Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

600 kilométert megy el egy tankkal ez az elektromos hajtású Hyundai

Player
-
  18.01.11 12:36 Autó-motor  Kiállítás CES

A formáját már korábban megmutatta a Hyundai, akkor még név nélkül, most pedig azt is elárulta, hogyan fogják hívni és mire képes az üzemanyagcellás crossover. Ahol már lehet hidrogént tankolni, ott a Nexo mindenben ideális autónak tűnik.

Ilyen lesz az új sportos Hyundai bele

Autónavigátor
-
  18.01.10 18:00 Autó-motor 

A Hyundai Veloster második generációja nemsokára megérkezik. A Detroiti Autószalonnal egyidejűleg promótálják az új autót, amit pár napja már le

Itt a Hyundai új üzemanyagcellás autója

Las Vegas-ban, a CES kiállításon debütált a Hyundai új generációs hidrogén üzemanyagcellás elektromos modellje, a Nexo. Az ix35 FCEV modellt váltó Nexo önálló konstrukció, erősebb, tágasabb és 30 százalékkal többet megy egy tankkal. Hamarosan megkezdődik az értékesítése.

A hidrogén hajtás új korszaka – a Hyundai Nexo bemutatkozik

Mióta az autógyártók kísérleteznek üzemanyagcellás, azaz hidrogénes hajtással, a Hyundai kiemelt fontossággal kezeli a projektet. A kísérleti alapon futó átalakított ix35-ök után most teljesen új sorozatgyártású modellel érkezett, a Nexo pedig alaposan ráígér elődjére.

Nexo: Az új üzemanyagcellás Hyundai

Autónavigátor
-
  18.01.09 11:33 Autó-motor 

Az új Hyundai-jal kapcsolatban nagyjából az az érzésünk lehet, mint a Teslával, hogy nem is az autós közönségnek készült. De

Üzemanyagcellás robotautó a Hyundaitól

Vezess
-
  18.01.09 05:44 Autó-motor 

Bemutatta kínálata legfejlettebb műszaki tartalmú tagját a népes ökomodell-családot tervező Hyundai. Már idén megkezdik a Nexo forgalmazását.

Javában készül az új Hyundai Veloster – erre számíthatunk

Autó Pult
-
  18.01.08 12:03 Autó-motor 

A Hyundai Veloster előző generációja nálunk nem volt nagy sikertermék, amihez az is hozzájárult, hogy a forgalmazása idő előtt megszűnt Magyarországon. Ennek ellenére a sportos kompakt kap új generációt, sőt, az ízelítőkkel sem fukarkodnak már róla a gyáriak.

Neve még nincs, de már láthatjuk a hidrogénüzemű Hyundai-t

Autónavigátor
-
  18.01.05 18:30 Autó-motor 

A Hyundai-hoz igencsak közel áll az alternatív hajtás, ott van például az Ioniq, amit élből háromféle hajtáskombinációval kínálnak és egyikben

Bemutatkozott a Hyundai új hidrogénes modellje

Autó Pult
-
  18.01.05 12:06 Autó-motor 

A nagyközönség előtt csak a hónap végi CES-en mutatkozik be a Hyundai új hidrogénes modellje, ám ez nem akadályozta meg a gyártót abban, hogy már most megmutassa nekünk az FCEV-et.

SUV kell, nem pedig szedán – emiatt bukott nagyot a Hyundai

autopro
-
  18.01.03 09:06 Autó-motor 

A Hyundai Motor és a hozzá tartozó Kia Motors, együttesen 7,25 millió járművet adtak el, ami jócskán elmarad a múlt évre tervezett 8,25 milliótól.

Elmaradt a tervezettől a Hyundai és a Kia értékesítése

Kitekintő
-
  18.01.02 17:42 Autó-motor  USA

A Hyundai és a Kia modellek értékesítése jelentősen visszaesett, melynek egyik fő oka, hogy Kínában és az Egyesült Államokban változik a közízlés, az autótulajdonosok egyre inkább a SUV-okat keresik és kevésbé a szedánokat.

Nem érte utol magát tavaly a Hyundai

VG
-
  18.01.02 16:52 Gazdaság  USA

A Hyundai Motor és a Kia Motors együttesen 7,25 millió járművet adott el 2017-ben, egymillióval kevesebbet a tervezettnél. A változó közízlés mellett világpolitikai fejlemények is hátráltatták a dél-koreai autógyárat a múlt évre elfogadott értékesítési terve megvalósításában.

A tervezettnél jóval kevesebb járművet adott el tavaly a Hyundai

Parameter
-
  18.01.02 16:10 Határtalan  USA

A Hyundai Motor a tervezett 5,08 millió helyett 4,5 millió, a Kia Motors pedig az előirányzott 3,17 millió helyett 2,75 millió járművet értékesített. A Hyundai és a Kia eladásai már harmadik éve elmaradnak a tervezettől. Ennek egyik fő oka, hogy fontos felvevő piacain, Kínában és az Egyesült Államokban változik a közízlés, az autótulajdonosok egyre

Ismét felemás ajtókkal jön a Hyundai kupéja

Autónavigátor
-
  18.01.01 14:30 Autó-motor 

Ha a névről nem is, a felemás ajtók említéséről már talán mindenkinek beugrik a Hyundai különc sportos kompaktja. A Veloster

Golf GTI-verő autót épített a Hyundai

Vezess
-
  17.12.29 08:00 Autó-motor 

275 lóerős turbómotor, 6,1-es gyorsulás százra – de vajon milyen a Hyundai i30 N hangulata? Erre ad választ ez a tesztvideó.