Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 491 hír

Idén indul a Rigitrac Ske40 Electric gyártása

A svájci fejlesztésű Rigitrac szériagyártásban már az Ske-40 Electric típusjelzést viseli majd.

Matuzsálem "kismama" - Idén is költött a világ legidősebb tengeri madara

Wisdom, a nőstény albatrosz, noha a becslések szerint 70 éves is elmúlt, idén is költött: csibéje február elsején bújt ki a tojásból. A kivételesen hosszú életű madárnak eddig 30-36 fiókája születhetett.

Pénzhoroszkóp 2021: mire számíthatsz az anyagiak terén idén?

Bien
-
 Tegnap 22:52Életmód

A pénz nem boldogít, de azért jó, ha van, már csak azért is, mert lehet, hogy befolyásolja az idei terveid megvalósítását.

Ismét elindult az „Acélkockák” kiképzése Táborfalván

Hírpress
-
 Tegnap 22:40Belföld

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is elkezdődött az „Acélkocka” altiszti szakmai felkészítés az MH Katonai Közlekedési Központ táborfalvai objektumában.

Székely petíció: a 10. országban is összegyűlt az aláírás

Ripost
-
 Tegnap 22:00Belföld

Írországban is sikerült megkapni a kellő számú aláírást, egyre növekszik a kezdeményezés súlya. Ezek után muszáj foglalkoznia az őshonos kisebbségek ügyével az Európai Uniónak!

250 milliárd forint lesz idén falufejlesztésre

A kormány több mint 250 milliárd forintot biztosít idén a magyar falvak fejlesztésére, a Magyar falu programban többi között óvodák, játszóterek, temetők megújítására lehet pályázni - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos pénteken a Nógrád megyei Sóshartyánban, ahol óvodai játszótér épült meg a programnak…

Ha elindul a rudli – Engedély nélkül tilos agancsot gyűjteni

Feol
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

Megkezdődött a gímszarvasok agancshullatása. A valaha büszke trófea értékes alapanyaggá válik, ám gyűjtését szigorú szabályok határozzák meg.

Fotók: elindult a zárás előtti roham, tömegek lepték el a plázákat

Már ma kígyózó sorok voltak a budapesti nagyáruházakban, és még a hétvége csak most jön.

Varga Mihály: az idén 4-4,5 százalékos lehet a növekedés

Varga Mihály erről pénteken beszélt egy más témában tartott online sajtótájékoztatón.     A pénzügyminiszter kijelentette: a korábbi prognózisokat nem kell felülvizsgálni, a második negyedévben jelentős változás történhet, és arra számítanak, hogy az előző év azonos időszakához képest az idei második negyedévben…

Bevallotta, érezte, hogy elindult lefelé a lejtőn Tóth Andi

Ripost
-
 Tegnap 19:20Bulvár

Tóth Andi nemrég teljesen őszintén beszélt az érzéseiről és az is kiderült, hogy szakember segítség kérte.

Magyar kincsek a székelyföldi Gyulakután

Bethlen Gábor konstantinápolyi követének, Szövérdi Gáspár Jánosnak és családjának az 1600-as évek elején épített kriptáját találták meg a székelyföldi Gyulakután, a református templom szentélyében végzett ásatások során - írta pénteken az Erdélyi Református Egyházkerület portálja, a Református.ro.

Idén sem lesz kevesebb rovarkártevő?

Habár január-februárban voltak hidegebb napok, ezek valószínűleg igazán sokat nem gyérítettek az áttelelő rovarok létszámán. A rovarkártevők nagy része a talajban, repedésekben, növényi maradványokban vészeli át a telet. Ahhoz pedig, hogy a talajfelszín közelében telelő rovarok elpusztuljanak, tartós – 10 °C körüli hőmérséklet…

Kiderült, mekkora területen teremhet idén napraforgó

A szakértők szerint komoly lehetőségek vannak a növényben.

Székelyföldi István, a király

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 16:31Kultúra

Augusztus 20-i bemutató Sepsiszentgyörgyön.

Gyopáros: több mint 250 milliárd forint lesz idén falufejlesztésre

A kormány több mint 250 milliárd forintot biztosít idén a magyar falvak fejlesztésére, a Magyar falu programban többi között óvodák, játszóterek, temetők megújítására lehet pályázni - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos pénteken a Nógrád megyei Sóshartyánban, ahol óvodai játszótér épült meg a programnak…