Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 367 hír

Fotópárbaj rengeteg képpel: a Huawei legjobb telefonját küldtük a legütősebb iPhone ellen

HVG
-
 Ma 20:00Mobiltech

Készítettünk jó néhány felvételt, hogy kiderítsük, hogyan teljesít egymás ellenében a Huawei Mate 40 Pro és az Apple iPhone 12 Pro Max képalkotó rendszere.

Német felségvizeken az Északi Áramlat-2

Engedélyezte a német szövetségi hajózási és vízrajzi hivatal.

Németh Szilárd burkolt hazaárulózással és leplezetlen románozással felelt Fekete-Győr András kihívására

A Fidesz alelnöke román zászlóval díszítette az ellenzéki politikus portréját, és azt írta, hogy Fekete-Győr soha nem lehetne a magyar nemzethez hű honvéd.

Bevásárolt a BlackBerry szabadalmaiból a Huawei

Nagyjából tíz évvel ezelőtt a kanadai BlackBerry megkerülhetetlen név volt, és még egy ideig az is maradt azok számára, akik fizikai billentyűzettel ellátott, kifejezetten produktivitásra és üzleti felhasználásra kiélezett okostelefonra szerettek volna beruházni. Mára azonban szinte teljesen eltűntek a mobilos szegmensből, és a cégnek…

Hiába hívták futni, Németh Szilárd nem reagált az ajánlatra

A Momentumot vezető Fekete-Győr Andrással megy a vita arról, ki mire képes.

Ugyanúgy kicsinálják a Xiaomit, mint a Huaweit?

Feketelistára tette a Xiaomit az amerikai kormányzat. Mi lehet ennek a vége? Mi lehet a háttérben? Érik a Xiaomi tiltás? Két nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az amerikai kormányzat feketelistára tette a Xiaomit. Sokan egyből arra gondoltak, hogy ugyanaz történik, mint a Huawei-jel, amely ellen másfél éve igen komoly szankciókat…

Engedné szórakozni a beoltottakat a német külügyminiszter

Heiko Maas szerint semmi értelme azokat a polgárokat korlátozni, akik már megkapták a vakcinát.

Német külügyminiszter: a beoltottak a többieknél korábban járhassanak étterembe vagy színházba

Akik megkapták a koronavírus elleni védőoltást, azoknak lehetővé kellene tenni, hogy a többieknél korábban járhassanak étterembe vagy színházba - jelentette ki vasárnap Heiko Maas német külügyminiszter, szembe menve a kormány más tagjaival, akik szerint nem válhatnak "kiváltságossá" azok, akiket már beoltottak.

Német külügyminiszter: Aki megkapta az oltást, járhasson étterembe vagy színházba

Heiko Maas szembement a kormány más tagjaival, akik szerint nem válhatnak „kiváltságossá” azok, akiket már beoltottak.

A német külügyminiszter szerint a beoltottakat ki kellene venni a korlátozások alól

VG
-
 Ma 16:28Külföld

Heiko Maas szerint egyelőre nem világos, hogy a beoltottak tovább tudják-e adni a vírust, de az biztos, hogy „nem veszik el senki elől a lélegeztetőgépet”.

A beoltottak előbb mehetnének étterembe és moziba Németországban?

Egy német miniszter szerint azokat, akiket már beoltottak a koronavírus ellen, korábban vissza kellene engedni az éttermekbe és mozikba, mint másokat, mondta egy német miniszter, ellentmondva az eddigi nyilatkozatoknak.

Férfi kézi-vb: sérülés miatt cserélniük kellett a németeknek

NSO
-
 Ma 16:02Kézilabda

Térdsérülést szenvedett Tobias Reichmann, a német férfi kézilabda-válogatott jobbszélsője az Uruguay elleni csoportmérkőzésen, emiatt számára véget ért a 2021-es egyiptomi világbajnokság. A helyére Patrick Groetzki érkezik a magyar válogatott csoportellenfeléhez.