Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elnézést kérnek Áder Jánostól, a kormány nem tud azonosulni a professzor szavaival

Nem került volna sor Gulyás László szegedi professzor kitüntetésére, ha ismerték volna a megszólalásait, azokkal a szavakkal ugyanis a kormány semmilyen formában nem azonosul - jelentette ki a kancelláriaminiszter az ATV kérdésére a Kormányinfón.

Napelem: probléma van az állami támogatással

Napi.hu
-
 Ma 12:03Belföld

Az államilag támogatott napelemes beruházások aranykorának lassan vége, de a júliusi kapuzárás előtt ettől még sokan úgy gondolják, hogy talán érdemes volna a szűkülő résen mégis valahogy bejutni. Nem jó ötlet - írta meg a G7.hu

Szórakoztató tudománynépszerűsítő program a matematikáról

Vajon szeretjük vagy utáljuk a matekot? Sokak kedvence volt a gimiben, míg mások alig várták, hogy az érettségi után elfelejthessék. Pedig a matematika távolról sem csak a száraz tényekről szól! Pintér Gergő célja megmutatni, hogy a számokban bárki örömöt lelhet, ezért ingyenes online előadás-sorozatot hirdet.

Lombikbébi programmal is próbálkozott Berki Krisztián és felesége

Ma került napvilágra az örömhír, miszerint Berki Krisztián és felesége, Mazsi babát várnak. Nagy boldogság ez a házaspár számára, mivel csak nehezen jött össze a várva várt gyermekáldás.

Szerbiában megkezdődött a Szputnyik V előállításának próbája

A Szputnyik V vakcinát január 6-tól alkalmazzák a nyugat-balkáni országban, és a gyártás megkezdését követően várhatóan a környező országokba is nagy mennyiségben tud majd szállítani Szerbia.

Próbálja menteni a hajléktalankórházat a főváros

Július 1-jétől megszűnhet a hajléktalanokat ellátó Szabolcs utca kórház, ha nem sikerül közös megoldást találnia a fővárosnak és a kormánynak.

LoL: Tyler1 szerint komoly problémák vannak a dzsungellel

Esport 1
-
 Ma 11:30Gaming

A világ legnépszerűbb streamere éles kritikát fogalmazott meg a dzsungel állapotával kapcsolatban.

Elindult a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program

A félmilliárd forintos keretösszeg ezúttal 1-2 ezer közfoglalkoztatott elsődleges munkaerőpiacon történő elhelyezkedésében segíthet.

A legtöbb androidosnak jobb processzora van, mint a Nasa marshelikopterének

Nem flancoljak túl a marsi kiruccanást Mint ahogy mi is beszámoltunk róla a NASA-nak nem lesz egyszerű dolga: 280 millió kilométer távolságból kell a marshelikopterük szoftverét frissíteni. Az Ingenuity próbarepülése másodjára marad el, noha az első rotortesztek sikeresek voltak – ezért a Nasa a hétvégén még azt közölte, hogy a helikopter

Térítésmentes nyelvképzéseket biztosít a Pécsi TE a Paks II. projekthez kapcsolódóan

A Pécsi Tudományegyetem (PTE), mint a Dunántúl vezető felsőoktatási intézménye a Paks II. projekthez kapcsolódóan kiemelkedően fontos célnak tekinti a régióban élők nyelvtudásának fejlesztését.

Indul az új program: a közfoglalkoztatottak kérhetnek támogatást

Akár meg is háromszorozhatják eddigi keresetüket a Gazdaságvédelmi Alap forrásaiból csütörtökön induló "Közfoglalkoztatásból versenyszférába" program résztvevői - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az ITM közleménye szerint.

Már a legígéretesebb ötletek megvalósításán dolgoznak az egyetemi projektcsapatok

Új szakaszához érkezett a Hungarian Startup University Program.