Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 417 hír

Szomorú üzenetet fújt az egyik kormányzati plakátra a DK-s képviselő

ATV
-
 Ma 11:40Belföld

Varju László a fotó mellé azt írta Facebook-oldalán: "plakátkampány van. Válságkezelés nincs."

Ausztriát is jelentősen érintheti a brit vírusmutáció

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által – jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Jelentős beruházásokkal Európa húsz legkreatívabb városa közé kerülne Veszprém

Veol
-
 Ma 11:30Megyei

Küzdelmes évet zárt a megyeszékhely tavaly a világjárvány miatt, de a fejlesztések nem torpantak meg, és hamarosan olyan, országos jelentőségű beruházások kezdődnek meg, amelyek jelentősen javítják a város hazai és nemzetközi pozícióit. Porga Gyula polgármestert az idei tervekről és a hosszabb távú elképzelésekről is kérdeztük.

A hermelint választották 2021-ben az év emlősének

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (Am) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

Ausztriát is jelentősen érintheti a brit vírusmutáció

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által – jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján. Az országban 70-100 gyanús esetet találtak a napokban, amelyek DNS-meghatározása még folyamatban van, de a miniszter utalt arra: egész Európában…

Mérgező növényt választottak 2021-ben az Év Vadvirágának

Baon
-
 Ma 11:03Belföld

A 2021 Év Vadvirága címet a vetési konkoly nyerte el.

A jelentős fejlesztések nem maradtak el Tapolcán

Veol
-
 Ma 11:00Megyei

A tavalyi évet összegezve Dobó Zoltán polgármester elmondta, hogy a világjárvány rányomta bélyegét a mindennapokra Tapolcán is, komoly gazdasági következményekkel is számolhat a város a jövőben.

Elmaradhatnak az utcai versenyek 2021-ben?

Formula
-
 Ma 10:54Forma1

Azt követően, hogy idén már egy hivatalos ráncfelvarráson átesett a 2021-es Formula-1-es versenynaptár, sajtóinformációk szerint előfordulhat, hogy további módosításokra lesz szükség.

Föld alá kerül hazánk műkincsállományának jelentős része

Ennek a csodának a későbbi nemzedékek számára való megmentésével foglalkozni kiváltság!

Az Egyesült Arab Emírségekből próbált meg becsempészni az országba jelentős mennyiségű pénzt egy nő

A kijevi vámhatóság munkatársai megállítottak egy ukrán nőt, aki több mint egymillió hrivnyát próbált meg becsempészni az országba egy kézipoggyászban.

Ausztriát is jelentősen érintheti a brit vírusmutáció

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által – jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Ezt az apró fogadalmat tartsd be 2021-ben a csillagjegyed szerint, hogy sikeres legyen az éved

woohoo
-
 Ma 09:00Életmód

Kos Született vezető típus vagy, ám 2021-ben egy kicsit át kell ülnöd az anyósülésre – már ami a szakmai előmeneteledet illeti. Ne aggódj, akkor is sikerrel járhatsz, ha megbeszélni valakivel a terveidet, ráadásul fantasztikus lesz majd megosztani másokkal is az elismeréseket. Bika Köztudott, hogy utálod a változásokat, de éppen itt az idő,…

Ungár Péter: Megpróbálom kifejteni, hogy mi a gond a 25 év alattiak SZJA kedvezményével

Ha már változtatunk az adórendszeren, akkor progresszív SZJA csökkentés kellene.

10 ijesztő tény 2021-ben, amivel előbb-utóbb minden magyar nyugdíjas szembesül

Rengeteg az olyan probléma, amelyekre a jóléti államoknak, így Magyarországnak is a következő évtizedekben megoldást kell találnia, a koronavírus-járvány pedig csak előbbrehozta a borítékolható szociális krízist. Az elöregedő társadalmakra

Kásler: ez történelmi jelentőségű lesz

„Újabb mérföldkőhöz érkezett a készülő Hunyadi-film. Robert Lantossal, Bán Jánossal és Krskó Tiborral áttekintettük az eddigi munkát és a produkció előtt álló feladatokat. A járvány ugyan számukra is okozott némi fennakadást, de immár zajlik a szereplőválogatás" – írta Facebook posztjában Kásler Miklós.