Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Tejjel-mézzel folynak majd az iskolák

Főtér
-
  Ma 18:54 Határtalan 

A tej-kifli program évek óta fut, jövőre talán becsorog a mézprogram.

Már lehet jelentkezni a margitszigeti nyári napközis táborba

Ittlakunk
-
  Ma 17:41 Budapest 13. ker 

A tulajdonos XIII. kerületi önkormányzat megbízásából idén nyáron is megnyitja kapuit a Margitszigeti Napközis Tábor. A táboroztatás várhatóan június 18-tól augusztus 24-ig tart. A tábor költségtérítéses, (20 ezer forint/fő/hét), amely tartalmazza az étkezéseket, a programokat és a gyerekek autóbuszos szállítását is. Többféle kedvezmény is…

Színes nyári forgatag Mórahalmon

Délmagyar
-
  Ma 16:47 Megyei 

Koncertekkel, musicalekkel, táncszínházi produkciókkal és fesztiválok sorával várják a vendégeket a Mórahalmi Nyár programsorozatra a homokháti városban.

Kikosarazta a PSG-t a párizsiak első számú nyári célpontja

Origo
-
  Ma 16:17 Sport 

Ez az otthonom, semmi okom a távozásra - mondta a középpályás.

Minden lány ezt a nyári ruhát akarja

Cosmopolitan
-
  Ma 14:10 Divat 

Egy divatcég számára elég nehéz húzás előrukkolni valami olyan ruhadarabbal, ami mindenki ízlésének és alkatának megfelel, de úgy tűnik, a Marks & Spencer megalkotta az idei nyár legmenőbb ruciját!

Ezen a héten állítjuk az órákat nyári időszámításra

infoVáros
-
  Ma 11:40 Megyei 

A nyári időszámítás közeledtével mindig szóba kerül, hogy el kellene törölni az óraállítást, de ebben a kérdésben idén sem született döntés.

Nyári gumik: nem mindig a tesztgyőztes a nyerő

Vezess
-
  Ma 07:30 Időjárás 

Bár jelenleg még erősen télies az időjárás, a húsvéttal együtt a nyári gumis szezon is közeledik. A nyárigumi-tesztekben idén is vannak meglepetések, és nem biztos, hogy a tesztgyőztessel jársz a legjobban.

Mikor lesz az óraátállítás? Négy dolog, amit tudni kell a nyári időszámítás kezdetéről

Eduline
-
  Ma 03:00 Karrier  Ukrajna Kijev

Idén március 25-én kell majd átállítani az órákat, ezzel elkezdődik a nyári időszámítás. De miért érzik magukat sokan kimerültnek az óraátállítás utáni napokban? Miért kerülnek ilyenkor többen kórházba?

Óraátállítás: hamarosan itt a nyári időszámítás

Március 25-én, vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát, ekkor veszi kezdetét a nyári időszámítás.Mint azt mi is megírtuk, idén februárban az EP-képviselők állásfoglalásukban felszólították az Európai Bizottságot, hogy végezzen alapos értékelést a nyári időszámításról szóló irányelvről, és szükség esetén tegyen…

Csak ésszel vessük rá magunkat a medvehagymára

Piac és Profit
-
  Tegnap 20:12 Színes 

Szokatlanul korán kezdődik az idei medvehagyma szezonja. A nyersen fogyasztva és ételek összetevőjeként is rendkívül népszerű gyógynövény sok helyen megtalálható. Gyűjtésének azonban van néhány szabálya, amelyet az egészségünk és a pénztárcánk védelme érdekében fontos betartani!

Indul a blockbuster-szezon, ezeket a filmeket kell megnézned a nyárig

Zoom
-
  Tegnap 20:01 Film 

A nyári uborkaszezon előtt számos látványfilm érkezik a mozikba, ezek közül gyűjtöttünk össze nyolcat, amit érdemes megnézni május végéig.

Elvesznek tőlünk egy órát: kezdődik a nyári időszámítás, így vészelhetjük át az ebből fakadó problémákat

Blikk
-
  Tegnap 15:26 Bulvár  Állás

Vasárnap éjjel áttérünk a nyári időszámításra, emiatt hétfőn egy órával korábban csörög a vekker, mint előző héten, hogy időben beérjünk a munkába.

Ideje elkezdeni összeállítani a nyári lejátszási listát!

Petőfi Live
-
  Tegnap 14:28 Színes 

Mutatunk néhány remek alternatívát.

Március 25-én állunk át a nyári időszámításra

Kárpátinfo
-
  Tegnap 13:57 Határtalan  Ukrajna Kijev

A miniszteri kabinetnek a portál által idézett közleménye emlékeztet, hogy az átállásra immár több mint két évtizede március utolsó vasárnapján kerül sor. Vasárnap hajnalban kijevi idő szerint 3:00 órától veszi kezdetét a nyári időszámítás...

Idén ne hagyjuk átvágni magunkat a sonkapultnál!

Magyar Idők
-
  Tegnap 05:45 Gazdaság 

Március 15-én volt a fogyasztók világnapja, ezen alkalomból Budapest Főváros Kormányhivatala a két hét múlva esedékes húsvéti ünnepek kapcsán jelentetett meg hasznos tanácsokat.