Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Januárban elítélhetik a volt titkosszolgálati vezetőket - több százmilliós vesztegetés elfogadása a vád

Már csak néhány fontos tanú meghallgatása van hátra a Gyurcsány-kormány polgári elhárításának volt vezetői vesztegetési peré­ben, majd perbeszédek következnek és ­január végén ítélet is várható a megismételt elsőfokú eljárásban. A vád szerint Galambos Lajost és Gyarmati Györgyöt százmilliókkal vesztegette meg Jakubinyi Róbert.

Kisebb földrengés volt Magyarországon

Kisebb földrengés volt Törökbálint térségében - közölte a Magyar Tudományos Akadémia szeizmológiai obszervatóriuma pénteken kora este a Facebook-oldalán.

Szexuális ragadozót fogtak el Budapesten: durva, mi volt a férfi számítógépén

Gyermekpornográfia miatt körözött ír férfit fogtak el Budapesten.

16 tipp a megfelelő karácsonyi színvilághoz

Vannak-e a karácsonynak színei? Hogyan lehet megfelelő színkombinációt alkotni? Mitől lehet jó egy ünnepi dekoráció? És hogyan lehet elszúrni?

Adventi bűnmegelőzés a karácsonyi vásár helyszínén

Adventi bűnmegelőzés a karácsonyi vásár helyszínén Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 14., szo - 08:25 A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai preventív tanácsokat tartalmazó szórólapokkal hívják fel a figyelmet a bűnmegelőzés, valamint az áldozattá válás megelőzésének fontosságára.

Olcsóbb lehet a karácsonyi ajándék, ha erre figyel a boltokban!

Napi
-
  Ma 08:24 Belföld

Sokan még mindig nincsenek tisztában a fontosabb fogyasztóvédelmi szabályokkal, így ráfizetnek, amikor vásárolnak. Ha például egy terméket két különböző áron is árul ugyanaz a bolt, akkor az olcsóbbik összeget kell fizetnie. Más jogaikról viszont azt hiszik a vásárlók, hogy léteznek, miközben csak féligazságot tudnak.

Januárban elítélhetik a volt NBH-s vezetőt

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:16 Belföld

Már csak néhány fontos tanú meghallgatása van hátra a Gyurcsány-kormány polgári elhárításának volt vezetői vesztegetési peré­ben, majd perbeszédek következnek és ­január végén ítélet is várható.

A családnév nem volt mindig kötelező

Index
-
  Ma 08:08 Karácsony

Mit rejt a Ma is tanultam valamit adventi naptára?

Egész hónapban ellenőrzi a karácsonyi vásárokat a Nébih

A téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első hetében országszerte az adventi és karácsonyi vásárokra, ünnepi rendezvényekre és azok portékáira fókuszáltak az élelmiszerlánc-biztonsági szakemberek. Eddig főként kisebb, az élelmiszer-biztonságot kevésbé veszélyeztető, zömében azonnal orvosolható problémák kerültek felszínre.

Ilyen menő karácsonyi dekorációd lehet deszkából

Cafeblog
-
  Ma 08:00 Blog

Mostanság nagyon sok ezekhez hasonló dekorációval lehet találkozni az üzletekben de én mégis azt mondom hogy ha van rá időtök van egy pici

Ismét földrengés volt Törökbálintnál

Időkép
-
  Ma 07:35 Időjárás

Péntek este 6 óra előtt pár perccel mozdult meg a föld.

Régi karácsonyi kívánságok a Corvin Áruházból

NLC
-
  Ma 07:12 Életmód

Régen a szerényebb ajándékoknak is nagyon tudtunk örülni!

Segítő missziók tagja is volt a harmadik világ országaiban a tatai lány

Kemma
-
  Ma 07:00 Belföld

Szabó Nóri tanulmányai révén a harmadik világ több országában is járt és élt, ahol számtalan projektben és misszióban vett részt a szegények megsegítéséért.

Ha a vizitdíjból akkora balhé volt, képzelhetjük, ebből mekkora lesz

HVG
-
  Ma 07:00 Belföld

Jövő októbertől kifizettetik a kezeléseket azokkal a páciensekkel, akik már három hónapja tartoznak az egészségügyi járulékkal. Egyes becslések alapján akár 700 ezer embert is érinthet az intézkedés, az Orvosi Kamara szerint pedig szélsőséges helyzeteket idéz majd elő az új szabály.

Erre a lélegzetelállító timelapse filmre érdemes volt 9 évet várni

Infostart
-
  Ma 07:00 Kultúra

Pécs, ahogy soha, senki korábban nem látta, mert nem is készült semmilyen audiovizuális alkotás ennyi ideig.