Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Európában a használt gumiabroncsok 92%-át újrahasznosítják – Magyarországon az arány 85%

Mindez az Európai Gumiabroncs és Gumigyártók Szövetsége (Etrma) által december elején publikált jelentésből derül ki. A felmérés a 28 EU tagállam mellett Norvégia, Szerbia, Svájc és Törökország adatait is tartalmazza. A legfrissebb, összesített adatok alapján Európában 3,424.500 tonna használt abroncsot vettek nyilvántartásba. Ennek a…

Tovább növekedhet a magyar energiacég, a MET

A svájci központú magyar energetikai cég az elkövetkező három évben legalább 1 milliárd eurót költhet akvizíciókra, épp ezért volt szükség a Keppel tulajdonosi bevonására - fejtette ki a Reutersnek Lakatos Benjamin, a MET első embere. Mellesleg kiderült, 53 millió euróért vásárolta meg a MET 20 százalékát a Keppel - összegzi a Portfolio.

Bíznak a jövőben a magyar gazdák

Idén is jó évet zárhat a mezőgazdaság.

Marko: Meg is lehetett volna az öt győzelem

Formula
-
  Ma 07:46 Forma1

Mindenki bolondnak nézte a Red Bull főtanácsadóját, amikor a téli tesztek után öt futamgyőzelmet jósolt az idei évre. Ez végül nem jött össze, de nem álltak messze attól, hogy bejöjjön az elképzelés.

Gokartversennyel melegítettek a TOP50 gálára a legjobb magyar pilóták

Gokartozással melegítettek a nagy hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gálára a toppilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar pilótákkal az autós újságírók is összemérhették tudásukat.

Megverte és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi

Life
-
  Ma 07:40 Bulvár

Megverte és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi

Letartóztatásban marad a több mint 100 milliót kicsaló férfi

Letartóztatásban marad az a befektetési csaló férfi, aki a megyében többeket is átvert és több mint 100 millió forintot csalt ki a sértettektől. Akadt, akit 55 millió forinttal károsított meg.

Vasvári Vivien elárulta, milyen számára az ideális férfi

Vasvári Vivien a Női Titkok Várkonyi Andinál című műsorban árulta el, hogy élete során mindig olyan férfiakat vonzott be, mint az apukája, ám az ilyen...

Várkonyi Andrea végre kikotyogta: Ez a férfitípus tudja lázba hozni

Femcafe
-
  Ma 07:32 Bulvár

A gyönyörű műsorvezető kikotyogta féltve őrzött titkát.

Kezdődik az uniós osztozkodás - Magyarország 6,5 milliárd euró mínuszról indul

Portfolio
-
  Ma 07:31 Gazdaság

A finn soros EU-elnökség többéves pénzügyi keretre vonatkozó javaslata nagyjából további 700 millió euróval csökkentené a magyar kohéziós politikai támogatások összegét és 27 százalékkal maradna el a folyó keretköltségvetésben erre a célra rendelkezésre álló összegtől. Az állam- és kormányfők csütörtök este munkavacsorán feszülnek…

Emiatt hal meg értelmetlenül sok magyar

Napi
-
  Ma 07:31 Baleset-bűnügy

Az előző évhez képest idén összességében kevesebb baleset történt a vasúti átjárókban, sajnos azonban több végződött tragédiával. A MÁV vasúti átjáróiban a gyalogosok, kerékpárosok és a gépjárművezetők esetében is a KRESZ megszegése és figyelmetlenség miatt történnek balesetek. Az útátjárókat használók egy része nem veszi…

Hamilton: A győzelem hajszolása nem határozhatja meg az életünket

Lewis Hamilton hatodik világbajnoki címe után is úgy gondolja, hogy az F1-es pilóták életében kell hogy legyen valami más is a versenyzésen kívül, ami feltölti őket – nem szabad, hogy csak a sport létezzen számukra.

Női kézi-vb: ezzel magyarázza a montenegrói edző a szokatlan cselekedetüket

Talán már többeknek is feltűnt a montenegrói női kézilabda-válogatott világbajnoki mérkőzéseit nézve, hogy más csapatoktól eltérő módon a himnuszuk során nemcsak a játékosok kapaszkodnak össze a pályán, hanem a szakmai stáb is csatlakozik hozzájuk. Per Johansson szövetségi kapitány világította meg mindennek a hátterét.

Tízmilliónál is több internetelőfizetés van Magyarországon

A felhasználók több mint harmada mobilnetet használ. Az idei harmadik negyedév végére már meghaladta a hétmilliót a mobilinternet-előfizetések száma, az internet-előfizetéseké pedig a 10,2 milliót – írja keddi számában a Világgazdaság. A több éve tartó lendületes fejlődés mögött részben az áll, hogy a szolgáltatók gyorsan…

Meghaladja az 1,1 milliót az új magyar állampolgárok száma

Erős anyaország nélkül a határon túli magyarság támogatása is több mint bizonytalan lenne – emelte ki Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága előtt hétfőn.