Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Nagyon erős modellpalettával folytatja a Hyundai 2019-ben szárnyalását

Autó Pult
-
  18.11.07 19:48 Autó-motor

Ma délelőtt tartotta a Hyundai szokásos éves sajtótájékoztatóját, amelyen a márka hazai képviseletének illetékesei egyrészt értékelték az idei évet, továbbá termék vonalon prezentálták legfrissebb büszkeségeiket. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mai rendezvényre elhozott 3 új típus – a limitált i30 N, az elektromos Kona, valamint az óriási…

Mennyit ér Michelisz Norbi?

A Hyundai-importőr speciális Michelisz-kiadást árul az i30 N-ből, így az ország legnépszerűbb autóversenyzőjéből egy remek felszereltségi csomag lett.

Majd’ 500 kilométeres hatótávval forradalmasítana a Hyundai Kona Electric

Tech2
-
  18.11.07 17:41 Mobiltech Hyundai

A Hyundainak nem megy rosszul. Épp most lettek gazdagabbak egy Red Dot elismeréssel, a cég ezt az innovatív formai megoldásaiért, a formatervezési minőségéért és a márkamenedzsment szakértelméért kapta. Ma pedig sajtótájékoztatót tartottak, ahol láthattuk a Santa Fe modellt, szó esett a hidrogénhajtás előnyeiről, előrelépéseiről, a…

Hazánkban is bemutatkozott az új Hyundai Kona Electric

Holvezessek
-
  18.11.07 17:00 Autó-motor Hyundai

Magyarországon is bemutatkozott a Hyundai 100%-ban elektromos modellje a Kona, ami méltó és erős versenytársa lesz a szegmensben résztvevő márkáknak. Be kell valljuk, hogy a koreai gyártó magasra tette a mércét amit tíz-tizenöt éve nem gondoltunk volna.

Michelisz: Räikkönen egy tiszta versenyző, a vezetés öröméért folytatja az F1-ben

Motorsport
-
  18.11.07 16:51 Forma1

Mielőtt a Hyundai magyarországi importőre lerántotta volna a leplet a Michelisz Norbert által ihletett és vele közösen összeállított i30 N különleges kiadásáról, többek között az F1 kérdéseiről is beszélgettünk a magyar versenyzővel. Räikkönen úgy döntött, hogy még vár egy kicsit a második visszavonulással, és két évre visszatér a Sauberhez, így mé

Ezt az autót még az unokáinak is mutogatni fogja Michelisz Norbert

Különleges limitált szériát dob piacra a Hyundai hazai importőre, melyet Michelisz Norbert ihletett.

A Michelisz-kiadású Hyundai bemutatóján mikrofonvégre kaptuk Norbit

Formula
-
  18.11.07 15:10 Forma1

Parc Fermé: A Michelisz-kiadású Hyundai bemutatóján mikrofonvégre kaptuk Norbit

Forradalmi újítás a Hyundaitól, ilyen villanyautóba ön is beülne

Origo
-
  18.11.07 15:03 Autó-motor

A Vitara-méretű elektromos SUV majdnem annyit megy egy feltöltéssel, mint egy Tesla. De közel sem annyiba kerül.

Itt a limitált szériás Michelisz Norbert sportautó

Különleges limitált szériát dob piacra a Hyundai hazai importőre az i30 N modellből, amelyet a márka hazai nagykövete, Michelisz Norbert ihletett.

Itt a limitált szériás Michelisz Norbi sportautó, amit kis szerencsével bárki megvehet

A magyar túraautó-versenyző nevével fémjelzett Hyundaiból nem készül túl sok darab, így nem árt sietni a megrendeléssel.

Erre készül a Hyundai Magyarországon

Napi
-
  18.11.07 12:04 Gazdaság

A Hyundai célja, hogy jövőre is kövesse a magyar újautó-piac növekedését, ahogy az idén is sikerült - mondta Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary Kft. ügyvezetője egy szerdai rendezvényen.

Az Autosport Internationalen mutatják be a 2019-es WRC-autókat

Motorsport
-
  18.11.07 10:30 Sport Toyota Rally

Igazi „szuper szombat” lesz 2019. január 12.-e, ugyanis a WRC összes versenyzője egy helyre gyűlik össze, és beszélnek a 2018-as bajnokságról, illetve megosztják a véleményüket a szezonnyitó, monacói verseny előtt. Az M-Sport World Rally Team, a Hyundai Shell Mobis World Rally Team, a Toyota Gazoo Racing World Rally Team és a…

Az egyediség útján – már úton van a Kia Soul harmadik generációja

Autó Pult
-
  18.11.06 08:37 Autó-motor

A Kia Soul második generációja igazán üde színfoltot jelentett a piacon, különösen, hogy a szögletes kompakt crossover egy egészen kompetens tisztán elektromos változatban is elérhető volt. Ezt a trendet folytatja az új generáció is, ám a Hyundai Konával közös alapokon nyugvó modell még nagyobb ambíciókkal érkezik.

Napelemmel is tölti a Kia és a Hyundai az autói akkumulátorát

Autósajtó
-
  18.11.05 17:53 Autó-motor

Az Autosajto.hu már korábban beszámolt a Hyundai meglesett tesztautójáról. A napokban megtörtént a bejelentés: Az elektromos autókhoz, hibridekhez, de még a benzines és dízel autókhoz is kínál majd a gyártó napelemeket. Az 1970-es és 80-as évek sci-fi koncepciójának volt az a látása, hogy majd napelemek által lefedett elektromos autók…

Luc Donckerwolke a Hyundai csapatában folytatja

Autónavigátor
-
  18.11.05 15:25 Autó-motor

Európai tervező igazolt ismét egy koreai márkához, a Hyundainál váltja Peter Schreyert, aki viszont nem hagyja el a koreai gyártót.