Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

F1: Nagy veszteség érte Verstappent

Vezess
-
 Ma 14:06Forma1

Max Verstappent nem sokkal a 2021-es szezon rajtja előtt érte érzékeny veszteség.

Több nagykutya is kiesett a Steam heti toplistájáról, a Valheim viszont makacsul kitart

IGN
-
 Ma 14:06Gaming

Volt némi mozgolódása a Valve online boltjában, mutatjuk, hogy mely játékok hozták a legtöbb bevételt az előző héten!

Rakétatámadás érte Szaúd-Arábiát, a Formula E-futam lehetett a célpont, veszélyben az F1-es nagydíj is

Egyelőre sem az Fia, sem az Fe, sem pedig az F1 nem reagált a történtekre.

Új uniós energiacímkék a háztartási nagygépeken

Március 1-jétől minden üzletnek és online kiskereskedőnek alkalmaznia kell az uniós energiacímke új változatát, amely kezdetben négy termékkategóriára vonatkozik: a hűtőszekrényekre és fagyasztókra, a mosogatógépekre, a mosógépekre és a televíziókészülékekre – közölte ma az Európai Bizottság.

Ilyenkor jelez nagy bajt a kézremegés

A kézremegés időnként nagyon látványossá és zavaróvá válhat, és súlyos betegségeket is jelezhet. Mikortól kóros az izmok és idegek rángása?

„Miután megkaptuk az oltásokat, akkor is számolnunk kell a járvány hosszú távú mentális hatásaival”

NLC
-
 Ma 13:49Életmód

Ha a pszichés hatásokat nézzük, a koronavírus-járvány egyik legnagyobb áldozatai a gyerekek: a legkisebbeket azért sújtja, mert érzelmileg nem bírják el a szüleik stresszét, a serdülőket pedig egy alapvető szükségletüktől, a kortársaik társaságától fosztja meg a vírus. Szlankó Viola, a Unicef Magyarország gyermekjogi vezetője szerint az oltások…

Meghan Markle, a hatásvadászat nagymestere

Az Oprah Winfrey-nek adott interjúnak olyan előzetest vágtak, mintha Harry és Meghan legalább 20 tragédiát éltek volna túl.

Nagy bejelentésre készül Vona Gábor

Index
-
 Ma 13:44Belföld

A Jobbik egykori miniszterelnök-jelöltje 2018 után visszavonult az aktív politikától, most azonban ismét hallatni készül magáról.

Nagyléptékű fejlesztések valósulnak meg Kiskertvárosban

Hiros
-
 Ma 13:43Megyei

A tíz évvel ezelőtt belterületi státuszba került Kiskertvárosban idén több, az ott élők komfortját javító projekt valósul meg. A 2021-es költségvetés lehetőséget ad a szennyvízcsatorna kiépítésére és a közvilágítás fejlesztésének folytatására is.

Koronavírus: belobbanhat a járvány 6 nagyvárosban

Ezen a héten is megosztotta a szennyvízvizsgálatok eredményeit a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK). Az elmúlt héten vett minták alapján elmondható, hogy országos átlagban ismét nőtt a koronavírus örökítőanyagának szennyvízben kimutatható

Megváltozik az egészségügyi dolgozók élete

VG
-
 Ma 13:35Gazdaság

Az orvosoknak és szakdolgozóknak hétfő éjfélig kell aláírniuk az új jogviszonyukat tartalmazó szerződéseiket.

A krónikus önszeretethiány tönkreteheti az életed

Style
-
 Ma 13:29Életmód

Maximalizmus, megfelelési kényszer, túlzott önkritika, önostorozás… a krónikus önszeretethiány néhány jellemző tünete. A probléma mélyen, a személyiségünk alapjainál gyökerezik. Ahol normál esetben egy egészséges önszeretet tápláló talaját találjuk, ott krónikus önszeretethiány esetén egy soha-be-nem-tömhető „lyuk” tátong. Az alanyi…

Kortárs román darabbal készül a nagyváradi Szigligeti Társulat

Gianina Carbunariu román drámaíró A tigris című darabját mutatja be március 6-án a nagyváradi Szigligeti Színház Szigligeti Társulata Tóth Tünde rendezésében