Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 222 hír

Identitás

Az olyan beruházásnak kevés az értelme, melynek már a szomszéd faluban élők sem élvezhetik az előnyeit – mondta az egyik országos önkormányzati szövetség vezetője tavaly év végén, amikor bizonyossá vált, a Modern Falvak Program keretében az idén 150 milliárd forint jut az ötezer főnél kisebb települések fejlesztésére, elnéptelenedésük…

HunGarian Baja tereprali világkupa – Idén is az Alapjárat támogatásával!

Alapjárat
-
  Ma 08:45 Sport

Alig három hét és elrajtol Magyarország egyik legnívósabb autó-motorsport eseménye, a HunGarian Baja.

5 kihagyhatatlan görög étel, amit idén nyáron ki kell próbálnod

Habostorta
-
  Ma 08:33 Életmód

Tombol a nyár, mindenki fejében a nyaralás és az utazás körül forognak a gondolatok, de vannak olyanok is, akik idén nem tudnak új helyeket felfedezni. ...

Idén jobban sikerültek az érettségik

Dunaújváros
-
  Ma 07:53 Megyei

A matematikán kívül szinte minden tantárgyból jobb eredménnyel zárult az idei érettségi, mint a tavalyi – írja a pénteki Magyar Nemzet az Oktatási Hivatal honlapján elérhető adatokra hivatkozva.

Napszemüveg, amit idén egy férfinak viselnie kell

marie claire
-
  Ma 04:03 Divat

Ha azt gondolnánk női napszemüveget nehéz vásárolni, akkor nem próbáltunk meg férfi napszemüvegre szert tenni! Hiszen a férfikiegészítők sokkal kisebb számban elérhetők, mint a női darabok.

Idén is a halételekről szólt a derzsi Kárásznap

Szoljon
-
  Tegnap 19:55 Belföld

Évről évre a Kárásznap a térség egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja a Tisza-tónál, melyet idén július 20-án rendeztek meg.

Óriási célokkal vág neki az idénynek a Szeged

Sport365
-
  Tegnap 16:26 Kézilabda

Négy új játékos is érkezett ennek érdekében.

Év Fürdője szavazás – Idén is lesz Szolnok megyei győztes?

Szoljon
-
  Tegnap 15:24 Belföld

Idén nyáron már ötödik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. A szavazásban közel 200 hazai fürdő, három kategóriában verseng.

Elég jól néz ki a dél-erdélyi autópálya két szakasza, amelyet idén adnak át, de ettől még mindig nem lesz teljes

Főtér
-
  Tegnap 14:47 Határtalan

A miniszteri ígéretekkel ellentétben még nem lehet majd Nagylaktól Nagyszebenig egyhuzamban autópályán száguldani.

Megfeleződik idén az almatermés, magas lesz a gyümölcs ára

Tavaly rendkívüli volt az almatermés, amit sem biológiai, sem klimatikus, sem piaci okokból nem követhet még egy hasonló mennyiséget hozó év - legalábbis ennek nagyon csekély a valószínűsége. Sőt, az ellenkezője történik a FruitVeb prognózisa szerint.

Idén is lesz Körös-Toroki Napok, Plein Air kiállítás, borfesztivál, tánc és zene fesztivál

Délmagyar
-
  Tegnap 13:42 Zene

Szép kerek évfordulóhoz ért a Csongrádi Napok, negyvenedik alkalommal rendezi meg a város a nyár második felén átívelő rendezvénysorozatot.

Idén is világtalálkozó!

Magyar Szó
-
  Tegnap 12:41 Határtalan

Az oromi helyi közösség és az Orom Fejlődéséért Polgárok Egyesülete idén már harmadik alkalommal szervezi meg azt a találkozót, amelyre hazahívják minden ismerősüket, aki valamilyen módon kötődik Oromhoz, ugyanakkor azokat is szívesen látják, akik még nem jártak náluk, vagy nincs semmilyen helyi kötődésük.

Idén vajon Bács-Kiskun megyéből kerül ki a győztes? – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás

Kalohírek
-
  Tegnap 12:09 Színes

Idén nyáron már ötödik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért. A július 15-i állás alapján egyelőre nem mindenben a papírforma érvényesül.

Kevés alma lesz idén és az ára is felmegy

Az idén a szélsőséges időjárás miatt várhatóan 450 ezer tonna lesz az almatermés, amely a tavalyi mennyiség fele, a tízéves átlagtermésnél mintegy 25 százalékkal alacsonyabb, ezért az átlagosnál magasabb árakra lehet számítani a FruitVeB, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Ékasz (Alma Terméktanács) közös prognózisa…

SIAF 2019: Idén a szokásosnál korábban rendezik meg a repülőnapot Szliácson

AIRportal
-
  Tegnap 11:37 Életmód

A SIAF, vagyis Slovak International Air Fest a külföldi repülőnapok között nagy népszerűségnek örvend a hazai fotósok és repülésrajongók körében, az idén augusztus első hétvégéjén rendezik meg a szliácsi air show-t.