Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Faragott adósságából megyénk időjárása, de jöhet még pusztító fagy is

Szon
-
  Tegnap 20:00 Gazdaság

Inkább márciusi mint februári hőmérséklet jellemezte a hónap második hetét, az enyheség mellett újfent sokfelé hullott számottevő csapadék.

A szélsőséges időjárás és a drága munkaerő is drágíthatja a zöldségeket

Idén egyelőre nehéz felmérni, hogy merre fognak mozdulni a zöldség- és gyümölcsárak, a tavalyi jelentősebb, inflációt meghaladó drágulás után. Több tényező is van, ami az áremelkedés irányába mutat, így például a dráguló munkaerőköltség vagy az extrém időjárás, de végeredményben a kereslet és a kínálat fog dönteni, mondta el lapunknak…

Az enyhe időjárás miatt elszaporodtak a pockok

Baon
-
  Tegnap 14:00 Gazdaság

Január utolsó napján megdőlt a napi meleg rekord és február eleje is viszonylag enyhe. Az eddigi időjárás kedvez a szántók veszélyes kártevőjének, a pocoknak.

A magyar gazdák is izgulnak az extrém időjárás miatt

MFor
-
  Tegnap 11:24 GazdaságGasztro

Idén egyelőre nehéz felmérni, hogy merre fognak mozdulni a zöldség- és gyümölcsárak, a tavalyi jelentősebb, inflációt meghaladó drágulás után. Több tényező is van, ami az áremelkedés irányába mutat, így például a dráguló munkaerőköltség vagy az extrém időjárás, de végeredményben a kereslet és a kínálat fog dönteni, mondta el lapunknak…

Időjárás: visszatér az, amit nem vártunk

HáziPatika
-
  Tegnap 09:56 Időjárás

Az elmúlt napok tavaszi napsütése után keddtől ismét borúsabb arcát mutatja az időjárás. Az eső mellett pedig egyes tájakon ismét felélénkül a légmozgás is.

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.18. kedd

Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd délelőtt északnyugat felől csökken a felhőzet, de délnyugaton estig felhős marad az ég - derül ki az Agrárszektor keddi (2020.02.18.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a…

Az időjárás a legnagyobb gazdasági kockázat

A klímaváltozás mezőgazdasági termesztésre, élelmiszerbiztonságra gyakorolt hatásait, az újonnan érkezett károsítókat, invazív fajokat, az ellenük folytatott küzdelmet, a kereskedelmi globalizáció élelmiszer-biztonsági kockázatait mutatja be a Vajdahunyadvárban nyílt "Változó világunk kihívásai" című kiállítás.

Nagy tavaszi előrejelzés: Ilyen időjárás várható a következő hónapokban

Femcafe
-
  Tegnap 08:46 Időjárás

Tavaszi vagy téli kabát? Eláruljuk, melyiket készítsd elő!

Időjárás-előrejelzés: még pontosabb lehet

HáziPatika
-
  Tegnap 07:32 Időjárás

Még pontosabbá válhatnak az időjárás-előrejelzések, csökkenhet a károsanyag-kibocsátás, javulhat az árvizek elleni védekezés, de még akár a légitársaságok is spórolhatnak majd az új szuperszámítógép segítségével.

Ma nem tartogat meglepetést az időjárás

Ugytudjuk
-
  Tegnap 06:07 Időjárás

Túlzás lenne a sál és a kesztyű.

Szokatlan időjárást hoz a kedd, így készüljön

24
-
  Tegnap 06:04 Időjárás

Csak néhány felhő emlékeztet majd arra, hogy egyébként tél van.

Változás jön az időjárásban

Kedd estig a Kárpát-medence fölött hidegfront vonul át, átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakul ki eső, zápor.

Várható időjárás az ország területén kedd estig

Estétől északnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és az éjszaka második felében főként északon és nyugaton elszórtan eső, zápor is várható. Kedden eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd délelőtt északnyugat felől csökken a felhőzet, de délnyugaton estig felhős marad az ég.