Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyerekek előtt borult fel egy tűzoltóautó

Iskolásoknak rendezett bemutatón borult fel egy tűzoltóautó Vácon. Öten ültek a kocsiban, mindannyian megsérültek. A baleset egy a tűzoltók által kifogásolt Rába-Renault kocsival történt, többek között fékrendszere és borulékonysága miatt panaszkodtak rá.

Nem kell a kemény keverék a csapatoknak Szocsiban

Formula
-
  Ma 18:30 Forma1

Parc Fermé: Nem kell a kemény keverék a csapatoknak Szocsiban

A morális dilemmára nem választ ad - Kritikánk Závada Pál új regényéről

Magyar Narancs
-
  Ma 18:30 Kultúra

Az a morális dilemma, amelyet a fölháborodott Márai a maga részéről egyértelműen eldönt rövid bejegyzésében, a Závada-művet is végigkíséri.

Tiszta sci-fi: lézerrel vennék fel a harcot a rémes természeti jelenséggel

Infostart
-
  Ma 18:28 Tudomány

A villámlás egyike a legveszélyesebb és legkevésbé előre jelezhető természeti jelenségeknek. A mai védekezési rendszerek még mindig hasonlítanak a Benjamin Franklin által közel 300 éve feltaláltra. Egy tudóscsapat olyan lézeralapú technológián dolgozik, ami semlegesítheti ezt a veszélyt.

A magyar lakásállomány nagy része felújításra szorul

A Magyarországon található mintegy 4,4 millió lakóingatlan kétharmada energetikai szempontból elavult, az utólagos szigetelés iránt egyre nagyobb a kereslet, de a megrendeléseket visszaveti a munkaerőhiány - közölték az MTI által megkérdezett építőipari szereplők.

Nem szállhatott be a sörrel, belerúgott a taxiba egy részeg férfi Győrben

A garázda férfi ügyének vizsgálatát befejezték a győri rendőrök.

Nem hülye vagyok, csak diszkalkuliás!

woohoo
-
  Ma 18:21 Életmód

Talán kevesen tudják, de a számolási zavar, hivatalos nevén a diszkalkulia a magyar diákok 5-10 százalékát érinti. Itt nemcsak arról van szó, hogy valaki nehezebben végzi el a matematikai feladatokat, a diszkalkulia egy olyan neurokognitív rendellenesség, ami az élet számos egyéb pontján is nehézséget okoz. Diszkalkuliásként pontosan ismerem…

Budapest: nem dílernek való vidék

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei egy nap alatt öt kábítószer-kereskedőt fogtak el a fővárosban. Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 29 éves B. Zsolt, a 24 éves L. Konrád, a 26 éves Sz. Norbert, a 36 éves Sz. Szabolcs és a 45 éves L. Enikő 2019. júniusától kábítószerrel kereskednek Budapest VII., IX., XIV. és XX.…

Egy miskolci férfi a taxis után hajított egy közlekedési táblát, mert nem vette fel

Befejezte a rendőrség annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy férfit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 2-án Miskolcon kiemelt a földből egy gyalogos-átkelőhelyet jelző táblát, és azt az úttestre dobta. A Police.hu közleménye szerint az ügyben K. Lajost gyanúsítják. Az 55 éves Lajos a kihallgatásán azt mondta: Hívott egy taxit, de amikor a…

Áder: nem lesz magyar szénerőmű 2030-ra

Népszava
-
  Ma 18:19 Belföld

Palkovics pénteken még egy szóval sem utalt erre, mikor a Mátrai Erőmű uniós pénzből való átalakításáról beszélt