Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megölték az “iráni atombomba atyját”

Meggyilkoltak egy magas rangú iráni atomudóst Teherán közelében, jelentette pénteken a Rajanews iráni honlap. Az iráni védelmi minisztérium – tudósít az ujkelet.live – nem sokkal később megerősítette a kutatási és innovációs hatóság vezetője, Mohsen Fakhrizadeh halálát, …

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

2010 óta több perzsa atomtudóst is meggyilkoltak – Irán Izraelt vádolja a merényletekkel.

Streaming szolgáltatóra jelenhet meg a Godzilla vs. Kong?

Hihetetlen, de tényleg egy olyan korszakban élünk, amikor felmerülhet egy olyan kaliberű blockbuster esetében a streaming szolgáltatóra történő megjelenés, mint a Godzilla vs Kong, merthogy bizony erről csiripelnek a madarak. A The Hollywood Reporter

A top téma megihlette az alkotókat

Most is a művészeti szekcióban jelent meg leginkább az ez évi top téma, amely idén az Ég, amelyre több alkotó is ref

Milyen megható! Mégis feleségül vette imádott szexbabáját a testépítő –

Korábban már írtunk arról a kazah színész-testépítőről, aki szexbabáját jegyez

Nunkovics: a Fidesz nemet mondott a munkavállalók megsegítésére

Orbánéknak nem kellett az esztergomi képviselő és a Jobbik javaslatcsomagja. Szerintük nincsen semmi probléma, vagy ha van, azt már ők régen megoldották.

Egymilliárdért vették meg az államtól a balatonboglári kempinget

24.hu
-
 Ma 18:22Belföld

Nem lesz kötelező megtartani a kemping funkciót.

Így tudhatod meg a szeméből, hogy szeret-e

Ösztönösen megérezzük egy másik ember tekintetéből, hogy barátságos vagy esetleg ellenséges szándékkal van-e felénk. De vajon azt is kideríthetjük, hogy az illető szerelmes-e ?

Férfi kézi BL: megvannak a final four kezdési időpontjai

NSO
-
 Ma 18:16Kézilabda

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy megvannak a december végén rendezendő férfi Bajnokok Ligája final four kezdési időpontjai.

Meggyilkoltak egy magas rangú iráni atomtudóst Teherán közelében

Meggyilkoltak egy magas rangú iráni atomtudóst pénteken Teherán közelében - erősítette meg az iszlám köztársaság külügyminisztériuma.

Megalakult a Nagyberegi Kistérségi Tanács

November 26-án sor került a Nagyberegi Kistérségi Tanács megalakuló ülésére, melyen a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) Beregszászi Középszintű Szervezetének elnöke, Sin József is jelen volt megfigyelőként, illetve Géczi Tihamér jár...

Idén tíz magyar sportoló bukott le doppinggal

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője, Tiszeker Ágnes tíz magyarországi doppingesetről számolt be, ami önmagában szerinte nem kiugróan magas szám. A tiltott szerek skálája viszont széles: többek között anabolikus szteroidokkal és EPO-val is buktak meg sportolók, ami elgondolkoztató egy olyan évben, amikor a világjárvány miatt…

Mustármagot hordott magával egy tic-tac-os dobozban. Azt hittem először megbolondult, de amikor megértettem az ok…

Blikk
-
 Ma 18:12Életmód

Talán nagyon kevés olyan ember sétál nap mint nap az utcán, aki mustármagot hordana magával a zsebében vagy a kis táskájában.

Mozdulni is alig lehet a megállókban, zsúfolásig tele vannak a villamosok Budapesten a koronavírus-járvány miatti veszél…

Origo
-
 Ma 18:11Belföld

A kormány korábban már döntött arról, hogy sűríteni kell a járatokat, de a fővárosi vezetés ezt nem tette meg, hiába szólította már fel többször a kormányhivatal. Megmutatjuk a megdöbbentő képeket.

A futballzseni Maradona marad meg a világ emlékezetében

Origo
-
 Ma 18:09Foci

Egy olyan játékos halt meg, aki tízmilliók életére volt óriási hatással. Az Origo Podcast műsorában elbúcsúztunk Maradonától.