Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 193 hír

Rövidpályás úszó-ob – Hosszú Katinka újabb mesterhármasa

Akárcsak a szerdai nyitónapon, Hosszú Katinka csütörtökön is három számban diadalmaskodott a Kaposváron zajló rövidpályás úszó országos bajnokságon.     A háromszoros ...

„Ebben a dresszben csak gyorsan lehet úszni” – Aranyat érhet Tokióban Hosszú Katinka új úszóruhája

Blikk
-
  Tegnap 21:37 Sport

Nem csupán a teljesítménye, a ruhája is első osztályú Hosszú Katinkának (30).

Hosszú Katinka újabb mesterhármasa a rövidpályás úszó-ob-n

Milák Kristóf 400 gyorson tudott nyerni, 200 vegyesen Cseh László és Verrasztó Dávid is kikapott.

Hosszú Katinka csütörtökön lemásolta a szerdát

Akárcsak a szerdai nyitónapon, csütörtökön is három számban diadalmaskodott a Kaposváron zajló rövidpályás úszó országos bajnokságon.

Rp. úszó ob: Hosszú legyőzte Késelyt 400 gyorson

Újabb három aranyérmet szerzett Hosszú Katinka – a rövid pályás országos bajnokság második napján mindhárom egyéni számot ő nyerte Kaposváron, amibe egy bravúr is belefért, mégpedig az Eb-bronzérmes Késely Ajna legyőzése 400 gyorson. Milák Kristóf szintén diadalmaskodott ezen a távon, 50 pillangón viszont az Eb-n második Szabó…

Hosszú Katinka újabb mesterhármast hozott össze

Akárcsak a szerdai nyitónapon, csütörtökön is három számban diadalmaskodott.

Az óriásteknősök gyorsan tanulnak, DNS-ük pedig a hosszú élet titkát őrizheti

Rakéta
-
  Tegnap 20:00 Infotech

Elképesztően tanulékonyak és kiemelkedő hosszú távú memóriával áldotta meg az élet az óriásteknősöket, ám igazán gyorsan csoportban fejlődnek. Mindemellett különleges genetikai variánsokkal rendelkeznek, amik a DNS-javítással, az immunválasszal, a rák elnyomásával, így ezáltal a hosszú élet titkával is kapcsolatba hozhatók.  

Hosszú Katinka hat aranyéremnél tart Kaposváron

Az előfutamokkal, azon belül is a 4x50 méteres MIX gyorsváltóval folytatódott a kaposvári Csik Ferenc Versenyuszodában a XVI. Rövidpályás Úszó Országos bajnokság.

Lökhárítóba szorult gyöngybaglyot mentettek a kecskeméti SMP-sek

Baon
-
  Tegnap 19:41 Belföld

Kedden hajnalban egy kamion árut vitt az SMP kecskeméti gyárába. A bejövő árun dolgozók észrevették, hogy a kamion lökhárítójába egy gyöngybagoly szorult.

Hosszú Katinka újabb mesterhármasa

Akárcsak a nyitónapon, csütörtökön is három számban diadalmaskodott olimpiai bajnokunk a Kaposváron zajló rövidpályás ob-n.

Nem elég kövérnek lenni, hosszú az út a jokozunáig

Népszava
-
  Tegnap 17:31 Vélemény

A szumó sokkal több annál, mint két túlsúlyos ember ágyékkötőben egy agyagdobogón. A japánok harcművészetnek és nemzeti sportjuknak tekintik, nagyon sok szertartás és rituálé kapcsolódik hozzá, sokak szerint a szamurájok hagyományai a szumóban élnek tovább. A Nagy Bajnok címig

A kecskeméti Család- és KarrierPont decemberi programjai

Montázs Magazin
-
  Tegnap 14:00 Megyei

Beköszöntött a tél, és elkezdődött az advent, a karácsonyra való felkészülés, a várakozás izgalommal teli időszaka. A kecskeméti Család- és KarrierPONT decemberi programokat is tartogat még a munkatársai a puttonyában. ???? Kérjük, ne feledjétek, hogy az ünnepekre készülve az egyedülálló szülők és a nagycsaládosok karácsonyát…

Nyarat varázsolnál a karácsonyfa alá? Így is megteheted!

A jazzrajongóknak nem is lehet jobb ajándék! Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is kaphatók.

Hosszú hétvége

Playboy
-
  Tegnap 13:00 Életmód

A hosszú hétvége abszolút és relatív értelemben is hosszú.