Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 119 hír

Nyolc határsértőt tartóztattak fel a járőrök Szegednél

Nyolc határsértőt tartóztattak fel a járőrök Szegednél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 07:29 A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Két határsértő Röszkénél

Két határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 05:02 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél.

Határsértő Hercegszántónál

Határsértő Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 03:12 Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Bács-Kiskun megyében

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 00:33 Tizenegy fővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Húsz határsértőt tartóztattak fel a járőrök

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 17:27 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Harmincöt határsértőt tartóztattak föl Újszentivánnál

A rendőrök a migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Harmincöt határsértőt tartóztattak föl Újszentivánnál

A rendőrök a migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Húsz határsértőt tartóztattak fel a járőrök

Húsz határsértőt tartóztattak fel a járőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 14:26 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Átadták a rendőrök a Lőkösházán elfogott határsértőket a román hatóságnak

Police
-
 Tegnap 11:18Baleset-bűnügy

Átadták a rendőrök a Lőkösházán elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 11:18 A férfiak illegálisan érkeztek Magyarországra, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Átadták a rendőrök a Sarkadnál elfogott határsértőket

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Sarkad külterületén összesen tizenhét határsértőt fogtak el a rendőrök. Először 2020. november 23-án 21 óra 15 perc körül tizenhat külföldit, másnap 7 óra 30 perc körül egy férfit tartóztattak fel. Mindannyian szír állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a…

Átadták a rendőrök a Sarkad közelében elfogott határsértőket a román hatóságnak

Police
-
 Tegnap 09:29Baleset-bűnügy

Átadták a rendőrök a Sarkad közelében elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 09:29 A külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

Jármű a járműben módszerrel szöktek át a határsértők

Indiai, marokkói, líbiai, afgán, egyiptomi, banglades, palesztin és török állampolgárok próbáltak szerda éjjel illegálisan Magyarországra jutni. Idén már 35 ezren próbálkoztak, ami duplája a tavalyinak.

Huszonnyolc határsértőt találtak egy kamionban Csanádpalotánál

Magukat irakiaknak és szíreknek valló határsértőket találtak egy kamionban a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen.

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösházán

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösházán. A magukat afgánnak valló férfiak egy kamionokat szállító vonaton, az egyik teherautó pótkocsijában rejtőzködtek. Négy határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. november 25-én 1 óra 30 perc körül Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen. A magukat afgánnak valló férfiak egy kamionokat szállító…