Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 331 hír

Komikus identitáskeresés Párizstól New Yorkig (A Mennyországnak kell lennie)

Mafab
-
  Ma 20:13 Film

Már a hazai mozikban Elia Suleiman Cannes-ban debütált filmje, mely amellett, hogy versenyben volt az Arany Pálmáért, Palesztina hivatalos nevezettje is volt az idei Oscarra. A kimagasló kritikai foga...

Újabb forrás erősítette meg, hogy a Baldur’s Gate 3-mal már idén játszhatunk

IGN
-
  Ma 19:57 Gaming

2020-ban támad fel a szerepjáték-klasszikus Hamarosan láthatunk egy hosszabb anyagot a Baldur’s Gate 3-ból, és friss információk szerint már idén játszhatunk a klasszikus RPG folytatásával.

Nem kizárt, hogy még idén early access státuszba lép a Baldur's Gate 3

Game Channel
-
  Ma 18:34 Gaming

Szódával fogyasztandó híreink következnek, hiszen nem első kézből jött az információ, viszont nem kizárt, hogy esetlegesen még idén early access státuszba fog lépni a várva várt Baldur's Gate 3....

Reklámbomba az iOS 13 – állítja egy mérnök

HVG
-
  Ma 18:03 Mobiltech

Adware-ként (kéretlen hirdetésekkel bombázó szoftverként) emlegeti egy szoftvermérnök az iOS 13-at, amellyel szerinte az Apple a saját szolgáltatásainak népszerűségét növelné.

A Hasbro szerint már idén kipróbálhatjuk Baldur's Gate 3-at

GameStar
-
  Ma 16:28 Gaming

Ha minden jól megy, akkor már 2020-ban megérkezik a Larian Studios játékának Steam Early Access verziója.

Várhatóan már idén bocsájt ki zöld kötvényt a magyar állam

Várhatóan már 2020-ban zöld kötvényeket bocsájt ki a magyar állam. Első körben külföldi, intézményi befektetőknek szánják a speciális értékpapírt, aminek az eladásából származó bevételt csak klímavédelmi célokra lehet felhasználni.

Görögkatolikus szerzetes kapta idén a Hit Pajzsát

A díjazott elmondása szerint nem tett többet annál a kommunizmus alatt, mint egy olyan keresztény, aki hűséges maradt hitéhez.

Húsz százalékkal is nőhet az elektromos hajók iránti kereslet az idén

hírbalaton
-
  Ma 15:18 Belföld

Mintegy 25 százalékkal növelte gyártókapacitást a hazai elektromos hajók piacát vezető Aqwia Kft., hogy meg tudjon felelni az e-hajók iránti rohamos kereslet-növekedésnek. A Wia hajókat késztő balatonfűzfői gyár jövőre is hasonló mértékű bővítést tervez. Várakozásaik szerint idén 15-20 százalék körüli mértékben nőhet az elektromos hajók piaca…

Öt székesfehérvári orvos is megkaphatja a Szent-Györgyi Albert Díjat idén, még tart a szavazás!

Március 16-án éjfélig lehet voksolni arra, hogy ki kapja a a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat 2020-ban.

Cibere vajda idén is legyőzte Konc királyt – így űzték a lovasok a telet – GALÉRIA!

Télbúcsúztató lovas farsangot tartottak Hódmezővásárhelyen, ahol Konc király és Cibere vajda ismét egymásnak feszült. A télkirály ismét alul maradt, ami azt jelenti, hogy vége a hidegnek, és itt a várva várt tavasz.

Cibere vajda idén is győzedelmeskedett – Maskarás lovasok űzték el a telet Vásárhelyen (Galéria)

Szombaton a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ és a Kenguru Panzió és Csárda közös szervezésében került sor a Télbúcsúztató Lovas Farsangra.