Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Messi nélkül érkezik Budapestre a Barcelona

Az argentin klasszis nem játszik a Fradi ellen szerdán.

Lionel Messi nélkül érkezik Budapestre az FC Barcelona

Pihenteti edzője az argentin világsztárt.

Messi nélkül érkezik Budapestre a Barcelona

Legnagyobb sztárja, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi nélkül érkezik Budapestre az FC Barcelona labdarúgócsapata, amely a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában szerdán este a Ferencváros vendége lesz a Puskás Arénában.

Úszkáló fonálszerű dolgokat látsz? Akkor üvegtesti homályban szenvedsz

Szinte mindenki lát ilyeneket, ám egyesek észre sem veszik.

Az Unió kivár: Karnyújtásnyira a megállapodás nélküli Brexit?

A brit-uniós kapcsolatok átmeneti időszaka lassan a végéhez közelít, azonban továbbra sincs megállapodás a két fél között. Az Európai Unió Brexit-stratégiája a kivárása épül, a tagállamok azonban biztosítani szeretnék, hogy a nemzeti érdekek egy esetleges megállapodás nélküli Brexit esetén is biztosítva legyenek.

Messi nélkül érkezik a Barcelona

Ronald Koeman, a Barcelona vezetőedzője most is pihenteti a 33 éves szupersztárt.

Három hónapos extra garanciát kínál egyes eszközeire a Huawei

Akár három hónapos, automatikusan kiterjesztett garanciát kínál minden eszközére a Huawei. A vállalat azon mobiltelefonjain, PC-in, táblagépein, hordozható eszközein, valamint az audio- és routereszközökön, melyeknél 2020. november 28. és 2021. február 28. között járna le a jótállási, a garanciaidő automatikusan 2021. március 1-ig…

Messi nélkül érkezik Budapestre a Barcelona

Ronald Koeman, a katalánok vezetőedzője szerint akár meg is lepheti őket a Ferencváros, ennek ellenére pihenteti az argentin klasszist.

Ami nélkül nincs karácsony

A mézvásárlást is fellendíti az ünnepi időszak, ugyanakkor az átlagos magyar mézfogyasztás így is jelentősen elmarad az uniós átlagtól. A karácsonykor nélkülözhetetlennek számító szaloncukornak sem tett jót a pandémia, hiszen több gyártó is becsődölt, ugyanakkor a kanizsai tapasztalat azt mutatja, hogy megnőtt a kereslet a minőségi…

Időjárás: Szerdán még megúszhatjuk csapadék nélkül, csütörtökön már nem valószínű

ÉJSZAKA: Derült lesz az égbolt, az alacsonyan fekvő területeken köd is kialakulhat. Csapadék csupán elszórtan várható. Az éjszakai hőmérsékleti minimumok -2 és -8 Celsius-fok között alakulnak. Szélcsend, illetve gyenge légmozgás várható SZERDA: Változóan felhős lesz az égbolt, csapadékra azonban nincs kilátás. A nappali…

Végelszámolás alatt áll az orosházi AKG Zrt., tömegek maradhatnak munka nélkül

„40 dolgozót már el is küldtek, és 110 újabb dolgozó munkahelye szűnhet meg, orosházi családok tömege kerülhet kilátástalan helyzetbe januártól” – írja Fetser János közösségi oldalán.

Ambrus Attila kivételt tett, és mindenkinek megmutatta 18 hónapos kislányát: „Művész kiscsaj”

Nehezen viselte, hogy a Farm VIP miatt távol kellett lennie a családjától.

Itt az OECD előrejelzése: mégsem zuhan akkorát a magyar gazdaság?

Az OECD a szeptemberben vártnál kisebb idei globális csökkenéssel számol, ugyanakkor úgy véli, hogy jövőre szerényebben nő a világgazdaság az eddig becsültnél. A jelentés Magyarországgal foglakozó táblázatában hasonló trend figyelhető meg.

Nova Prospect: koncert közönség nélkül a Hírös Agórában

Hiros
-
 Ma 14:06Zene

A Hírös Agóra Facebook profilján a mai naptól megtekinthető a Nova Prospect zenekar koncertfelvétele, mely közönség bevonása nélkül szeptemberben került rögzítésre a művelődési központban. A közel 20 perces felvétel a már 13 éve működő kecskeméti zenekar eddig megjelent mindhárom nagylemezéről tartalmaz dalokat. A felvétel a…