Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szlovákia idegenforgalma 2022-re érheti el az előző szintjét

Marek Harbuľák, a Szlovák Köztársaság Idegenforgalmi Szövetségének (ZCR) elnöke szerint Szlovákia turista iparágának, amelyet ezerszámra alkotnak a kis és még kisebb cégek, sajnos, nem segítenek az általános állami intézkedések. Az ország turizmusa előbb, mint 2022, nem áll talpra. A TASR hírügynökségnek azt hangoztatta, hogy a…

Ennyi, végleg lemondták az idei Art Baselt

artportal
-
  Tegnap 23:26 Kultúra

A világ legfontosabb kortárs művészeti vásárának három idei kiadása közül már csak a decemberi Art Basel Miami Beach-nek maradt esélye a megrendezésre.

Idén is több ezer pályázat érkezett a Magyar falu programra

Idén eddig több mint ötezer kérelmet nyújtottak be a kistelepülési önkormányzatok és a történelmi egyházak a Magyar falu programnak a helyi életminőség javítását célzó pályázati kiírásaira – közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szombaton az MTI-vel. Gyopáros Alpár közleménye szerint a program a…

Hogyan boldogulj a távolságtartásban? – 7 amerikai asztronauta megmondja!

Forbes
-
  Tegnap 21:24 Gazdaság

Tippek profiktól, akik tényleg tudják, milyen az elzártság.

Ideiglenes járványügyi menetrend lép érvénybe a gyöngyösi vasútvonalon

Heol
-
  Tegnap 21:02 Belföld

Június 6-tól több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend lép életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Az amerikai baloldal a zavargók oldalára állt a rendőrökkel szemben

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 20:51 Külföld

A baloldali-liberális politikusok azokat a rendfenntartókat támadják, akik próbálják megfékezni az utcákon tomboló erőszakos tüntetőket

Atlétika: Márton Anita még nem döntött a jövőjéről

NSO
-
  Tegnap 20:39 Sport

A súlylökő Márton Anita napi egy edzéssel tartja szinten magát, és csak a következő alapozás kezdetekor dönt a jövőjéről.

A Fed az egész világot kirabolta az amerikai elit megmentésére

Kriptoworld
-
  Tegnap 20:24 Gazdaság

A részvényindexek nem a legjobb negyedévüket tudhatják maguk után. Minden a koronavírus-járvány kapcsán kialakult pánikkal kezdődött. A piaci bizonytalanság hatalmas esésekben nyilvánult meg, néhány hét leforgása alatt pedig több milliárd

Soros György szóvivője: cinikus és felháborító azt terjeszteni, hogy fizetnénk az amerikai tüntetőket

„A Facebookot, a Twittert, illetve más közösségi platformokat használnak annak a teljes mértékben megcáfolt összeesküvés-elméletnek a terjesztésére, amely szerint Soros György és a Nyílt Társadalom Alapítvány fizet a tüntetőknek, jelen esetben a George Floyd meggyilkolása miatt tiltakozóknak.

Új koncepció, több kisebb helyszín – nem mondtak le az idei Vásárhelyi Forgatagról

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

Várhatóan nem a Ligetben szervezik meg idén a Vásárhelyi Forgatagot, hanem több kisebb, lehetőleg szabadtéri felületet próbálnak majd találni az eseménynek Marosvásárhelyen. A szervezőcsapat egy része már dolgozik is azon, hogy az idei Forgatag új koncepciója megszülessen.

Már csak rövid ideig tölthető le ingyenesen ez a hét Xbox játék

Liner
-
  Tegnap 20:04 Infotech

Igyekezniük kell a felhasználóknak, ha még ingyenesen szeretnének hozzájutni az alábbi címekhez.

Az idei év eddigi legdurvább zivatarhulláma közeledik

A időjósok vasárnapra az idei év eddigi legdurvább zivatarjait ígérik. A felhőszakadás mellett jégverés és viharos erejű szél is várható. A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet már nem csak vasárnapra, hanem hétfőre is elsőfokú figyelmeztetést adott ki heves zivatarok miatt az ország egésze területére.   20-40 mm-nyi eső és 65-80 km/órás szél…

Így készíts otthon igazi amerikai epres fánkot!

NLC
-
  Tegnap 19:05 Recept

Egy igazi nyár eleji, a szezonhoz tökéletesen passzoló receptet hoztunk nektek, ami egész biztosan sok boldogságot és vidámságot csempész majd a hétvégébe is. Mutatjuk a mázas, csillogó tetejű igazi amerikai epres fánk receptjét.

Szerezze meg idén akár 80%-os támogatással a mestervizsgát!

Duol
-
  Tegnap 19:00 Megyei

Dunaújváros Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara a szakképzési törvényben meghatározott feladataként 2020-ban mesterképzést és vizsgáztatást szervez – meghatározott keretszámmal – támogatott formában.