Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újraindul az Iberia, bővíti kínálatát a Lufthansa

Lassan-lassan benépesül az ég Európa felett.

Az átlagosnál kissé hűvösebb időnk lesz

Sonline
-
  Ma 06:50 Időjárás

Pénteken erősen felhős időre számíthatunk, és elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok.

Záporos, zivataros idő

A több-kevesebb napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és több helyen fordulhat elő zápor, zivatar - nagyobb eséllyel a késő délelőtti óráktól az esti órákig terjedő időszakban. Az északi szél napközben többfelé megerősödik, de zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos széllökések. A legmagasabb nappali…

Karácsony kikelt magából a Mi Hazánk tüntetése után: a Facebook-oldalán üzent

A párt csütörtök este az Országos Roma Önkormányzat székházánál demonstrált, az esemény leírása szerint a bűnözés ellen tüntettek a Deák téri gyilkosságok után, de felhívásukban utaltak arra, hogy az elkövető roma származású, és szerintük van "cigánybűnözés" is. A főpolgármester közösségi oldalán üzente: nem tűri a rasszista uszítást.

Minden idők egyik leggyengébb magyar gyümölcstermése és áremelkedés várható

Magro
-
  Ma 06:37 Gazdaság

Az idei év kezdetén bizakodva várták az idei szezont hazai gyümölcstermelők, mert a tavalyi gyenge, vagy legfeljebb közepes termés után erős virágzásra és megfelelő terméskötődés esetén jó eredményekre számítottak. Ez alól egyedül a kajszibarack kivétel, ami 2019-ben jó termést hozott. A valóság azonban hideg kézzel csapott le, több…

Szulák Andrea után Várkonyi Andrea sem hagyta szó nélkül, hogy Hajdu Péter megszüntette műsorát

Komoly változások zajlanak a Mészáros Lőrinc-közeli Life TV környékén, miután Hajdu Péter vette át a csatorna irányítását.

Brutális vihar csap le: a teljes országnak készülni kell az ítéletidőre

Ripost
-
  Ma 06:20 Belföld

Az egész országra kiadták a figyelmeztető jelzést. Ma alig fogjuk látni a napot.

A Gazdasági Versenyhivatal százötvenmillióval járul hozzá a gazdaság újraindításához

Duol
-
  Ma 06:12 GazdaságGVH

A hivatal éves költségvetésének 6 százalékát utalja át a központi költségvetésbe, hogy hozzájáruljon a veszélyhelyzet gazdasági kárainak enyhítéséhez.

A Gazdasági Versenyhivatal százötvenmillióval járul hozzá a gazdaság újraindításához

Kisalföld
-
  Ma 06:12 GazdaságGVH

A hivatal éves költségvetésének 6 százalékát utalja át a központi költségvetésbe, hogy hozzájáruljon a veszélyhelyzet gazdasági kárainak enyhítéséhez.

Időjárás: országos figyelmeztetést adtak ki

A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű.

Ez a pocsék idő újabb kiváló érv lehet a házi karantén folytatásához

A pörgős időjárásról egy hidegörvény és egy hidegcsepp gondoskodik. A záporokkal, zivatarokkal tarkított, sokévi átlagnál hűvösebb idő kitart május végéig. A több-kevesebb napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és több helyen fordulhat elő zápor, zivatar – nagyobb eséllyel a késő délelőtti óráktól az esti órákig terjedő…

Egy irodalmi „ügynök”

moszkvater
-
  Ma 06:08 Vélemény

Margó. Földeák Iván arról mesél, ami még lábjegyzetben sem kerül bele az irodalom annaleseibe. Ezúttal egy olyan fordítóval, Jurij Sismonyin ismertet meg bennünket, akinek „civil” foglalkozása sokat segített a krimik átültetésében.

Változik a Balatonnál a vasúti közlekedés a pünkösdi hosszú hétvégétől

Szombattól életbe lép a balatoni előszezoni menetrend, ugyanakkor a díjszabás is változik. Minden részlet a menetrendekről, az újításokról, valamint a díjszabásról a cikkben.

Vallottak a szakemberek: újabb agrárpiaci sokk jöhet a koronavírus-válság után

A járványhelyzet agrárgazdasági tanulságai és következményei után a Portfolio Csoport online agrárkonferenciáján arról beszéltek a szakemberek, hogy milyen lesz az élet a koronavírus okozta agrárpiaci sokk után, illetve mikorra lesz várható a visszarendeződés.

Hódi Pamela vőlegénye is megszólalt a szakítás után: "Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk"

Hódi Pamela után a vőlegénye is megszólalt a szakításról: tömör és rövid posztot tett ki.