Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szili: El kell ismertetni Európával a nemzeti kisebbségi régiókat

El kell ismertetni Európával, hogy léteznek nemzeti kisebbségi régiók – jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a felvidéki Nagymegyeren, ahol előadást tartott a Pro Civis társulás által az idén már kilencedik éve megrendezett Önkormányzati Szabadegyetemen.

Rendet és nemzeti hadsereget vár az ország

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:47 Belföld

Növekszik az országban a rend és a konszolidált viszonyok megteremtése iránti igény. Általános visszatetszést kelt a gomba módra szaporodó pártok viaskodása.

"Magamat láttam viszont" - Láng Zsolt egy nemeuklideszi kolostori élményéről

Népszava
-
  Ma 08:47 Vélemény

Bolyai János soha nem kételkedett abban, hogy amit csinál, az jó, vagy hogy a világ ne hagyná magát megismerni, elzárkózna előle, netán rosszindulatúan viszonyulna hozzá – mondja Láng Zsolt, aki úgy érzi, ezek az érzések benne is visszhangra találtak. Új, Bolyai Jánosról szóló regényének ezért is része a megírásának története. Az inspiráló…

Ma kezdődik a 12. Nemzeti Vágta

A Nemzeti Lovas Díszegység bemutatójával, koszorúzási ünnepséggel, majd a versenysorozat ünnepélyes megnyitójával, a 72 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik a 12. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén.

Nem ehető, mégis gyógyít – A vadgesztenye áldásos hatásai

Femina
-
  Ma 08:36 Egészség

A közönséges vadgesztenyefa szinte minden része csodálatosan gazdag hatóanyagokban.

Nem jutott messzire a rabló

Police
-
  Ma 08:16 Baleset-bűnügy

Nem jutott messzire a rabló Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 10. 19., szo - 08:16 A zuglói rendőrök perceken belül elfogták azt a férfit, aki egy gyógyszertárat rabolt ki.

„Hétfőn beköltözöm a városházára, ha felülvizsgálják az eredményt, ha nem”

Népszava
-
  Ma 08:15 Belföld

Olyan kerületekben is újraszámoltatnák a szavazatokat, ahol nem volt igazán szoros az eredmény. Az ellenzék attól tart, nyomeltakarítás miatt húzzák az időt.

Nem pihennek az Acélbikák

Dunaújváros
-
  Ma 08:14 Megyei

Az Újpesten aratott 3-1-es győzelem után ma már a Gyergyói HK ellen korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Nikolics tárgyalt a Fehérvárral, de nem tér haza

Index
-
  Ma 08:14 Foci

Más NB I.-es csapatban nem akar futballozni a Chicagótól búcsúzó támadó.

Havi 40 ezer forint marad a zsebedben, ha ezt teszed a konyhában

Ripost
-
  Ma 08:10 Belföld

Sokan észre se veszik, hogy mire megy el a rengeteg pénz. Pedig pofonegyszerű megfogni a kiadásokat; mindössze alaposan körül kell nézni a konyhában. Döbbenetesek a számok!

Nem megbízható a Pixel 4 mobilok arcfelismerése?

Origo
-
  Ma 08:07 Infotech

Talán korai volt kiszedni az ujjlenyomat-olvasót a készülékekből.

Nem engedték Kanye Westnek, hogy levédesse a vasárnapi istentiszteleteit

Urbanplayer
-
  Ma 08:05 Életmód

Kanye West az utóbbi hónapokban vasárnaponként amolyan sajátságos istentiszteleteket tart Sunday Service címen, ahol a saját és mások dalait adja elő aktuális zenekarával gospeles verzióban. Még júliusban nyútott be egy kérelmet a Sunday Service levédetésére. Az USA Szabadalmi és Védjegy Irodája azonban elutasította, mert korábban már…

A férfiak ezért vonzódnak az idősebb nőkhöz

HáziPatika
-
  Ma 08:02 Egészség

Bár gyakrabban fordul elő, hogy egy kapcsolatban a férfi az idősebb, olyan párokról is hallhatunk manapság, akiknél ez fordítva van. Gondoljunk csak Emmanuel Macron francia elnökre, akinek a felesége 24 évvel idősebb nála, vagy éppen Hugh Jackmanre,...

Nemzeti ünnepünk is nyárias meleggel kecsegtet

A hétvégét követően még jövő hét első felében is melegebb lesz az ilyenkor megszokottnál. Nemcsak az előttünk álló hétvégére érdemes szabadtéri programokat szervezni, hanem akár az október 23-ai ünnepnap alkalmával is, hiszen a jövőhét első felében még sokfelé alakulnak 20 fok felett a maximum-hőmérsékletek. A kellemes időt…