Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az idén is adományokat gyűjtenek csapataink

Szon
-
 Ma 07:35Sport

A Nyíregyházi Sportcentrum, a Fatum-Nyíregyháza röplabdacsapat, a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabdacsapat és a Nyíregyházi KC kézilabdacsapat az idén is összefogott, és újra meghirdették karácsonyi jótékonysági akciójukat.

Idegösszeroppanást kapott Köllő Babett a sok szerepléstől

Indirekt
-
 Ma 07:30Színes

Hírnévre, ismertségre vágyott Köllő Babett. Amikor megkapta, összeomlott tőle. Babettet a milliárdos luxusfeleségeket bemutató műsor nézői csak úgy emlegették, hogy közülük ő a legnormálisabb csaj, mert neki esze is van. A többi csak selejt. “Naphosszat tartó forgatások, fotózások és programok váltották egymást, délelőttönként pedig próbáim,…

Évszázadok óta nem tapasztalt visszaesés lehet idén a brit gazdaságban

Az előrejelzések szerint 11%-nál is nagyobb mértékben zuhan ebben az évben a GDP.

Évszázadok óta nem tapasztalt visszaesés lehet idén a brit gazdaságban

Az előrejelzések szerint 11%-nál is nagyobb mértékben zuhan ebben az évben a GDP.

Évszázadok óta nem tapasztalt visszaesés lehet idén a brit gazdaságban

Baon
-
 Ma 07:18Gazdaság

Az előrejelzések szerint 11%-nál is nagyobb mértékben zuhan ebben az évben a GDP.

Hamilton: Emiatt győztem le idén Valtterit

Formula
-
 Ma 07:12Forma1

A hétszeres világbajnok szerint van egy dolog, ami miatt ekkora a pontkülönbség közte és csapattársa között, de egyébként a valós teljesítményben azért nem ilyen nagy a szakadék - tisztelni kell Bottast.

Enyhíteni vagy szigorítani? Megosztja Európát az idei karácsony

Franciaországban és Olaszországban enyhítésre készülnek, Németországban és Horvátországban viszont meghosszabbították a korlátozások határidejét. Magyarországon egyelőre nincs szó sem enyhítésről, sem szigorításról. Sok múlik a fegyelmezettségen, a szabályok betartásán, a távolságtartáson, a maszkviselésen és a kézmosáson,…

Köllő Babett: "Idegösszeroppanást kaptam"

Life
-
 Ma 07:03Életmód

Köllő Babett: "Idegösszeroppanást kaptam"

Ajkán is más lesz az idei ünnep

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Az interneten, a televízió képernyője előtt vagy a Mária Rádió adásán keresztül vesznek részt sokan a szentmisén.

Járvány idején még inkább szükséges a korrupcióellenes összefogás

A Belügyminisztérium, az Állami Számvevőszék, a Gazdasági Versenyhivatal, a Közbeszerzési Hatóság, a Kúria, a Legfőbb Ügyészség, a Magyar Nemzeti Bank és az Országos Bírósági Hivatal értékelése az elmúlt év korrupcióellenes tevékenységéről.

Harmadszor kerültek idén padlóra, most online karácsonyi bulikban bíznak

G7
-
 Ma 06:57Cégvilág

A cégek egy része profilváltással alkalmazkodott a járványhoz a rendezvényszervezők piacán, de a legtöbben még így is csak a veszteség minimalizálására játszanak.

Érdekes felfedezések a Föld ősi idejéből

Amikor a Föld több mint 4,5 milliárd évvel ezelőtt létrejött, forró magmaglóbusz volt, őslégköre pedig rendkívül gyors változáson ment át.

Trump a járvány idején: gyűljenek össze az amerikaiak otthonaikban és a templomokban

Donald Trump amerikai elnök a hagyományos amerikai értékek ünneplésére buzdította honfitársait a hálaadás napján, csütörtökön kiadott proklamációjában. Arra biztatta az amerikaiakat, hogy ezen az ünnepnapon emlékezzenek az olyan "országalapító értékekre, mint a hit, a család, a felebarátság, és adjanak hálát a szabadság és a demokrácia…

A stroke-ot és ritka vesebetegségeket vizsáló kutatónők nyerték az idei L'Oréal-Unesco díjat

A stroke hatékonyabb kezeléséért folytatott kutatásaiért Bagoly Zsuzsa, valamint a ritka vesebetegségek felismerését és kezelését elősegítő tudományos munkájáért Csuka Dorottya kapta az idei L'Oréal-Unesco díjat.