Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Utasszállítás a hangsebességen túl

Digitálisan
-
  Ma 19:08 Gazdaság

A Virgin Galactic elkészítette egy új kereskedelmi repülőgép koncepcióját, amely képes a hangsebesség háromszorosával (3581 km/h) repülni. Ráadásul a tervek szerint a delta szárnyú repülőgép motorját a Rolls-Royce tervezi és fejleszti. Manapság számos olyan magán- és kormányzati kezdeményezés került napvilágra, amely a…

Túl hangosan csattog a kardjával – Fogadóórát kaphat Miskahuszár

Feol
-
  Ma 19:00 Megyei

Hiába áll magánterületen a világ legmagasabb huszárszobra, a közelben lakóknak mégis elege van az arra járó turistákból.

Óriási robbanás történt a libanoni fővárosban – autók repültek a levegőbe, rengetegen meghaltak

Sokkoló tragédia. Felrobbant egy tűzijátékraktár Libanon fővárosában, Bejrútban kedd délután. Több tucatnyian megsérültek. Városszerte több ház, köztük a miniszterelnök, Saad Hariri székhelye is megrongálódott, illetve több tucatnyian életüket veszítették abban a hatalmas robbanásban, amely a libanoni főváros, Bejrút kikötőjében történt kedd…

Autók repültek a levegőbe, kitörtek a házak ablakai: hatalmas robbanás történt Bejrútban, sokan meghaltak

Felrobbant egy tűzijátékraktár Libanon fővárosában, Bejrútban kedd délután. Több tucatnyian megsérültek.

Hedonista túlélő a mai harmincasok fele

Életforma
-
  Ma 18:21 Életmód

A mai harmincasok a digitális átmenet generációja. Az utolsók, akiknek gyermekkora még az analóg, offline világban zajlott, emlékeiket azonban a technológia, a VHS- és DVD-korszak, az első mobiltelefonok, az internet megjelenése és egyes ikonikus tévéműsorok (Kacsamesék, Knight Rider, Mátrix, Dallas) határozzák meg. A család és a…

Az amerikai tulajdonossal szembemenve választottak új elnököt a Commerzbanknál

Portfolio
-
  Ma 18:14 Gazdaság

Az előző elnököt távozásra bíró második legnagyobb részvényesét, Cerberust leszavazva Hans-Jörg Vettert választotta meg a Commerzbank elnökének a német nagybank felügyelőbizottsága – számolt be a Financial Times.

Százharminc éve használtak először villamosszéket, túlélte az elítélt (18+)

Life
-
  Ma 18:01 Szex

Százharminc éve használtak először villamosszéket, túlélte az elítélt (18+)

Koronavírus: túl sokat kell várni a tesztelésre

HáziPatika
-
  Ma 17:44 Egészség

Volt, aki több napot várt arra, hogy kijöjjenek lakásához elvégezni a koronavírustesztet, de folyton csak halogatták. Végül kénytelen volt besétálni a szűrőállomásra.

8 nő, akik 40 felett lettek igazán sikeresek - Ma az egész világ ismeri őket, de ez sokáig nem így volt

Femina
-
  Ma 17:36 Életmód

A következő nők nevét negyven éveskoruk felett ismerte meg az egész világ. Mindenki számára inspirációként szolgálnak.

Nemi betegség? Vagy a túl sok édesség okozza? A legostobább tévhitek a hüvelygombáról

Blikk
-
  Ma 17:15 Bulvár

A hüvelygomba rengeteg nőnek okoz gondot, és sokuk a gyógyulás reményében bármit megtenne, csak szabaduljon végre a panaszoktól. De vigyázat: az interneten keringő „jó tanácsoknak” nem szabad bedőlni! Összegyűjtöttük a legégbekiáltóbb ostobaságokat.

Szuperszámítógép tanítja be az önvezető autókat

Hetek helyett órák alatt fejleszt önvezető megoldásokat a Continental és az NVIDIA számítógépes klasztere. Kialakítása során hibrid megközelítést választottak annak érdekében, hogy szükség esetén felhőalapú megoldásokkal bővíthessék a számítási és a tárolási kapacitást.

Ismét özönlenek a használt autók az országba

Idén júliusban a DataHouse adatai szerint 12 196 import személyautó került hazai forgalomba, ami az előző hónaphoz képest 13 százalékos, az áprilisi mélyponthoz képest pedig 61 százalékos növekedést jelent. Ezzel a használtautó-import volumene már csupán 6-7 százalékkal marad el a járvány kitörése előtti szinttől.

Mi az a "nászutas betegség"? Ezzel járhat a túlzásba vitt együttlét

Noizz
-
  Ma 16:48 Életmód

Nikol egész évben a vakációt várta, hogy végre semmi mással ne kelljen foglalkoznia, csak a szerelemmel és persze a szerelmeskedéssel. A hólyaghurut azonban mindent tönkretett…

Javítanák a daganatos betegek túlélési esélyeit

Meredek emelkedést várnak a rákkal diagnosztizáltak számában.