Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 386 hír

Az amerikai elnöki eskütételen új sztár született: ő az amerikai fiatalok új kedvence

ContextUs
-
 Tegnap 22:50Könyv

Szólt arról is, hogy neki, „sovány, rabszolga ősöktől származó, fekete kislánynak”, akit anyukája egyedül nevelt fel, mit jelent amerikainak lenni, mit gondol a demokráciáról.

Válságban is nőtt az amerikai építkezések száma

Elemzők által várt csökkenés helyett nőtt a megkezdett családiház-építések és a kiadott építési engedélyek száma decemberben az Egyesült Államokban, jelezve, hogy az ingatlanpiac erős maradt annak ellenére, hogy a szélesebb gazdaságban lassul a növekedés a koronavírus-járvány miatt - írja az MTI.

Válságban is nőtt az amerikai építkezések száma

Elemzők által várt csökkenés helyett nőtt a megkezdett családiház-építések és a kiadott építési engedélyek száma decemberben az Egyesült Államokban, jelezve, hogy az ingatlanpiac erős maradt annak ellenére, hogy a szélesebb gazdaságban lassul a növekedés a koronavírus-járvány miatt - írja az MTI.

Ebben a ruhában énekelt Jennifer Lopez az új amerikai elnök beiktatásán

JLO egy nagyon feltűnő szettet választott, amivel igencsak észrevétette magát, és egyúttal többségében rá szegeződött a figyelem.

A Twitter befagyasztotta Kína amerikai nagykövetségének a fiókját egy ujgurokról szóló tweet miatt, Kína szerint a törté…

A bejegyzés arról szólt, hogy a kínai kormány tevékenységének köszönhetően az ujgur nők már nem "szülőgépek", hanem felvilágosulttá válhattak.

Amerikai dicséret a WHO-nak

Népszava
-
 Tegnap 20:25Külföld

Joe Biden visszavonta vagy felülírta Donald Trump számos utasítását. Munkatársaitól tisztességes hangvételt és feltétlen őszinteséget követelt.

Erősítés Kaliforniából, amerikai tehetséget igazolt a DAC

ma7.sk
-
 Tegnap 20:06Foci

A tavaszi szezonra készülő dunaszerdahelyi Dac hivatalos honlapján jelentette be új igazolását. A sárga-kékek legújabb szerzeménye a napfényes Kaliforniából érkezett Csallóközbe.

Beiktatták Joseph R. Bident, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökét

Washingtoni idő szerint szerdán12 óra előtt néhány perccel – magyarországi idő szerint szerdán 18 óra előtt néhány perccel – letette az esküt Joe Biden, teljes nevén Joseph Robinette Biden, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke.

A Twitter ezúttal Kína amerikai nagykövetségét tiltotta le

Úgy ítélte meg, hogy megsértette az emberiességre vonatkozó irányelveit.

Életjel jött az amerikai gazdaságból

Elemzők által vártnál lényegesen nagyobb mértékben gyorsult a feldolgozóipar teljesítménybővülése az Egyesült Államok közép-atlanti térségében januárban - írja az MTI.

Biden beiktatásakor új csúcsra jutottak az amerikai indexek

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 19:41Gazdaság

Az új elnök beiktatásának napján másfél-két százalékkal emelkedtek a főbb amerikai részvényindexek.

Ezt jelenti Erzsébet királynő számára, hogy Biden az új amerikai elnök

Köztudomású, hogy a brit királyi család tagjai nyilvánosan nem foglalhatnak állást politikai kérdésekben, hiszen a nemzetközösség egységét kell képviselniük. II. Erzsébet szívéről azonban mégis nagy kő esett le most, hogy Trump távozott.

Egyszerűen elfoglalták az amerikai kontinens legősibb lelőhelyét

Origo
-
 Tegnap 19:03Tudomány

A földfoglalók komoly veszélyt jelentenek az ősi maradványokra.

Az Usa elnöki legjei: Joe Biden a legidősebb, de mit tudunk a többiekről? – Itt a Blikk nagy összeállítása az amerikai el…

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, beiktatták Joe Bident, az USA 46. elnökét. Ezzel pedig ő lett a valaha volt legidősebb hivatalba lépő amerikai elnök a maga 78 évével.

Vidéki ballada az Amerikai Álomról

Január 20-án letette a hivatali esküt az Egyesült Államok 46. elnöke. Míg az aktus egyeseknek Amerika legdicsőbb kormányzati ciklusának tragikus végét jelenti, mások egy négyéves ámokfutás lezárását, illetve a Joe Biden mellett színre lépő Kamala Harrisnek köszönhetően egy új korszak hajnalát látják benne. Az elmúlt hetek, hónapok, sőt évek…