Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 141 hír

Kovács megint a látványost választotta a hasznos helyett

Hallották már azt a Fideszes viccet, amelyik úgy kezdődik, hogy az orvosnak már ételre sem tellett...

„Amit ő tett, árulásnak tekintem” – Ezért neheztel Lajcsi a barátjára – Nyári Károly viszont nem is emlékszik az esetre

Blikk
-
 Ma 03:20Bulvár

Sokszor egy kis apróság, vagy annak tűnő dolog, egy elmaradt telefonhívás, elfelejtett szívesség miatt akár évtizedes barátság is véget érhet. Tudja ezt már Galambos Lajos (59) is, aki állítása szerint mélységesen csalódott régi barátjában, Nyári Károlyban (58), s hiába teltek el hosszú évek a „pofon” óta, nem feledi az árulást.

Megint jöhetnek a Goodfriendek

ma7.sk
-
 Tegnap 19:27Vélemény

A (természetesen nem létező) háttérhatalom még hivatalosan a nyakába sem ültette az amerikai népnek a futkározó öregembert, amikor egyik elődje, Barack Obama már üzengetésbe lendült. Minő véletlen, a Fülöp-szigetek mellett természetesen a magyarországi „diktatúrát” vette a szájára. Alig telt el pár nap, hogy megvonták a még hivatalban…

Vasárnap újraindul, de szerdán megint leáll a Mercedes-gyár

Baon
-
 Tegnap 19:00Belföld

December 18. után ugyan újraindul a kecskeméti Mercedes-gyár, de néhány nap múlva le is áll. Értesülésünket a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. megerősítette.

Szűcs már megint olyan fejlesztést jelentett be, aminek már rég készen kéne lennie

Ez a lényeg
-
 Tegnap 15:03Vélemény

Most a maglódi kézilabdacsarnok lassan négy éve húzódó építését próbálta eladni friss fejlesztésként.

PL: megint Bruno Fernandes – történelmet írt az MU portugál sztárja

Bruno Fernandest, a Manchester United portugál labdarúgóját választották meg a hónap legjobb játékosának a Premier League-ben – megint. A 26 esztendős középpályásnak a decemberi már a negyedik ilyen elismerése 2020-ban, ezzel történelmet írt.

A terhes Bindi Irwin újraalkotta szülei fotóját

NLC
-
 Tegnap 11:25Bulvár

Egyszerre cuki és megható pocakos fotót posztolt Bindi Irwin, aki újraalkotta szülei régi babavárós fényképét.

Terjed a h.lyeség megint Müller Cecíliáról! Mikor lesz ennek vége?

Blikk
-
 Tegnap 10:54Belföld

Megint sikerült alulmúlnia magát az oltásellenes és vírustagadó – bocsánat, vírusrealista – csapat vezetőjének a neten. Az összeesküvés-hívők számára napi táplálékot nyújtó gyógyszerész bedobta az atombombát a neten. A célkeresztjébe megint Müller Cecília került. Először a tű miatt, amivel az oltást kapta, most meg előállt egy minden eddiginél…

Csányi Sándor: talán nem kell megint tíz évet várni az újabb sikerekre

Marco Rossival szerződést hosszabbítanak, több tehetséget nevelnek az akadémiák, mint amennyit az edzők beépítenek a profi csapatokba – ezekről is beszélt a magyar futball első embere.

Koronavírus: megint 100 fölött az elhunytak száma

Ezúttal 1 513 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a fertőzést.

Megint 1500 felett a fertőzöttek száma

4600 ember van kórházban. 1 513 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 349 149 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – írja a koronavírus.gov.hu. Elhunyt 111 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 11 177 főre emelkedett.  A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg…

Béla, az operatőrök legjobb barátja

Gondola
-
 Tegnap 08:55Külföld

SZFE-sztori 9. Sorozatunkhoz érkezett olvasói levél. "Korábban – valahol a múlt század vége felé – irodai dolgozók pletykáiból ismerni egy bizonyos tengerentúlról érkezett fax legendáját, amelyben az egyik elbocsátott operatőr hosszasan fejtegeti a közte és a rendező közötti nézetkülönbségek okait."

Ma több helyen megint havazhat

A Dunántúlon felhőátvonulások várhatók rövid napos időszakokkal, a nyugati megyékben egy-egy hózáporral, keletebbre viszont tartósan sok lesz a felhő, és ott jellemzőbb lehet a havazás is.

Miro Gavran: Kafka barátja

Tiszatáj
-
 Tegnap 08:28Blog

(Részlet) 40. 1920-ban Franz mások szemében még mindig kezdő író volt. Úgy érezte, hogy ő már megírt mindent, amit megírhatott. Elkönyvelte magában, hogy művei örökre befejezetlenek és értéktelenek maradnak. Kishitűsége el is apasztotta alkotóerejét. Ernst Rowohlt mégis kiadta Franz elbeszélés-gyűjteményét, amit Max lelkes…