyeztek meg a főügyészválasztás kérdésében, ezért elképzelhető, hogy elhalasztják a keddi (december 1.) parlamenti szavazást.

Megállíthatatlannak tűnik a mobile money

Bitport
-
 Ma 15:44Mobiltech

A következő években felhasználóik számát és közvetett jelentőségüket tekintve is nagy felfutás előtt állnak a mobil alapú fizetési megoldások.

Az idén is kapnak tüzelőt a makói rászorulók

A Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. telephelyén már darabolják azt a tűzifát, melyet a rászorulók között fognak szétosztani. Farkas Éva Erzsébet polgármester a Rádió 7-nek elmondta: ebben a veszélyhelyzetben elsősorban tárgyi támogatást próbál meg nyújtani az önkormányzat a nehéz körülmények között élő családoknak.

Ha ilyen villanyautók jönnek Kínából, senkinek sem kell majd más

Újabb kínai villanyautó, aminek Európában is sokan örülnénk. A teljes anyag Ha ilyen villanyautók jönnek Kínából, senkinek sem kell majd más címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.