Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Orbán lehűtötte Matolcsyt: ne mérjük magunkat az osztrákokhoz!

MFor
-
  Ma 07:30 Belföld

A kormányfő letiltotta a pénzügyminisztert, hogy beavatkozzon a minimálbér-tárgyalásokba, meghatározva a legkisebb bér összegét.

Nyári Dia szíve szerint újra babát várna

Napidoktor
-
  Tegnap 12:03 Bulvár

Nyári Dia hogyan éli meg a babázást és milyen érzés kihagyni egy kis időre a sorozatban való szereplést? A Barátok közt színésznőjének bár hiányoznak a sorozatbeli kollégái, de nagyon boldog, hogy a napjait a babázás tölti ki, sőt szíve szerint máris vállalna egy másik gyermeket. A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Mintha a valóságban photoshopolnánk magunkat, úgy tünteti el a bőrhibákat ez a kütyü

HVG
-
  Tegnap 11:03 Infotech

Az Ötödik Elem című filmben látott autosminkre egyelőre várni kell, a Procter and Gamble viszont már közelít ehhez: egy olyan eszközt készítettek, ami képes automatikusan felismerni és elfedni a bőrhibákat.

Mivel bódítsuk magunkat hideg téli estéken?

Trademagazin
-
  Tegnap 10:33 Gazdaság

A zord téli napokban nem biztos, hogy az égetett szeszesitalok melegítik fel leggyorsabban az embert – hatásosabb (és veszélytelenebb) a forró koktél. Ezek közül talán a kávéspecialitások és a grogok

Kigyógyítjuk magunkat a cukorbetegségből?

Norvég tudósok felfedezték, hogy a hasnyálmirigyben a szomszédos sejtek képesek átvenni a sérült vagy hiányzó inzulintermelő sejtek funkcióit – kutatásuk elvezethet a cukorbetegség új kezelési módjaihoz.

Tejjel az ételallergia ellen?

Női NetCafe
-
  19.01.14 13:00 Egészség

A Johns Hopkins Gyermekkórház és a Duke Egyetem kutatóinak egy kisebb vizsgálata kimutatta, hogy a nagy mennyiségben adagolt porított tejfehérjével jobb eredményeket lehet elérni az ételallergiák kezelésében, mint az alacsonyabb dózisban a nyelv alá cseppentett tejkivonattal.

Aki eddig tejfölösen vagy tejjel készítette a zöldborsó főzeléket, az ezután így csinálja!

MaHu
-
  19.01.14 07:08 Életmód

A zöldborsó főzelék eredeti elkészítési módja a staubolás.

Al Ghaoui Hesna és Naima: „Jobban féltjük a másikat, mint saját magunkat” – Helló, tesó! online premier

WMN
-
  19.01.13 17:30 Színes

A több háborús övezetet megjárt egykori haditudósító nővér és az afrikai börtönökben dolgozó húg bárhol is járnak a világban, évente kétszer biztosan összegyűlnek családjaikkal a salgótarjáni szülői házban. De azért nem könnyű egymástól több ezer kilométerre jó testvéri kapcsolatot ápolni. Erről is mesél Al Ghaoui Hesna és Naima a…

Nyári gumi, téli baleset: ki fizet?

Feol
-
  19.01.13 07:00 Megyei

A hazai szabályozás nem tiltja, hogy télen nyári gumival közlekedjünk, így kötelező biztosítás megléte esetén, ha mi okozunk kárt, azt a vétlen félnek kifizeti a biztosító. A casco esetében ugyanakkor már nem ilyen egyszerű a helyzet.

Részletek a Pál utcai fiúkból, amiktől azonnal a grundon érezzük magunkat

„Bokával fordult egyet a világ. Most már előtörtek a szeméből a könnyek. Sietett, aztán rohanvást futott a kapu felé. Menekült innen, erről a hűtlen

Legalább 4 éve nem kell senkinek Szeleczky Zita egykori nyári rezidenciája!

Bors Online
-
  19.01.11 19:30 Bulvár

Sőt, az egyik hirdetésben 2012-es fotót is látni, bár az nem derül ki, hogy a kép kifejezetten eladási szándékkal készült-e. Mindenesetre a vételár ez idő alatt 400 millió forintról legkevesebb 290-re olvadt. A ház azonban még mindig ragyogó helyen van és persze pazarul fest. Bízunk benne, jó kezekbe kerül az egykor ünnepelt színésznő…

El sem kezdték, de nyárig be kell fejezni a beruházást Újudvaron

Zaol
-
  19.01.10 10:00 Megyei

Másodszor írtak ki közbeszerzési pályázatot a település központjába tervezett termelői piac kialakítására. A beruházással júniusig kellene elkészülni.