Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 443 hír

Kiderült, mikor kapják meg az emberek a védettségi igazolványt

Március 1-jétől fogják megkapni postán a védettségi igazolványt azok, akiket már korábban beoltottak vagy a védettség fennál, mert már felgyógyultak a koronavírus betegségből. A mai kormányinfón Gulyás Gergely elárulta az igazolványról, hogy egy valamiben már most biztosak lehetünk: karanténba nem kell vonulnia azoknak, akik megkapták a…

Gulyás Gergely: Az emberek életével játszik az oltásellenes baloldal

A baloldal oltásellenes, különösen Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koal�

Gulyás Gergely: Az emberek életével játszik az oltásellenes baloldal

A baloldal nemcsak a rendkívüli jogrend ellen lépett fel, de az oltási akciótervet is kritizálja — jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Új, gátlástalan módszerrel verik át az embereket a csalók

Origo
-
 Ma 14:25Belföld

Az egész nagyon hasonlít az unokázós csalásra.

Az emberek életével játszik az oltásellenes baloldal

A baloldal oltásellenes, különösen Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció - mondta Gulyás Gergely a Kormányinfón.

Uniós főtanácsnok: sérti az EU-s jogot a Stop Soros

Az Európai Bizottság indított pert Magyarországgal szemben, miután a magyar szabályozás bűncselekménynek nyilvánította a menedékkérőknek nyújtott segítséget.

A Tolna megyei emberek nem fontosak Orbánnak, mutatjuk, mi igen

A járvány okozta válság Szekszárd és Tolna lakóinak iszonyatos nehézségeket jelent. Orbán és csicskái mégis felesleges luxusberuházásokra szórják a pénzt, csak az emberekre ne kelljen költeni. Közben az önkormányzatokat szivatják, ahol tudják.

Botka László elmondta, miért kell még maszkot viselni Szegeden

Szegeder
-
 Ma 13:15Belföld

„Mindannyiunknak elege van már a korlátozásokból, a maszkviselésből, de az elmúlt hetek, hónapok felelősségteljes magatartással elért eredményeit veszélyeztetnénk az enyhítéssel.”

László pókemberként betört egy belvárosi lakásba, de ottfelejtette az iratait

A helyszínelés során találtak egy fekete hátizsákot, melyben betörőszerszámok és okmányok is voltak, rajta a férfi adataival.

Pósán László: miért kellene világvégét vizionálni?

Az országgyűlési képviselő a már ismert debreceni költségvetés-tervezet kapcsán tartott sajtótájékoztatót csütörtök délelőtt a Déri téren.

Donáth László: "márpedig én nem ismerem el a bűnösségemet"

Az evangélikus lelkész azt szeretné, ha bárki ott lehetne a tárgyalóteremben és megalapozott véleményt alkothatna arról, hitelesnek tartja-e a vele szemben felhozott vádakat. Donáth László a Népszavának elmondta: szeretné, ha a vele szemben felhozott vádak valóságtartalmáról a sajtó is megalapozott véleményt alkothatna. A lelkész hozzátette azt…