Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Menekülés New Yorkból remake: az alma nem esik messze a fájától?

theGeek
-
  Ma 11:36 Film

Mozi Hírek: A Menekülés New Yorkból remake egy igazi „örökletes” választást kapott Kurt Russel fiának szerepeltetésével. Már megkaptuk a meghívót az új A láthatatlan ember sajtóvetítésre, melynek rendezője, Leigh Whannell azonban nem tétlenkedik, hiszen már a következő klasszikus remake-jét forgatja. Az 1981-es Menekülés New Yorkból című…

Balhé újratöltve: Jáksó László elmondta eddigi legőszintébb véleményét Sebestyén Balázsról

Blikk
-
  Ma 11:36 Bulvár

Jáksó László az év elején tért vissza a rádiózás világába, egy Blikk interjúban rögtön keményen beleszállt Sebestyén Balázsba. A Sláger FM rádiósa akkor azt mondta, a Rádió 1 reggeli sávjának arca és sikeres műsora, a Balázsék felett eljárt az idő.

Mu: Lampard nem érti; Maguire nem titkolja – szavazás!

Hétfő este játszották az angol élvonal 26. fordulójának utolsó mérkőzését, amelyen a Manchester United az idényben harmadszor is legyőzte a Chelsea-t, ezúttal Anthony Martial és Harry Maguire góljaival 2–0-ra. A találkozón több, a szurkolóknak napokig vitatémát szolgáltató jelenet is történt, amelyek közül a legnagyobb visszhangot talán Harry Magui

Nem ad többet jelzáloghitelt Magyarországon a Sberbank

Index
-
  Ma 11:35 Gazdaság

A legnagyobb orosz banknak számító cég magyar leányvállalata üzletpolitikai okokkal indokolta a döntést.

Egy brit házaspár is megfertőződött a Diamond Princessen

Index
-
  Ma 11:30 Külföld

David Abel kétkedik az eredményben, mert a diagnózis után nem kórházba, hanem egy szállóra vitték őket feleségével. A hajón már 542-en fertőződtek meg.

Ismét óriási csapadékhiánnyal indul a szezon, de nem nálunk a legrosszabb a helyzet

Agrárszektor
-
  Ma 11:30 Gazdaság

Ismét egy száraz évnek nézünk elébe? Most a leginkább az olaszok, a spanyolok, a portugálok és a görögök szenvednek, de Franciaország déli területei is érintettek. A franciák esetén ebben a régióban ez már a harmadik száraz szezonkezdet. Magyarországon sem túl jó a helyzet, de nem is a legrosszabb.

Döntöttek: a koronavírus miatt nem indulhatnak amatőrök a Tokiói Maratonon

Döntöttek: a koronavírus miatt nem indulhatnak amatőrök a Tokiói Maratonon

Építkezések – Nem állhat napokig keresztben a kamion

Vaol
-
  Ma 11:30 Megyei

A városban több helyen zajlanak olyan építkezések, amelyeknek munkálataihoz a közterület használatára is szükség van. Ez gyakran zavarhatja a környéken élőket: elfoglalják a járdákat, eltorlaszolják a parkolóhelyeket, jövet-menet pedig munkagépeket kell kerülgetni. Utánajártunk, milyen szabályok érvényesek ilyenkor.

Trianon 100: Emlékév a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:27 Belföld

A Trianon 100 Emlékév keretében esszé- és fotópályázat, kiállítás, számos tudományos rendezvény, közösségi programok és műhelybeszélgetések várják majd az érdeklődőket.

Nem rózsás igazán a reggel Európában

Jelentős csökkenéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék.

Rendőrrel ilyen aljas mód még nem bántak el, mint ahogy ezen a videón

tízpertíz
-
  Ma 11:20 Életmód

Szándékosan lefröcsköltek egy út mellett sétáló rendőrt.

A TASZ szerint Karácsony Gergely nem bojkottálhatja a Hír TV-t

A jogvédők szerint a közhatalom gyakorlói nem tehetnek önkényesen különbséget a médiaszolgáltatók és az újságírók között azok politikai véleménye alapján.

TASZ: Karácsony Gergely nem bojkottálhatja a Hír Tv nézőit

„Karácsony Gergely és Pikó András akkor sem választhatja meg, hogy kikhez szól és kikhez nem, ha egyébként a kormányzat részéről már ez számít sajnos megszokottnak” – írja oldalán a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) civil jogvédő szervezet.