Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mostanra komoly eredményei vannak az országfásítási programnak

Zsigó Róbert államtitkár arról számolt be, hogy 20 ezer hektárral nőtt az ország fával borított területe.

Utoljára lesz szabad a pesti rakpart a hosszú hétvégén idén

Óbuda Most
-
  Ma 19:58 Belföld

Az október 23-25-i hosszú hétvége lesz az utolsó alkalom idén, hogy hétvégére megnyitják a pesti rakpartot a gyalogos és kerékpáros forgalom előtt. Az élettel megtelt folyópart elnyerte a budapestiek tetszését, a megkérdezettek több, mint fele akár hosszabb távon is el tudná képzelni az autómentes rakpart koncepcióját. Fél éven át, idén májustól ok

Fodor Milán ökölvívó: nem tudni, mikor folytatódik a harc az olimpiai kvótáért

Fodor Milán, a magyar ökölvívó-válogatott váltósúlyú versenyzője továbbra sem tudja, mikor folytatódik az európai olimpiai kvalifikációs viadal, amelyet márciusban a koronavírus-járvány miatt szakítottak félbe.

Az EU beintett az USA-nak, folytatódik az Airbus-Boeing kereskedelmi vita

AIRportal
-
  Ma 18:56 Gazdaság

Elutasítja az illetékes EU-biztos az ajánlatot, így folytatódhat a kereskedelmi háború, amelynek középpontjában az Airbus és a Boeing, illetve ezen cégek állami támogatása áll.

Fehérvári programok a hétvégére: Mozinet Filmnapok, Kolbász és Lecsófesztivál a Velence Korzón, ingyenes kiállítások,…

fmc
-
  Ma 18:51 Kultúra

A karácsony előtti utolsó hosszú hétvégén ismételten kisüt a nap, így a természet lágy ölén is levezethetitek a hét fáradalmait. Persze, hogy még véletlenül se unatkozzatok, ezúttal számos is fehérvári (és környéki) programmal készültünk nektek: többek között válogathattok a X. Mozinet Filmnapok kínálatából, végigkóstolhatjátok a Kolbász és…

EP: állítsák le a tagállamok aranyútlevél programjaikat

VG
-
  Ma 18:40 Gazdaság

A képviselők hangsúlyozták, a programok a pénzmosás, adóelkerülés és korrupció kockázatát hordozzák.

Program a hosszú hétvégére: őszi gasztroséta Etyeken

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:33 Gazdaság

Az ismert korlátozások mellett is több színvonalas élményprogram várja az októberi kirándulókat az őszi pihenőnapokon.

Idén is versenyben az év legjobb épületei és tervei

Eldőlt, hogy kik a Média Építészeti Díja 2020 verseny finalistái, illetve mely építészeti alkotásokra adhatja le a közönség a voksát. Családi házak, buszpályaudvar és komplett településközpont is versenyben van az év legjobb épületének járó díjért, a tervek között pedig öt diplomamunka mérkőzik meg egymással. A közönségszavazáson a publikum…

Ezeket a szállásokat szerették leginkább az utazók idén

Travelo
-
  Ma 17:54 Utazás

33. alkalommal hirdette meg éves Readers 'Choice Awards felmérését az utazási magazin.

70 darab facsemetét ültettek el a Tüzér utcán – Folytatódik a nagyszabású fásítási program

A Tüzér utcán a Kállói úti körforgalomig 70 darab facsemetét ültettek el csütörtök délután. A fáknak és cserjéknek nemcsak esztétikai szerepük van, a város levegőjét is tisztítják. Az elmúlt években már több mint tízezer cserjét és fát ültettek el a megyeszékhelyen.

Veszélybe kerülhet a britek hagyományos karácsonyi pulykaebédje, ha karanténba kerülnek a kelet-európai idénymunká…

A brit baromfitenyésztők üzleti szervezete szerint sürgősen mentesíteni kell a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett nagy-britanniai karanténkötelezettség alól a közép- és kelet-európai EU-országokból, köztük Magyarországról érkező idénymunkásokat, mert nélkülük veszélybe kerülhet a britek hagyományos karácsonyi pulykaebédje.

Bencsik János szerint mérföldkő, ahogy Tatabánya megváltoztatja a Modern Városok Programját

Kemma
-
  Ma 17:34 Belföld

A tatabányai képviselők döntöttek a Modern Városok Programja keretében megvalósuló beruházások egy részének átcsoportosításáról is.

Koronavírus: Az árvai és bártfai tesztelés után dől el, hogy miként folytatódik az országos tesztelés

A Központi Válságstáb ülésének befejezése után Richard Rybníček trencséni polgármester, a Szlovákiai Városok Uniójának képviselője és Lukáš Baňacký,  Poszony-Lamač polgármestere a sajtónak nyilatkozva elmonda, hogy jónéhány kérdésükre kaptak választ az illetékesektől. Megjegyezték, hogy fontos, miként zárul az árvai…