Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

10 milliárd forintos fejlesztést nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. Gödön

A projekt a gödi ipari fejlesztési terület vízközmű hálózatának fejlesztése.

Díjat nyert a Magyar Turisztikai Ügynökség

A cannes-i Corporate Media & TV Awardson a Magyar Turisztikai Ügynökség a turisztikai film kategóriában elnyerte a legmagasabb elismerést, az Arany Delfin díjat a Budapest 365 kampányfilmmel. Az imázsfilm a Spice of Europe kampánysorozat részeként készült el, egyedi megközelítéssel, fiatalos lendülettel és képi világgal. Az Arany Delfin díj a…

Bravúrra készül a körmendiek ellen a DEAC kosárlabda csapata

Debrecen - Az ötödik fordulóból elhalasztott bajnokiját pótolja a DEAC. A zártkapus meccset élőben közvetíti a Debrecen Televízió.

Szegeden ismét rossz a levegő minősége

Több településen ismét romlott a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt.

DEAC: Kovács Adrián visszatért, szerdán újra pályán a kosárcsapat

Az ötödik fordulóból elhalasztott bajnokit pótolják 17 órától.

Ilyen lesz az új, pályázaton nyertes Bubi-bicikli

Az eddigi üzemeltető Csepel-Nextbike nyerte a Bubi-tendert, a Donkey Republic ajánlata végül nem versenyzett. Az új bicikli 21,4 kilogramm súlyú lesz.

Mintegy 160 millió forint pályázati támogatást nyertek a kettes választókerületben

Összesen 164,9 millió forintot nyertek el a Magyar falu program pályázatain a települések Kontrát Károly államtitkár, országgyűlési képviselő észak-balatoni, kettes számú választókerületében – számolt be a politikus közösségi oldalán megjelent információkról a veol.hu. Az információk szerint az elnyert forrásból korszerű, többféle feladatra…

Megvan a nyertes: ez a fotós érdemelte ki a legjobb madaras képnek járó elismerést

Blikk
-
 Ma 12:48Bulvár

A nyár közepén meghirdetett madaras fotópályázat díjátadó ünnepségét szombaton délelőtt tartották meg, a vírushelyzetre való tekintettel online módon.

Kiválasztották Az Év Szaloncukra 2020 díj nyerteseit

Idén először rendezték meg civil kezdeményezésként az Év Szaloncukra versenyt. A megmérettetésre az összes hazai gyártó meghívást kapott és szabadon dönthettek, hogy részt vesznek-e, illetve, hogy a teljes szaloncukor kínálatukból hányat indítanak el a versenyben. A szervezők fontosnak tartották, hogy a nagy cégek mellett a kisebb hazai…

Első fokon újabb sajtóhelyreigazítási pert nyert az ÉVE

Vicc, hogy erre épp úgy nem jött el az alperes, sem annak jogi képviselője. 

Új padlója és nyílászárója lesz az Óbudai Hétpettyes Óvodának a Közösségi Költségvetésen nyert pénzből

Az Óbudai Hétpettyes Óvoda két tagóvodája is lehetőséget kap öt-öt millió forintos fejlesztésre a Közösségi Költségvetés 2020 kampány keretében, ugyanis az adott körzetekben rájuk érkezett a legtöbb szavazat. Összesen 50 millió forint sorsáról dönthettek a harmadik kerületiek, és voksolhattak arra, melyik ötlet valósuljon meg. Most a Szín-Kör-Játék

Zebrán gázoltak halálra egy nőt Szegeden

A gyorshajtó vészfékezett, de már nem tudott megállni.

A KTE U-22 nyerte a városi derbit

Baon
-
 Ma 11:36Sport

Városi rangadót játszottak vasárnap a megyei első osztályú férfi bajnokságban, ugyanis a Kecskeméti FS DSE a KTE U22 csapatát fogadta.

Zebrán gázoltak halálra egy nénit Szegeden

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki még májusban Szegeden halálra gázolt egy, a zebrán szabályosan átkelő idős nőt.